A terrible NOISY place full of students from the danish provinces who come to Denmark for several days. They terrorize everybody in the lobby, Bar, Downstairs, in the room corridors. NO PEACE. And whe... ãã£ãšèŠã
Min datter er pÃ¥ lejrskole og de bo pÃ¥ Danhostel i HillerÞd. De fik meget beskidte vÊrelser med en tand pÃ¥ gulvet, vÃ¥d klud osv. Det er helt uacceptabelt at behandle gÊster pÃ¥ den mÃ¥de. Selv bÞrn kan... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig kommunikation og beskidte VÊrelser, ved telefonisk kontakt for bestilling af linned blev oplyst at der var mulighed for check in til kl. 22.00 ved ankomst 21.30 var alt lukket. Og ved kontak... ãã£ãšèŠã
Har ofte boet pÃ¥ Kalundborg Vandrerhjem og nu har der lige vÊret ejerskifte. Vi fik lov at checke ind pÃ¥ vÊrelset kl.11 , da vi efter rejse fra Jylland tidlig morgen, lige havde brug for at blive fris... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
På Danhostels 64 hostels i Danmark kan du få billig overnatning i bl.a. KÞbenhavn. Vi tilbyder ferie, weekendophold, grupperejser, lejrskoler og kursus.
Vodroffsvej 32, 1900, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- danhostel@danhostel.dk
- danhostel.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Skal aldrig der over igenð¶âð«ïž
Jeg havde forventede meget bedre mig og min ven var på lejrtur i Danhostel HelsingÞr der var tissemyre på toiletet og vÊrelse som et fÊngsel
Grendsted Danhostel
Grendsted. LÞr. 26. 2025
Dette er den fÞrste nat og alt ser fint ud. Vi betalte jo ikke så meget så den lever vel op til mine forventninger. Men 4 fordi lanet var missfarvet med noget pinkt, alt var jo hvidt.
SKAL ALDRIG TILBAGE!! ! LOPPE BID OG BEDSKIDT?
Udslet? Ehm?
Vil slet ikke anbefale dette sted.
Har vÊret her i 4 dage (3 nÊtter) og har nÊsten ik nogen gode ting at sige (Odense Danhostel)
Maden var okay⊠men deres bestik var beskidte vÊggene var beskidte og efter at ha sovet der i 1 nat begynder mine ben og klÞ og jeg har nu fÃ¥et udslet det er ikke okay! (Ligner loppe bidð€š) lagnerne
var ogs beskidte? (VIRKELIG ULÃKKERT?!)
Det var frygteligt
Det var frygteligt. meget ulÊkkert med pletter jeg ikke vil vide hvad var på sengen og lagner. KÞjesengene er Þdelagt Og der er svamp under sengen. Maden er uspiselig og man får kvalme og hovedpine og ondt i maven af den. Sengene knager vanvittigt meget og man kan hÞre tåge udenfor. Kan ikke anbefales. Det er Danhostel i Odense.
Der er så klamt.
Der er så klamt.
Der er L o r t og blod på vores lagen og der var L o r t på vÊggene det var helt sindssygt.
Vores senge knirker og vores kÞjesenge de var gået i stykker.
Der var svamp under vores sengeð€¢ð€¢ð€¢ð€¢ð€¢ð€¢ð€¢ð€¢ð€¢ð€¢ð€¢.
Det var frygteligt.
Hvis jeg fortsÊttende ville jeg nok ikke holde op med at skrive.
VÊrste oplevelse nogen sinde.
Red dig selv vis du kan.
Ps tror jeg har mad forgiftningð€¢ð€®
Odense.
Ingen service
Ingen service, vi blev lÃ¥st ude i meget lang tid og kunne ik fÃ¥ fat pÃ¥ nogen. Det er ikke iorden!!ð€¬
LÃ¥st ude i flere timer
Vi var 8 18 årige piger, der ved en fejl bliver låst ude på grund af glemt kort, hvilket kan ske for alle. Vi står i flere timer og er i panik fordi alle vores ting er låst inde og vi kan ikke komme ind til dem. Vi opsÞger så reseptionen fordi vi regner med de selvfÞlglig er her og kan hjÊlpe os da klokken var 19.20. De tror så åbenbart at de har tidligt fri selvom de ellers skulle vÊre på hotellet til klokken 20. Så vi står 8 piger og er i panik. Det er alt for dårligt og slet ikke iorden og utrolig dårlig service at man ikke er på job når man stadig har åbent. Vi prÞver så at kontakte dem, men der er ingen svar og hellere ingen hjÊlp fra nogle. Det kan ikke passe at man kan lave så dårlig service. Vi var utrolige heldige at der kommer en rengÞringsmand og kan hjÊlpe os, for ellers havde vi skulle sove midt på en gang uden alle vores ting, fordi der ingen service eller hjÊlp var. Utrolig skuffende oplevelse og flere blev bange. Aldrig tag på det hotel!!!! Jeg anbefaler ingen det.
LÃ¥st ude
Mig og mine veninder (18 år) var blevet låst ude af vores vÊrelse i 2 timer. Receptionisterne var gået fÞr tid, og telefonen sagde vi fÞrst ku komme i kontakt kl.8 dagen efter. (à rhus city Danhostel) Det var den mest forfÊrdelige oplevelse, vi kunne ikke forstå at der ikke var en nÞdtelefon man kunne ringe til. Vi var heldige med at en rengÞrings mand var på hostellet, ellers var vi ik kommet ind. Virkelig en traumatiserende oplevelse, det virkelig ikke iorden at der ikke er en nÞdtelefon hvor man kan få fat på personalet.
D 10/3 Var jeg pÃ¥ Dan hostel Faxe ogâŠ
D 10/3 Var jeg på Dan hostel Faxe og spise Det var virkelig dejlig mad. 1000 TAK
ð«ð§ð»âð³
Ripped hard
Ripped hard
Hi. Have booked a hotel for 2 nights and if states on booking.com - all charges and taxes included. A few days before arriving have been sent messages from Dan hostel asking if I wanted to pay 1000 kr for cleaning or if I did it myself then it would only cost 250 kr for them to check it. Itâs insane. Booking.com is a scam site . Itâs not ethical. The booking is non refundable aswell so you can see what type of business danhostel is also here. When I have made booking.com aware of it they said I should read the small print . I even say that their website says charges and taxes included and they still insisted that I read the small print. Think itâs the last time Iâll be using this site . I prefer honest people
Also danhostel is annoying enough to make me take down 3 different meter numbers- water,gas,and power- while on holiday. And of course charge me 3 times the market rate . Iâd rather stay anywhere else.
Levede ikke op til forventningerne
Levede ikke op til forventningerne. Fra et kÊrestepar på udforskning i Aarhus. Vi havde bestilt en dobbeltseng men fik to enkeltsenge som gled konstant fra hinanden. HåndklÊder og sengelan var ikke inkl. og man skulle have med hjemmefra og vi endte med at betale 100 oven i. Lokationen var fantastisk og service var god men lidt skuffede var man.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, gode faciliteter, venligt personale.
DANHOSTEL AARHUS ER Dà RLIGTð€¬
DANHOSTEL AARHUS ER IKKE NOGET SÃRLIGT!
den aller fÞrste dag var ejeren mere sur end mine brugte gokkesokker. Der er skimmelsvamp på vÊggene og der er huller i tapetet. Desuden vader de ind på vÊrelset som var de invandere der kom ind til den danske GrÊnse. Hvis man ikke har lan ordenligt på, får du en bÞde på 250kr
Alle er stortset blevet scammet og pulet til dÞdeð¡ det er ikke det vÊrd
Vi er 6 mand på et vÊrelse og jeg vil hellere tage det nÊste tog til auschiwitz
BRUGT PLASTER PÃ LAGENER!
Mig og mine veninder var på Danhostel i KÞbenhavn, og det var fint nok, INDTIL VI FINDER ET BRUGT PLASTER I EN AF MINE VENINDERS LAGEN! Vi får dog et nyt og alt er fint. To dage senere FINDER VI ET TIL BRUGT PLASTER Pà MIT LAGEN! TO PLASTERE? Det får mig godt nok til at undre mig over, hvor mange brugte plasters der gemmer sig i alt sengetÞjet? Jeg havde nået at sove i det klamme lagen i to nÊtter. Det burde ikke engang vÊre et problem, at kunne for rene lagener? Vi fik selfÞlgelig et nyt lagen begge gange, men vi fik heller ikke nogen undskyldning?? ELLER TO RENE LAGENER! Hvis i skal overnatte på dette hostel, så er det nok en god ide at tjekke sengetÞjet en ekstra gang, for at vÊre sikker på der ikke er klamme, brugte plastrer.
Noget fis aldrig kom her igen da alleâŠ
Noget fis aldrig kom her igen da alle sengene er seriÞst fra et vandrehjem og mega beskidte vÊrlse og mega dårlig service men undtagen en person som hedder (Martin) mega dejlig service fra han da alle de andre medarbejder skulle kigge mÊrklig som om vi var nogle fremede vi var ved KÞbenhavns Danhostel aldrig nogen sinde kom her bare fordi det er billigt hÞm hÞm service beskidte vÊrlser og hele hotellet larmer
Uacceptabel oplevelse
En udvekslings studerende fra Spanien havde bestilt et vÊrelse til en enkelt overnatning hos Danhostel i Odense city. Dog fik han aldrig lov at tjekke ind fordi han var uden for indtjekningen, selvom der stod i hans mail at det var efter kl. 16. Da vi kommer til dÞren finder vi ud af at man skulle tjekke ind fÞr 18, hvilket vi sÃ¥ finder ud af stÃ¥r mega smÃ¥t allernederst i hans bekrÊftelses mail. Meget nemt at overse specielt hvis man ikke er dansk og ikke kender til begrebet lÊs det med smÃ¥t. Da jeg sÃ¥ ringer til vagt telefonen, fÃ¥r jeg en yderst irriteret mand i rÞret, som pÃ¥ ingen mÃ¥de kunne hjÊlpe, selvom han kunne fÃ¥ alle detaljer og bekrÊftelse. Han sagde mÃ¥ske hvis den udvekslingsstuderende fra Spanien selv ringede og tikkede om at fÃ¥ lov at fÃ¥ vÊrelset, ville han kun âmÃ¥skeâ hjÊlpe ham. Den udvekslingstuderrende forsÞgte sÃ¥ at ringe, men nummeret blev blokkeret og gik ikke igennem, han endte med at mÃ¥tte leje et nyt vÊrelse til over 1000 kr udover det han havde betalt for vÊrelset pÃ¥ Danhostel. Vi gik til 4 hoteller som ikke havde plads indtil vi fandt et som godt nok kostede over 1000 kr, men servicen var i top og sÞdt personale. Denne oplevelser er under al kritik og Þdelagde hans oplevelse af Odense, hvor han kun skulle vÊre EN dag. Jeg skriver pÃ¥ hans og mine vejne for jeg synes ikke det er iorden.
Danhostel Odense city - Hvis du er overvÊgtig, så find andet overnatningssted
3 stjerner gives fordi der er hÞj service niveau fra personalet og lÊkker morgenmads buffet med forskellige rundstykker, friskbagt franskbrÞd, rugbrÞd, 3 slags pålÊg, 3 typer oste, smÞreost, marmelade og Nutella. Yoghurt med mÌsli, cornflakes, havregryn og mÊlk/mÊlkeerstatning og et enkelt glutenfri brÞd alternativ.
Opholdsrum/kÞkken.
Ingen fÞrstehjÊlpskasse. Gryder er meget gamle og stegepander med Þdelagt belÊgning.
Spil i opholdrum mangler f.eks en terning. Bordfodbold og tv hvor der er begrÊnset tv til bÞrn som ikke kan engelsk.
Elevator
Elevatoren står til at kunne holde til 225 kg men dette er langt fra virkeligheden (allerhÞjest 150 kg). Så vejer du over 100 kg og afhÊngig af ikke at gå på trapper med tung baggage bÞr du kraftigt overveje et andet overnatningssted. Der står inde i Elevatoren at går deres Elevator i stykker pga overvÊgtig hvis lampen lyser pålÊgges man reparationsomkostninger. Godkendt til 2 personer men mit barn og jeg kunne ikke tage Elevatoren sammen.
vÊrelse 3 personer m/ hÊngekÞje.
Toilettet er udstyret med en Toiletpapir opbevaringskasse på vÊggen lige op af Toilettet. Så er du bredskuldret skal du forvente at ramme imod og sidde skÊvt på toilettet. Vandhane der drypper, og lav vandtryk under bruseren.
Indelukket og nÞdvendigt med god udluftning. Vi havde åbnet vinduet hele dagen men lukket om natten. Alligevel er vÊrelset meget indelukket og kvalmt om morgenen. HÊngekÞje i metal som larmer/knirker meget når selv et barn på 25 kg ligger Þverst. StÞjgener fra letbanen og banegården. Selv med lukket vindue hÞres tog annonceringer. Meget lydt på hotellet så man kan hÞre når andre gÊster åbner/lukker deres dÞr, går på gangen, tager Elevatoren, og hÞjlydt snak fra andre vÊrelser.
Danhostel Aarhus er ikke i à rhus!!
Danhostel Aarhus, ligger ikke i Ã
rhus, simpelthen falsk markedsfÞring og bondefangeri at kalde det âAarhusâ nÃ¥r det ligger i postnummer 8240 Risskov.
Det endte med at koste mange busture/taxaer og dermed mange penge og mest af alt irriterende rejsetid imellem Ã
rhus centrum og Risskov.
I bÞr gÞre klart opmÊrksom pÃ¥ det ligger i Risskov, trods navnet, og at i desuden ikke samarbejder (ikke samme ejer) med Ã
rhus City, så når misforståelsen ER sket og vi har booket det forkerte sted kan i ikke samarbejde.
Vi er virkelig skuffet over jeres navn skaber denne misforstÃ¥else og at i ikke engang kan hjÊlpe og booke os om til det vi skulle have: nemlig et Hostel i Ã
rhus
danhostel ishÞj strand.
danhostel ishÞj strand.
PÊnt rent, gode faciliteter, dejlig beliggenhed og super sÞdt personale.