䌁業情報

1. 日垰りスパ

圓該䌁業による蚘述

Daneswell er en dansk virksomhed med fokus pÃ¥ velvÊre, komfort og hverdagslindring. Vi udvikler og forhandler nÞje udvalgte produkter, der har til formÃ¥l at gÞre det lettere at passe pÃ¥ kroppen i en travl hverdag – uden unÞdige komplikationer eller overdrivelser. Vores mission er enkel: at tilbyde funktionelle og brugervenlige lÞsninger, som kombinerer kvalitet, komfort og et tidlÞst design. Alle produkter hos Daneswell er udvalgt med fokus pÃ¥ praktisk anvendelse og reel effekt, sÃ¥ de kan bruges hjemme, pÃ¥ arbejdet eller i fritiden. Daneswell henvender sig til kunder, der Þnsker pÃ¥lidelig komfort og en tryg kÞbsoplevelse. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ gennemsigtighed, fair priser og klar kommunikation – bÃ¥de fÞr, under og efter kÞbet. Kundeservice er en central del af vores virksomhed, og vi bestrÊber os pÃ¥ at besvare henvendelser hurtigt og professionelt. Vi arbejder lÞbende pÃ¥ at optimere vores sortiment og processer, herunder emballage og forsendelse, for at sikre en effektiv og ansvarlig drift. Daneswell er bygget pÃ¥ en ambition om at levere produkter, der skaber vÊrdi i hverdagen og opbygger langsigtet tillid hos vores kunder. Hos Daneswell er kvalitet og kundetilfredshed ikke et valg – det er en forudsÊtning.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

18件のレビュヌ

Jeg er simpelthen nÞdt til at dele min

Jeg er simpelthen nÞdt til at dele min oplevelse med dette produkt – det har overgÃ¥et alle mine forventninger! Fra fÞrste brug fungerede det prÊcis, som det skulle, og kvaliteten er helt i top. Man kan virkelig mÊrke, at der er tÊnkt over detaljerne.

Det er sjÊldent, man finder et produkt, der både er nemt at bruge og samtidig leverer så gode resultater. Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse hele vejen igennem, og det har gjort en mÊrkbar forskel for mig.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – hvis du overvejer det, sÃ¥ tÞv ikke. Det er uden tvivl pengene vÊrd!

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og rigtig god service

Hurtig levering og rigtig god service. Jeg kan allerede nu mÊrke forskel i min hverdag

2026幎3月26日

Hej Adam

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du allerede kan mÊrke en forskel i din hverdag – det er prÊcis det, vi Þnsker at opnÃ¥.

Perfekt produkt

VarmebÊltet giver en behagelig og jÊvn varme som effektivt lindrer rygsmerter og spÊndinger.
Det er komfortabelt at bÊre og nemt at betjene.
Et pålideligt produkt til daglig smertelindring.

2026幎3月25日

Hej Emil

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplever en god effekt og komfort ved brug af bÊltet i din hverdag. Det er prÊcis det, vi Þnsker at levere.

Super produkt

Super produkt, god kundeservice og hurtig levering.
Ikke noget at sÊtte en finger på med mit kÞb!

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både produkt, kundeservice og levering. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give.

Super kundeservice

Super kundeservice!

KÞbte et varmebÊlte, og den har virkeligt hjulpet pÃ¥ mine smerter i lÊnden. Varm anbefaling herfra 👌

2026幎3月24日

Hej Bent

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at bÊltet har hjulpet pÃ¥ dine smerter i lÊnden – det er prÊcis det, vi Þnsker at opnÃ¥. Og tak for din varme anbefaling.

DanesWell

Meget tilfreds med mit kÞb

Hurtig levering og bÊltet er prÊcis som vist på billederne. Deler bÊltet med min mor, og vi rigtige glad for det og bruger det stortset hver dag.

2026幎3月4日

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at I begge er glade for bÊltet og bruger det så ofte. Det betyder meget for os, at produktet lever op til forventningerne.

Super godt produkt

Virkelig overrasket over kvaliteten!🥳
Ingen bÞvl med leveringen
Hurtig, god og venlig service🀝🏻

Kan klart anbefales
5/5⭐

2026幎3月24日

Hej Jonas

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os meget, at du er positivt overrasket over kvaliteten og har haft en god oplevelse med både levering og service.

Tak for din anbefaling og fordi du valgte DanesWell.

Ankom rigtig hurtig!

Ankom rigtig hurtig!
Jeg er super glad for bÊlte og bruger den hver dag på vej på arbejde.
Kan 100% anbefale den.

Hej Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du bruger bÊltet dagligt og er sÃ¥ tilfreds med det – det er prÊcis den effekt, vi Þnsker at skabe.

Tak for din anbefaling og fordi du valgte DanesWell.

Virkelig godt

Virkelig godt, hurtigt, dejligt og bare lÊkkert produkt og kundeservice

2026幎3月23日

Hej Alexander

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de produkt, levering og kundeservice – det betyder meget for os.

Super god service

Super god service

KÞbte et varmebÊlte til min mor, men der var problemer med adressen, hvor en venlig medarbejder rÊkker ud og informere at adressen ikke passer.

Super god kundeservice!

Min mor er meget glad for bÊltet og bruger det ofte.

2026幎3月18日

Hej Simon

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at vi kunne hjÊlpe med adressen og sikre, at din ordre kom frem som den skulle. Og endnu bedre at hÞre, at din mor er glad for bÊltet og bruger det ofte.

DanesWell

Noget af den bedste service jeg lÊnge

Noget af den bedste service jeg lÊnge har oplevet. Alt jeg bestilte kom hurtigt samt virkelig god kvalitet til en overskuelig pris. Jeg har endnu ikke stÞdt på andre der kan toppe denne oplevelse!!

Hej

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os.

Vi er glade for, at du har haft en så god oplevelse med både service, levering og kvalitet. Det er prÊcis det, vi arbejder for hver dag.

Tak fordi du valgte DanesWell – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super godt produkt

Super godt produkt, det kom hurtigt efter jeg havde bestilt. Da jeg havde nogle spÞrgsmål fik jeg hurtigt svar. Tak for god kundeservice.

2026幎3月9日

Hej Mark

Tusind tak for din anmeldelse – det sÊtter vi virkelig pris pÃ¥.

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både produktet, leveringen og vores kundeservice. Vi gÞr os umage for at give en god oplevelse hele vejen igennem, så din feedback betyder meget.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, samt fantastisk produkt og kvalitet
Virkede med det samme👌

2026幎2月25日

Hej Jesper

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at bÃ¥de produktet og kundeservicen levede op til dine forventninger – og isÊr at det virkede med det samme.

Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner
Rune fra DanesWell

Alt godt

Hurtig levering, god service og godt produkt.

2026幎2月20日

Daneswell からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Esther.
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både levering og produkt.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rune fra DanesWell

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, glad for produktet.

2026幎2月6日

Hej Conny,

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du både fik hurtig levering og er tilfreds med produktet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder mere, end du tror.

Bedste hilsner
Rune fra Daneswell