Vi kÞbte en mindre vogn (T@B 320) som fÞrstegangskÞbere og fik en god gennemgang af, hvordan bÃ¥de vognens funktioner og generel "how to camp". Guide til kÞb af ekstraudstyr var baseret pÃ¥ reelle beho... ãã£ãšèŠã
Har handlet hos Damsgaards Caravan Center for fÞrste gang og helt fantastisk service fra vi underskrev kÞbsaftalen til udlevering og gennemgang af vores nye vogn - her kommer vi gerne igen - kan pÃ¥ de... ãã£ãšèŠã
Damsgaards Caravan gav os et godt tilbud pÃ¥ vores brugte campingvogn., og derefter fandt vi en brugt vogn som passede til vores nuvÊrende behov. Selve handelen foregik hurtigt og uden problemer, og fo... ãã£ãšèŠã
Nok jyllands bedste service indenfor camping findes hos Damsgaard caravancenter i Silkeborg Vi har kÞbt vores fÞrste campingsvogn der og fÞlte os sÃ¥ godt behandlet lige fra vi kom fÞrste gang bare f... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Damsgaards CaravanCenter-Silkeborg ApS Vi forhandler kvalitetsmÊrkerne, Fendt, Isabella Camp-let & Isabella fortelte . I vores campingbutik tilbyder vi masser af udstyr, og fortelte fra Isabella. På vort vÊrksted har vi uddannet personale der kan servicere og reparere din campingvogn.
Funder Bakke 53, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- 86 825 826
- info@damsgaardscaravancenter.dk
- damsgaardscaravancenter.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
VÊrkstedet yder en virkelig god serviceâŠ
VÊrkstedet yder en virkelig god service på min Cabby campingvogn.
Damsgaard, en reel forhandler
Bo Damsgaard er en tillidsvÊkkende sÊlger, som er langt fra "smartienfart" type. Vi fik en rigtig fin behandling som kunder. Kim fra vÊrkstedet sendte os på vejen med vores nyerhvervelse på fornem vis med yderst kompetent assistance. Vi giver butikken 5 velfortjente stjerner .
Super god service
Havde brug for en reservedel til mit kÞleskab. Der var usikkert om producenten ville dÊkke udgiften, selvom der fortsat var reklamationsret på produktet.
Damsgaard valgte, uden uderligere diskusion og tidskrÊvende sagsbehandling, at friholde mig for udgiften.
Det er rigtig god service - og kan vist ikke gÞres bedre - mange tak for det
Lars M Hansen, Hou
Fantastisk, intet mindre..
Har netop handlet min nye brugte vogn hos Damsgaard, hold nu op hvilken service hele vejen.
Der var virkelig nogen der kunne lÊre noget her.
Salg er i top og ikke mindst servicen efter handlen.
I kan godt vÊre stolte. Tak!!!
Vh
Martin
Professionelle og venlig betjening
Har nu vÊret i butikken 2 gange, og hold da op en fin betjening man får. Venlig og professionelle betjening og hjÊlp. Kommer helt sikkert igen.
God service hvergang
Vi har i vÊret butikken nogle gange og uanset om man er ude og sÞge ny inspiration, kÞbe udstyr eller en campingvogn
Er servicen og udvalget altid i top, medarbejdere og ejer der er helt nede på jorden
Når man går og kigger udvalget af brugte vogne så oplever vi generelt en hÞj standard og fin klargÞring, derfor var vi heller ikke i tvivl da vi havde solgt vores nyere vogn for at kÞbe en lidt Êldre og stÞrre vogn der passer bedre til vores behov hvad angår indretning og vÊgt
Kommer gerne igen uanset om det er udstyr eller når behovet for ny vogn opstår igen
Jeg har solgt min brugte campingvognâŠ
Jeg har solgt min brugte campingvogn til Damsgaards Caravancenter og forlÞbet er gået så godt. De holder hvad de lover. En professionel oplevelse.
Tak for det.
Service helt i top
campingvogn udleveret for ca 1 1/4 år siden, brugt og selvfÞlgelig lidt fejl. Hver gang har servicen vÊret i top.
Kom med vognen, det skal vi have lavet, har det lydt hver gang. Tusind tak til Damsgaard Caravan og Heino på vÊrkstedet
Havde vores vogn i kommissions salg
Havde vores vogn i kommissions salg, yderst professionel rådgivning i forhold til dette. Ved salg, varetog de med stor tryghed og hÞjt informations forlÞb alle opgaver forbundet med salget. Kan varmt anbefale Damsgaard Caravan.
Meget fin service lige fra kÞb tilâŠ
Meget fin service lige fra kÞb til levering.
Nok jyllands bedste service
Vi har kÞbt vores fÞrste campingsvogn der og fÞlte os sÃ¥ godt behandlet lige fra vi kom fÞrste gang bare for at kigge og anden gang for at skrive under. Fantastisk betjening lige fra salg, butik og vÊrksted hvir vi blev sat 100% ind i vognen inden vi forlod Damsgaard carravancenter. Tak for handlen og vi ses helt sikkert igenâïžðð».
Super service og helt igennem god og fair behandling!
Vi har kÞbt en brugt Camp-Let hos Damsgaards CaravanCenter og har lyst til at anmelde vores gode oplevelse her. Vi har kun roser at give. Vores Camp-Let er super lÊkker og flot holdt, og vi ELSKER den! Når man kÞber brugt, kan der jo godt opstå lidt problemer hist og her, og det har der også vÊret for os, men vi har fået så god hjÊlp og fair behandling hele vejen igennem, og vi er den dag i dag enormt glade for, at vi kÞbte lige netop her. Vi kommer til at anbefale Damsgaards til alle der er på udkig efter en god camping-butik.
Har lige solgt og kÞbt campingvogn hosâŠ
Har lige solgt og kÞbt campingvogn hos Damsgaards caravancenter. Det er kun positive ting jeg komme på. Et super godt sted at handle og et dejligt positivt og imÞdekommende personale. Derfor 5 stjerner. Vi kommer igen.
Helt igennem fantastisk service ogâŠ
Helt igennem fantastisk service og rÃ¥dgivning, vi blev behandlet som konger og baroner, sÃ¥ rare og flinke personale er en sjÊldenhed, men de findes hos Damsgaard.ðð
Campingvogn kÞb
Vi har lige kÞbt en brugt campingvogn der, og de var bare så super sÞde og hjÊlpsomme, de får min uforbeholdende anbefaling, der kan man roligt handle vogn, og vi kÞre gerne turen fra VestsjÊlland, kan ikke finde alt det gode, der at sige om dem, de fortjener alle fem stjerne, jeg gav dem gerne flere hvis man kunne.....
Rigtig god og information og service
Godt sted og handle
Har lige handlet campingvogn hos Damsgaard CaravanCenter i Silkeborg.
Fik en venlig og professionel behandling ved handlen og utrolig god service fra vÊrkstedet i forbindelse med klargÞringen og afleveringen.
Super betjening
Super betjening. Godt og trygt sted at handle. KÞbt campingvogn og div. mÞbler. Vi er meget tilfredse
Ikke så meget pjat her.
Ikke sÃ¥ meget pjat her.. jyder - Êrlige - en aftale er en aftale - tager tlf nÃ¥r man ringer ðð» En god oplevelse.
Mvh fam NÞrgaard
KÞb af brugt Adria
Har lige kÞbt en brugt Adria, og alt virker perfekt. Udstyr som er kÞbt til vognen passer perfekt.
Der har vÊret super rådgivning hele kÞbet igennem.
Fantastisk betjening af de unge fyre i butikken.
Vil helt sikker handle fos Damsgaards CaravanCenter igen.