Danhostel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

A terrible NOISY place full of students from the danish provinces who come to Denmark for several days. They terrorize everybody in the lobby, Bar, Downstairs, in the room corridors. NO PEACE. And whe... もっず芋る

Min datter er pÃ¥ lejrskole og de bo pÃ¥ Danhostel i HillerÞd. De fik meget beskidte vÊrelser med en tand pÃ¥ gulvet, vÃ¥d klud osv. Det er helt uacceptabelt at behandle gÊster pÃ¥ den mÃ¥de. Selv bÞrn kan... もっず芋る

Har ofte boet pÃ¥ Kalundborg Vandrerhjem og nu har der lige vÊret ejerskifte. Vi fik lov at checke ind pÃ¥ vÊrelset kl.11 , da vi efter rejse fra Jylland tidlig morgen, lige havde brug for at blive fris... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

På Danhostels 64 hostels i Danmark kan du få billig overnatning i bl.a. KÞbenhavn. Vi tilbyder ferie, weekendophold, grupperejser, lejrskoler og kursus.

ひどい

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Grendsted Danhostel

Grendsted. LÞr. 26. 2025
Dette er den fÞrste nat og alt ser fint ud. Vi betalte jo ikke så meget så den lever vel op til mine forventninger. Men 4 fordi lanet var missfarvet med noget pinkt, alt var jo hvidt.

2025幎4月26日
自発的なレビュヌ

SKAL ALDRIG TILBAGE!! ! LOPPE BID OG BEDSKIDT?

Udslet? Ehm?
Vil slet ikke anbefale dette sted.
Har vÊret her i 4 dage (3 nÊtter) og har nÊsten ik nogen gode ting at sige (Odense Danhostel)
Maden var okay
 men deres bestik var beskidte vÊggene var beskidte og efter at ha sovet der i 1 nat begynder mine ben og klÞ og jeg har nu fÃ¥et udslet det er ikke okay! (Ligner loppe bid🀚) lagnerne
var ogs beskidte? (VIRKELIG ULÆKKERT?!)

Det var frygteligt

Det var frygteligt. meget ulÊkkert med pletter jeg ikke vil vide hvad var på sengen og lagner. KÞjesengene er Þdelagt Og der er svamp under sengen. Maden er uspiselig og man får kvalme og hovedpine og ondt i maven af den. Sengene knager vanvittigt meget og man kan hÞre tåge udenfor. Kan ikke anbefales. Det er Danhostel i Odense.

Der er så klamt.

Der er så klamt.
Der er L o r t og blod på vores lagen og der var L o r t på vÊggene det var helt sindssygt.
Vores senge knirker og vores kÞjesenge de var gået i stykker.
Der var svamp under vores senge🀢🀢🀢🀢🀢🀢🀢🀢🀢🀢🀢.
Det var frygteligt.
Hvis jeg fortsÊttende ville jeg nok ikke holde op med at skrive.
VÊrste oplevelse nogen sinde.

Red dig selv vis du kan.
Ps tror jeg har mad forgiftning🀢🀮

Odense.

LÃ¥st ude i flere timer

Vi var 8 18 årige piger, der ved en fejl bliver låst ude på grund af glemt kort, hvilket kan ske for alle. Vi står i flere timer og er i panik fordi alle vores ting er låst inde og vi kan ikke komme ind til dem. Vi opsÞger så reseptionen fordi vi regner med de selvfÞlglig er her og kan hjÊlpe os da klokken var 19.20. De tror så åbenbart at de har tidligt fri selvom de ellers skulle vÊre på hotellet til klokken 20. Så vi står 8 piger og er i panik. Det er alt for dårligt og slet ikke iorden og utrolig dårlig service at man ikke er på job når man stadig har åbent. Vi prÞver så at kontakte dem, men der er ingen svar og hellere ingen hjÊlp fra nogle. Det kan ikke passe at man kan lave så dårlig service. Vi var utrolige heldige at der kommer en rengÞringsmand og kan hjÊlpe os, for ellers havde vi skulle sove midt på en gang uden alle vores ting, fordi der ingen service eller hjÊlp var. Utrolig skuffende oplevelse og flere blev bange. Aldrig tag på det hotel!!!! Jeg anbefaler ingen det.

2025幎4月4日

LÃ¥st ude

Mig og mine veninder (18 Ã¥r) var blevet lÃ¥st ude af vores vÊrelse i 2 timer. Receptionisterne var gÃ¥et fÞr tid, og telefonen sagde vi fÞrst ku komme i kontakt kl.8 dagen efter. (Århus city Danhostel) Det var den mest forfÊrdelige oplevelse, vi kunne ikke forstÃ¥ at der ikke var en nÞdtelefon man kunne ringe til. Vi var heldige med at en rengÞrings mand var pÃ¥ hostellet, ellers var vi ik kommet ind. Virkelig en traumatiserende oplevelse, det virkelig ikke iorden at der ikke er en nÞdtelefon hvor man kan fÃ¥ fat pÃ¥ personalet.

2025幎4月4日

Ripped hard

Ripped hard
Hi. Have booked a hotel for 2 nights and if states on booking.com - all charges and taxes included. A few days before arriving have been sent messages from Dan hostel asking if I wanted to pay 1000 kr for cleaning or if I did it myself then it would only cost 250 kr for them to check it. It’s insane. Booking.com is a scam site . It’s not ethical. The booking is non refundable aswell so you can see what type of business danhostel is also here. When I have made booking.com aware of it they said I should read the small print . I even say that their website says charges and taxes included and they still insisted that I read the small print. Think it’s the last time I’ll be using this site . I prefer honest people
Also danhostel is annoying enough to make me take down 3 different meter numbers- water,gas,and power- while on holiday. And of course charge me 3 times the market rate . I’d rather stay anywhere else.

2025幎2月8日
自発的なレビュヌ

Levede ikke op til forventningerne

Levede ikke op til forventningerne. Fra et kÊrestepar på udforskning i Aarhus. Vi havde bestilt en dobbeltseng men fik to enkeltsenge som gled konstant fra hinanden. HåndklÊder og sengelan var ikke inkl. og man skulle have med hjemmefra og vi endte med at betale 100 oven i. Lokationen var fantastisk og service var god men lidt skuffede var man.

2025幎1月26日

DANHOSTEL AARHUS ER DÅRLIGT🀬

DANHOSTEL AARHUS ER IKKE NOGET SÆRLIGT!

den aller fÞrste dag var ejeren mere sur end mine brugte gokkesokker. Der er skimmelsvamp på vÊggene og der er huller i tapetet. Desuden vader de ind på vÊrelset som var de invandere der kom ind til den danske GrÊnse. Hvis man ikke har lan ordenligt på, får du en bÞde på 250kr

Alle er stortset blevet scammet og pulet til dÞde😡 det er ikke det vÊrd

Vi er 6 mand på et vÊrelse og jeg vil hellere tage det nÊste tog til auschiwitz

2024幎9月18日
自発的なレビュヌ

BRUGT PLASTER PÅ LAGENER!

Mig og mine veninder var pÃ¥ Danhostel i KÞbenhavn, og det var fint nok, INDTIL VI FINDER ET BRUGT PLASTER I EN AF MINE VENINDERS LAGEN! Vi fÃ¥r dog et nyt og alt er fint. To dage senere FINDER VI ET TIL BRUGT PLASTER PÅ MIT LAGEN! TO PLASTERE? Det fÃ¥r mig godt nok til at undre mig over, hvor mange brugte plasters der gemmer sig i alt sengetÞjet? Jeg havde nÃ¥et at sove i det klamme lagen i to nÊtter. Det burde ikke engang vÊre et problem, at kunne for rene lagener? Vi fik selfÞlgelig et nyt lagen begge gange, men vi fik heller ikke nogen undskyldning?? ELLER TO RENE LAGENER! Hvis i skal overnatte pÃ¥ dette hostel, sÃ¥ er det nok en god ide at tjekke sengetÞjet en ekstra gang, for at vÊre sikker pÃ¥ der ikke er klamme, brugte plastrer.

2024幎9月9日
自発的なレビュヌ

Noget fis aldrig kom her igen da alle

Noget fis aldrig kom her igen da alle sengene er seriÞst fra et vandrehjem og mega beskidte vÊrlse og mega dårlig service men undtagen en person som hedder (Martin) mega dejlig service fra han da alle de andre medarbejder skulle kigge mÊrklig som om vi var nogle fremede vi var ved KÞbenhavns Danhostel aldrig nogen sinde kom her bare fordi det er billigt hÞm hÞm service beskidte vÊrlser og hele hotellet larmer

2024幎9月12日

Uacceptabel oplevelse

En udvekslings studerende fra Spanien havde bestilt et vÊrelse til en enkelt overnatning hos Danhostel i Odense city. Dog fik han aldrig lov at tjekke ind fordi han var uden for indtjekningen, selvom der stod i hans mail at det var efter kl. 16. Da vi kommer til dÞren finder vi ud af at man skulle tjekke ind fÞr 18, hvilket vi sÃ¥ finder ud af stÃ¥r mega smÃ¥t allernederst i hans bekrÊftelses mail. Meget nemt at overse specielt hvis man ikke er dansk og ikke kender til begrebet lÊs det med smÃ¥t. Da jeg sÃ¥ ringer til vagt telefonen, fÃ¥r jeg en yderst irriteret mand i rÞret, som pÃ¥ ingen mÃ¥de kunne hjÊlpe, selvom han kunne fÃ¥ alle detaljer og bekrÊftelse. Han sagde mÃ¥ske hvis den udvekslingsstuderende fra Spanien selv ringede og tikkede om at fÃ¥ lov at fÃ¥ vÊrelset, ville han kun “mÃ¥ske“ hjÊlpe ham. Den udvekslingstuderrende forsÞgte sÃ¥ at ringe, men nummeret blev blokkeret og gik ikke igennem, han endte med at mÃ¥tte leje et nyt vÊrelse til over 1000 kr udover det han havde betalt for vÊrelset pÃ¥ Danhostel. Vi gik til 4 hoteller som ikke havde plads indtil vi fandt et som godt nok kostede over 1000 kr, men servicen var i top og sÞdt personale. Denne oplevelser er under al kritik og Þdelagde hans oplevelse af Odense, hvor han kun skulle vÊre EN dag. Jeg skriver pÃ¥ hans og mine vejne for jeg synes ikke det er iorden.

2024幎7月17日

Danhostel Odense city - Hvis du er overvÊgtig, så find andet overnatningssted

3 stjerner gives fordi der er hÞj service niveau fra personalet og lÊkker morgenmads buffet med forskellige rundstykker, friskbagt franskbrÞd, rugbrÞd, 3 slags pålÊg, 3 typer oste, smÞreost, marmelade og Nutella. Yoghurt med mÌsli, cornflakes, havregryn og mÊlk/mÊlkeerstatning og et enkelt glutenfri brÞd alternativ.

Opholdsrum/kÞkken.
Ingen fÞrstehjÊlpskasse. Gryder er meget gamle og stegepander med Þdelagt belÊgning.
Spil i opholdrum mangler f.eks en terning. Bordfodbold og tv hvor der er begrÊnset tv til bÞrn som ikke kan engelsk.

Elevator
Elevatoren står til at kunne holde til 225 kg men dette er langt fra virkeligheden (allerhÞjest 150 kg). Så vejer du over 100 kg og afhÊngig af ikke at gå på trapper med tung baggage bÞr du kraftigt overveje et andet overnatningssted. Der står inde i Elevatoren at går deres Elevator i stykker pga overvÊgtig hvis lampen lyser pålÊgges man reparationsomkostninger. Godkendt til 2 personer men mit barn og jeg kunne ikke tage Elevatoren sammen.

vÊrelse 3 personer m/ hÊngekÞje.
Toilettet er udstyret med en Toiletpapir opbevaringskasse på vÊggen lige op af Toilettet. Så er du bredskuldret skal du forvente at ramme imod og sidde skÊvt på toilettet. Vandhane der drypper, og lav vandtryk under bruseren.

Indelukket og nÞdvendigt med god udluftning. Vi havde åbnet vinduet hele dagen men lukket om natten. Alligevel er vÊrelset meget indelukket og kvalmt om morgenen. HÊngekÞje i metal som larmer/knirker meget når selv et barn på 25 kg ligger Þverst. StÞjgener fra letbanen og banegården. Selv med lukket vindue hÞres tog annonceringer. Meget lydt på hotellet så man kan hÞre når andre gÊster åbner/lukker deres dÞr, går på gangen, tager Elevatoren, og hÞjlydt snak fra andre vÊrelser.

2024幎7月15日
自発的なレビュヌ

Danhostel Aarhus er ikke i Århus!!

Danhostel Aarhus, ligger ikke i Århus, simpelthen falsk markedsfÞring og bondefangeri at kalde det ‘Aarhus’ nÃ¥r det ligger i postnummer 8240 Risskov.
Det endte med at koste mange busture/taxaer og dermed mange penge og mest af alt irriterende rejsetid imellem Århus centrum og Risskov.
I bÞr gÞre klart opmÊrksom pÃ¥ det ligger i Risskov, trods navnet, og at i desuden ikke samarbejder (ikke samme ejer) med Århus City, sÃ¥ nÃ¥r misforstÃ¥elsen ER sket og vi har booket det forkerte sted kan i ikke samarbejde.
Vi er virkelig skuffet over jeres navn skaber denne misforstÃ¥else og at i ikke engang kan hjÊlpe og booke os om til det vi skulle have: nemlig et Hostel i Århus

2024幎6月21日