䌁業情報

4. 造園家
  5. 舗装資材提䟛業者
  6. 怍暹サヌビス

圓該䌁業による蚘述

DanHandy ApS er en professionel ejendoms og anlÊgsvirksomhed med fokus på belÊgning, indkÞrsler, terrasser og komplet haveanlÊg. Vi leverer kvalitetsarbejde til skarpe priser og står for hele processen, fra opgravning og bundopbygning til fÊrdig belÊgning og finish. Skal det fikses? Så klarer DanHandy det

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

Virkelig flot arbejde og hurtig service

Virkelig flot arbejde og hurtig service og arbejde! Meget tilfreds

2026幎4月11日

Tusind tak for de flotte ord, Rasmus! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med både arbejdet og servicen. Du er altid velkommen igen! 💪

DanHandy

Der er styr på tingene hos Danhandy

Der er styr på tingene hos Danhandy. Den aftalte deadline bliver overholdt og det er nemt at komme i kontakt med både ledelsen samt folkene i marken💪
De tager både det sjove samt knap så sjove med et glimt i Þjet og smil på lÊben! Stor anbefaling her fra

2026幎4月8日

Danhandy からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Mathias!
Det betyder meget for os, vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling 😊

Terrasse

Fik lagt fliser, det er nogen gode arbejdere og et rigtig flot resultat.

2026幎4月7日

Danhandy からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Andreas!
Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet 😊

DanHandy ApS

Jeg vil helt klart anbefale Danhandy

Jeg vil helt klart anbefale Danhandy.
Arbejdet blev udfÞrt grundigt og med Þje for detaljerne og resultatet, lever fuldt op til mine forventninger. Samtidig er de også utrolig flinke og imÞdekommende hvilket gÞr hele processen endnu bedre.

2026幎4月9日

Hej Mahmoud,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på .

Vi er glade for, at du er tilfreds med både resultatet og processen.

DanHandy ApS

Jeg har lige fÃ¥et lagt ny indkÞrsel og

Jeg har lige fået lagt ny indkÞrsel og terrasse, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med resultatet.
Det, der virkelig imponerede mig, var deres blik for detaljen. Stenene ligger snorlige, og afslutningerne mod muren sidder lige i skabet. Man kan tydeligt se, at det er folk, der går op i deres håndvÊrk og ikke bare "springer over, hvor gÊrdet er lavest"

2026幎4月7日

Hej Laurits,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Vi er glade for, at du er tilfreds med både indkÞrsel og terrasse, og vi står selvfÞlgelig klar igen, hvis du får brug for os.

Jeg kan klart anbefale Danhandy ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan klart anbefale Danhandy. Jeg har brugt dem til flere projekter på fyn. Både jeg og min familie har haft dem ude flere gange.

Både til have arbejde og belÊgning har de leveret et kanon arbejde, og altid god stemning & venlige personer der kommer ud & udfÞrer arbejdet.

En klar anbefaling herfra i hvert fald! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月9日

Hej Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din tillid, det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥ 🙏

Det betyder meget for os, at både du og din familie har haft gode oplevelser med os, og at du vÊlger os igen.

Vi ser frem til mange flere projekter sammen!

Dbh
DanHandy ApS

Det var en lang proces med mange afbud

Det var en lang proces med mange afbud, mine fliser ligger pÊnt. Dem der var hos mig var sÞde og hjÊlpsomme, men måtte diskutere om jord der skulle på der hvor der skulle anlÊgges grÊs.
SÞde gutter der udfÞrte arbejde, der arbejde for deres lÞn.

2026幎3月31日

Hej Gitte,
Tak for din anmeldelse og isÊr for at du er tilfreds med det fÊrdige resultat, det er vi glade for at hÞre.

Du Þnskede at få opgaven udfÞrt inden påsken, og det var også vores plan. Vi rykkede faktisk opstarten frem for at imÞdekomme dette. DesvÊrre blev vi ramt af sygdom hos en medarbejder, hvilket gjorde, at vi måtte rykke opstarten et par dage.
Når det er sagt, fik vi stadig fÊrdiggjort arbejdet inden påsken, som aftalt.

Derudover valgte vi også at tilfÞre ekstra jord uden beregning, for at sikre et pÊnt og komplet resultat og ekstra service.

Tak for din feedback og vi tager naturligvis dine bemÊrkninger med videre.

Super professionelt arbejde

Super professionelt arbejde, vi fik lagt fliser og det er blevet SÅ flot. De er nemme at komme i kontakt med, de informerer lÞbende om hvornÃ¥r de ankommer og de to mÊnd der var her, var hurtige, dygtige og fik ryddet sÃ¥ meget op at vi ikke selv skulle ordne noget. KÊmpe stor ros herfra.

2026幎3月24日

Danhandy からの回答

Tak for den flotte anmeldelse 😊
Vi er rigtig glade for at hÞre, at I er tilfredse med både resultatet og vores måde at arbejde på. Det betyder meget for os.

Vi er megaglade

På bare fem dage fik vi gravet hele forhaven op og lagt nye fliser med fuld bundopbygning på 125 kvadratmeter med to kvadratiske bede omkring eksisterende trÊer. Der er tale om virkelig veludfÞrt arbejde fra start til slut, navnlig med fokus på de sidste detaljer, prÊcis tilskÊring af 80mm tykke fliser og afslutning med grus og jord langs kanter og i bede. Desuden er det vÊldig behagelige mennesker at have besÞg af, og der blev godt nok knoklet igennem; vi er megaglade for resultatet :-)

2026幎3月20日

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Mich. Det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 😊

Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde hos jer, og vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet.

Fik fliser i forhaven

Fik lavet min forhave - der blev rådgivet rigtig godt mht flisevalg og hvordan det kunne lÊgges
Selve arbejdet blev udfÞrt på kun tre dage og er så tilfreds med resultatet
Der skulle tages hensyn til eksisterende trÊ og brÞnd
Jacob var altid på telefonen og meget flinke folk der arbejdede her :)

2025幎12月29日

Hej Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både rådgivningen og det fÊrdige resultat. Vi lÊgger stor vÊgt på at finde den rigtige lÞsning til hver kunde.

Tak fordi du valgte os til opgaven, og vi håber du får stor glÊde af din nye forhave i mange år frem.

De bedste hilsner
DanHandy

Flot belÊgningsarbejde og god service

Jeg fik lavet belÊgning i min carport, ved indgangen til huset og ud mod haven, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Arbejdet blev udfÞrt professionelt, og man kan tydeligt se, at der er lagt tid og omhu i detaljerne. Kommunikation under hele processen var god, og alt blev lavet som aftalt. Resultatet ser virkelig flot ud, og området har fået et helt nyt udtryk. Kan klart anbefales.

⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月7日

Hej Nikolaj,

Tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både resultatet og processen undervejs. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og er glade for, at det nye udtryk ved huset lever op til dine forventninger.

De bedste hilsner.

Jeg fik lavet terrasse.
God og hurtig service.
Godt arbejde.
Holder hvad de lover.
Kan varmt anbefale firmaet.

2026幎3月10日

Hej Eva

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med din nye fliseterrasse og vores service. Hos DanHandy gÞr vi os altid umage for at levere godt håndvÊrk og holde vores aftaler.

Tak for anbefalingen. det betyder meget for os.

Bedste hilsner
DanHandy ApS

Effektiv og pÊne resultater - altid!

Vi har benyttet os af Thomas’ gode egenskaber til vores have i et Ã¥rs tid. Altid god og hurtig service. Thomas er fleksibel, svarer lyn-hurtigt, arbejder effektivt og leverer altid pÊne resultater. Kunne ikke finde pÃ¥ at bruge andre til min have igen!

2026幎3月8日

Hej Sophie, 😊
Tak for din flotte anmeldelse, Sophie. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og er glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med bÃ¥de service og resultat. Vi ser frem til ogsÃ¥ fremover at kunne hjÊlpe dig med haven. 🌿

De bedste hilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。