Dancenter レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fint og rolig sted med stor hage. Veldig hyggelig og hjelpsomme verter som bl.a. sørget for at vi fikk tilgang til SVTV4 under VM i fotball. Lite, eldre hus som var pent innredet. Liten frokostterrass... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Skitten og uhygienisk leilighet, samt svært lite hjelpsom betjening hos Dancenter. Styr unna! Til tross for omfattende korrespondanse i sakens anledning, samt fotografisk dokumentasjon av mangl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alt var som bildene og beskrivelsen i annonsen. Vi måtte ta kontakt med Dancenter da kloaken gikk tett. Det ordnet seg raskt, og gikk ikke utover ferie oppholdet vårt.

5つ星のうち4の評価

Enkelt å bestille, enkelt med nøkkelutlevering og innlevering Kunne gjerne vært en perm som ligger på bordet ved ankomst og som gir nødvendig informasjon om alt ved huset og leieforholdet

企業情報

1. 旅行・休暇

さまざまな外部ソースから提供された情報

Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 83

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Plassen passet bra for både små og…

Plassen passet bra for både små og store. Gode turmuligheter. Nærme butikk

2026年6月25日

Hei,

Vi er glade for å høre at du syntes stedet passet for både unge og gamle, og at du likte turmulighetene og den enkle tilgangen til butikker.

Takk for at du delte tilbakemeldingen din med oss ​​– vi setter pris på den og håper å ønske deg velkommen igjen i fremtiden.

~Frida

God beliggenhet

Et nydelig hus med to soveroms fløyer. Passer fint for to familier.

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen din. Vi er glade for å høre at du likte huset og planløsningen med to soverom, noe som gjør det perfekt for to familier. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og håper å ønske deg velkommen igjen for et nytt hyggelig opphold.

5つ星のうち3の評価

Stort sett en fin opplevelse

Huset var stort og inneholdt det det skulle, men renhold av hyller etc på kjøkken og vedlikehold av bad nede var mangelfullt. Tørkestativ ute var ikke mulig å bruke da det var en stor furugren som forhindret benyttelsen av dette. Ellers var husverten både hyggelig og behjelpelig. Beliggenheten var upåklagelig med flott utsikt mot sjøen.

Hei,

Takk for at du delte din detaljerte tilbakemelding.

Vi er glade for å høre at du syntes huset var romslig, velutstyrt og at du likte den upåklagelige beliggenheten med flott havutsikt. Det er også flott å vite at utleier var hyggelig og hjelpsom under oppholdet ditt.

Samtidig beklager vi at rensligheten av kjøkkenhyllene og vedlikeholdet av badet i underetasjen ikke innfridde forventningene. Vi beklager også ulempene som det blokkerte tørkestativet forårsaket. Tilbakemeldingen din er notert og delt med det relevante teamet, slik at disse problemene kan gjennomgås og håndteres.

Vi setter pris på at du bodde hos oss, og håper å ønske deg velkommen igjen for en enda bedre opplevelse i fremtiden.

~Karla

5つ星のうち4の評価

Generelt sett bra plass å være noen…

Generelt sett bra plass å være noen dager, rolig sted.

2026年6月16日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt og syntes det var et rolig og komfortabelt sted for et par dagers pause.

Vi setter pris på at du valgte å bo hos oss, og håper å ønske deg velkommen igjen i fremtiden.

5つ星のうち3の評価

Koselig sommerhus i et fint område

Koselig sommerhus i et fint område. Nydelig hage, men litt «ustelt». Gresset bør klippes.

Hei,

Takk for at du delte tilbakemeldingen din.

Vi er glade for å høre at du syntes sommerhuset var koselig og likte det vakre området og hagen. Samtidig beklager vi at uteområdet ikke virket så godt vedlikeholdt som forventet, og vi forstår hvordan en velstelt hage kan utgjøre en forskjell for den totale opplevelsen. Tilbakemeldingen din om gresset er notert og delt med det relevante teamet for gjennomgang.

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for å høre at du likte den flotte beliggenheten og syntes overnattingsstedet var godt utstyrt.

Vi setter pris på at du delte opplevelsen din, og håper å ønske deg velkommen igjen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Fredelig og usjenert i klittene

Huset er fredelig beliggende i blindvei i klitteområde 2 km fra Blokhus. Ingen hus tett på. God, moderne standard, hyggelig møblert. Fire soverom, to bad, tre solterrasser. Kort vei til stranden.
Rådyr, hare og fasaner.

2026年6月6日

Hej,

Det lyder som en helt fantastisk feriebolig med en fredelig beliggenhed og moderne faciliteter. Kombinationen af naturen omkring med rådyr, hare og fasaner samt den korte afstand til stranden gør det til et ideelt sted for afslapning og naturoplevelser. Fire soveværelser, to badeværelser og tre solterrasser giver masser af plads og komfort til hele familien. Tak for at dele denne dejlige beskrivelse!

Perle i Hamburgsund

Nydelig beliggende hus på bryggekanten. Lett tilgjengelighet til golfbaner i distriktet. Flotte padlemuligheter. God mat og stemning på Hjalmars restaurant ,men som dessverre bare var åpent i helgen, så tidlig i juni. Alt i alt et flott opphold.

2026年6月6日

Hej,

Det er fantastisk å høre at dere hadde et flott opphold med så mange fine opplevelser! Beliggenheten ved bryggekanten og nærheten til golfbaner og padlemuligheter høres ut som en perfekt kombinasjon for en aktiv ferie. Det er også hyggelig at dere satte pris på maten og stemningen på Hjalmars restaurant, selv om åpningstidene var begrenset. Vi håper dere får mange flere like gode opplevelser ved neste besøk!

~Jonas

5つ星のうち4の評価

Vi var utrolig heldige med været siden…

Vi var utrolig heldige med været siden vi var på fisketur. Med et rikt fugleliv og dyreliv, fantastisk natur.

2026年6月10日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi er veldig glade for å høre at du var heldig med været og likte fisketuren. Det høres ut som det rike fuglelivet, dyrelivet og den fantastiske naturen gjorde det til en virkelig minneverdig opplevelse.

Vi håper å ønske deg velkommen igjen snart for et nytt flott opphold i naturen.

~Oliver

Fugletur

Fin opplevelse

2026年6月11日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for at du hadde en fin opplevelse, og håper å ønske deg velkommen tilbake snart.

~Clara

Styr unna.

Styr unna.

Jeg vil sterkt fraråde å leie gjennom DanCenter. Vi bodde i en leilighet i Løkken fra 18. til 20. mai, og standarden var uakseptabel. Leiligheten var skitten med sand på gulvene, mye støv og gamle urinflekker på toalettsetet. En seng var ødelagt, og en elektrisk koblingsboks lå løst på baderomsgulvet.I tillegg forsvant vannet to ganger i løpet av én dag. DanCenter fraskrev seg alt ansvar og skyldte på det lokale vannverket. Da vi ba om kompensasjon, hevdet de at vi ikke hadde klaget i tide, noe som ikke stemmer da vi sa ifra med en gang vannet ble borte.Kundeservicen er ubrukelig, og vi kommer aldri til å bruke DanCenter igjen.

2026年5月18日

Hej,

Vi beklager at høre om de problemer, du oplevede under dit ophold. For at hjælpe os med at undersøge og løse denne sag, bedes du oplyse dit bookingnummer? Når vi har modtaget det, vil vi omhyggeligt gennemgå din sag og vende tilbage til dig hurtigst muligt.

5つ星のうち4の評価

Huset var helt ok for oss, men, men!

Huset var helt ok for oss, men mange ville nok forventet en litt høyere standard. Noen dører var vanskelige å åpne/lukke, håndtaket på komfyren var ødelagt. Hagen var overgrodd. Varme måler var vanskelig å finne, måtte ha hjelp, planter vokser inne i måler skap.

2026年5月29日

Hej,

Takk for at du deler dine inntrykk. Vi setter pris på at huset fungerte greit for dere, og vi tar til oss dine observasjoner om standarden, dørene, komfyrhåndtaket og hagen. Vi forstår at slike detaljer kan påvirke opplevelsen, og vi vil videreformidle dette til eieren for å sikre at fremtidige gjester får en enda bedre opplevelse. Vi er glade for at dere tok kontakt for hjelp med varmemåleren, og håper resten av oppholdet var hyggelig

5つ星のうち1の評価

Totalt kaos med innbetalinger og avregninger

Leide feriehus i Danmark hos Dancenter via AirBnB sommeren 2025. Huset var ok, men boblebadet virket ikke, og renholdet var middels.
De store problemene gjaldt betaling og avregning som ble håndtert av Dancenter. Våre innbetalinger var ikke registrert i systemet ved utsjekk. Da jeg ba om å få tilsendt oversikt over registrerte innbetalinger stemte ikke disse overens med mine kvitteringer, og kravene og oppgitte innbetalinger ble ikke oppgitt i samme valuta, noe som vanskeliggjorde kommunikasjonen og avregninger.
Etter mange mails frem og tilbake fikk jeg i oktober 25 endelig avklaring fra AirBnB om at kravet frafalt.
Nå i mai 2026 kommer plutselig en sms fra Dancenter med krav på samme beløp som jeg fikk beskjed om var frafalt.
Maken til totalt kaos har jeg aldri opplevd, og jeg fraråder på det sterkeste å benytte denne leverandøren.

Redigert som svar til Dancenter: dette har vært eskalert flere ganger både hos Dancenter og hos AirBnB, og jeg har sendt mail i dag også, men du kan gjerne eskalere igjen. Booking ID er 2025-198389.
Redigert svar nr 2: Det er riktig at beløpet det stilles spørsmål ved gjelder strøm, vann og leie av sengetøy. Problemet er at mitt innbetalte depositum for disse tjenestene ikke var blitt registrert i systemet ved utsjekk, og at det ved senere forsøk på å finne ut korrekt utestående eller evnt overskytende beløp har vært umulig da beløp oppgis i ulik valuta for avregning og innbetalinger, samt at beløp dere oppgir å ha registrert ikke stemmer med mine innbetalinger og kvitteringene fra min bank.

2026年5月19日

Hei,

Vi vil gjerne presisere at beløpet du har blitt belastet gjelder forbrukskostnader og sengetøytjenester, som ikke er inkludert i grunnleieprisen og derfor faktureres separat etter oppholdet.

Vi forstår bekymringene dine angående kommunikasjons- og oppgjørsprosessen, og beklager eventuell forvirring dette kan ha forårsaket. Tilbakemeldingen din er notert og vil bli videresendt til det aktuelle teamet for gjennomgang.

~Camila

5つ星のうち5の評価

Dette var en god ferieopplevelse som…

Dette var en god ferieopplevelse som sto til forventningene.

2026年5月13日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at ferien din innfridde forventningene dine, og at du hadde en god opplevelse totalt sett. Vi håper å ønske deg velkommen igjen for et nytt hyggelig opphold!

Heldig m været [ vind)

2026年5月16日

Hej,

Tak for dine venlige ord! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde det sådan, og vi vil med glæde byde dig velkommen tilbage når som helst.

~Camila

Ta med eget dusjhode.

Greit opphold til grei pris.
Dårlige dusjhoder på badet.

2026年4月25日

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt dit ophold godt for pengene. Vi sætter også pris på, at du påpegede problemet med brusehovederne – det er nyttigt, og vi vil sørge for, at det bliver undersøgt og forbedret. Vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen igen for en endnu bedre oplevelse!

Enkel og fin opplevelse!

2026年4月17日

Hei,

Så flott å høre at du hadde en enkel og fin opplevelse! Vi setter stor pris på at du deler dine positive erfaringer med oss, og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til en ny hyggelig ferie snart.

5つ星のうち5の評価

Hytte som en leier er fint

Hytte som en leier er fint, godt utstyrt.
Området hytten ligger er kjempe flott natur og mye vilt å se, flott opplevelse
Relativt høy pris for strøm og vann.
Prisstigningen for vask av hytte er blitt veldig høy de siste årene.

2026年3月28日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din!

Vi er glade for å høre at du likte hytta, utstyret og de vakre naturomgivelsene med dyreliv.

Vi setter også pris på tilbakemeldingen din angående kostnadene for strøm og rengjøring. Vi forstår bekymringene dine og vil dele tilbakemeldingen din med det aktuelle teamet for gjennomgang.

Vi håper å ønske deg velkommen igjen i fremtiden!

~Camilla

5つ星のうち5の評価

Fantastisk hus til flere familier. Stort aktivitets rom. Fint basseng område. Veldig gode senger. Fine bad. Kjekt uteområde m fotball mål, tramboline osv.

Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner.
Savnet snaps glass. 😱
Stort uteområde m fotballmål, tramboline osv. herlig strand m badebro. Kort vei til matbutikk.

2026年3月31日

Hej,

Det høres ut som dere hadde en fantastisk tid i huset med alle de flotte fasilitetene og det store uteområdet. Det er flott å høre at sengene var gode og at kjøkkenet var velutstyrt med både komfyrer og oppvaskmaskiner. Det virker som stedet virkelig hadde alt dere trengte for en herlig ferie, og nærheten til stranden og matbutikken må ha vært veldig praktisk. Vi setter pris på at du delte opplevelsen din med oss!

5つ星のうち5の評価

Att de får riktig kode til dør og garasjeanlegg .

bra sted å være på smøgen.Att de får riktig kode til dør og garasjeanlegg .dette har skjedd to ganger på samme sted.

2026年3月28日

Hej,

Det er flott å høre at Smøgen er et bra sted å være! Vi forstår viktigheten av å få riktig kode til dør og garasjeanlegg, og vi setter pris på at du deler dette med oss. Vi ønsker å sikre at oppholdet ditt blir så behagelig som mulig, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor for å forbedre opplevelsen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。