Vi har vÊret afsted med dem 3 gange (Tyskland, Holland og Belgien), og der har vÊret styr pÃ¥ det hver gang. Danish Sports Travelᅩ kommunikerer hurtigt, klart og tydeligt. Der er god fleksibilitet,... ãã£ãšèŠã
Super professionel og alt klappede ned til mindste detalje. Vi lavede små justeringer under vejs som blev vel modtaget. Ikke sidste gang vi benytter dem
Super god kommunikation hele vejen igennem og stor fleksibilitet i forhold til udfordringer. Maden pÃ¥ det valgte overnatningssted var meget skuffede, sÃ¥ kunne mÃ¥ske godt tÊnke mig, at man som arrangÞ... ãã£ãšèŠã
Tak til Danish Sports Travel, for i arrangerede sÃ¥ fantastisk en tur for vores U14 og u16 piger, vores piger er som os helt oppe at kÞre over hvor god en tur det var. StÊvnet, vores hotel og vores Ch... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danish Sports Travel A/S er et dansk sportsrejsebureau, der er specialister i fodboldturneringer og trÊningslejre i udlandet, for både bredde- og eliteklubber. Fodboldrejser er i den grad en tillidssag. Derfor vÊrner vi sÊrligt om den gode snak med kunderne, og det er altafgÞrende for os, at det vi lover vores kunder også er det I får. Derfor er vi med i hele processen lige fra den indledende rådgivning til hjemkomst. Vi er med andre ord altid med fra start til slut. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond hvilket giver jer tryghed på turen. Medlemskabet af den danske Rejsegarantifond er sÊrligt vigtig for jer som kunder, da den danske Rejsegarantifond er en af de bedste i EU. Vi har et stort udvalg af fodboldturneringer i hele Europa. Vi udvÊlger nÞje vores turneringer og vi sarmarbejder med loyale partnere vi stoler på og har samarbejdet med i mange år. Ved mange turneringer er der mulighed for gode tilvalg som f.eks. stadionrundvisning, vandland, forlystelsespark, prof. kampe mv. Vi sidder klar til at hjÊlpe jer og rådgive jer om jeres nÊste fodboldrejse til udlandet.
GodthÃ¥bsvej 27, 1. sal, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
- +45 98268369
- info@dstsport.dk
- danish-sports-travel.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Fantastisk service fra start til slut
Fantastisk service fra start til slut, der har ikke vÊret en finger at sÊtte på noget.
Danish sports travel har styr på hvad de laver, og de kan varmt anbefales.
Vi har haft en super tur til HollandâŠ
Vi har haft en super tur til Holland med vores U14 hold. Danish Sport Travel har vÊret meget professionelle og hurtige til at svare når vi har haft behov for dette.
Virkelig godt organiseret og styr pÃ¥âŠ
Easter Open, Holland (påske 2024). Virkelig godt organiseret og styr på det hele vejen igennem tiden inden og ifm. selve turen og stÊvnet. Alt var i orden, og lÞbende god information ift. program, huskeliste mv.
Virkelig god og informativ service iftâŠ
Virkelig god og informativ service ift til booking. Rigtig dejligt hotel og en god turnering med nogle lige modstandere.
Klar anbefaling fra HIK
Fantastisk oplevelse med Danish Sports Travel
Super god oplevelse at tage med Danish Sports Travel til Easter Open.
Et top professionelt og kompetent team, som bidrog til en dejlig tur. Der var styr på det. Super gode til at informere både fÞr, under og efter rejsen.
Der var styr på transport og busselskabet og chauffÞren var super fleksible og dejlig positiv.
Vi havde også en god tur til Johan Cruyff Arena i Amsterdam.
Alt i alt bare en super fed tur for både bÞrn og voksne fyldt med en masse gode minder.
Vi rejser helt sikkert meget gerne med Danish Sports Travel igen!
Super fed oplevelse at deltage i Easter Open
Super oplevelse at deltage i Easter Open med Danish Sports Travel. Der var styr på alt. Der var sendt nÞdvendig information ud med alt der var vÊrd at vide inden afrejse. Der var styr på transport fra et anlÊg til et andet på sidste dag, så holdene blev samlet.
Super godt og fleksibelt busselskab og chauffÞr.
Fed tur til Johan Cruyff Arena i Amsterdam.
Alt i alt en rigtig god tur og kanon oplevelse for alle med mange gode minder.
Vi rejser helt sikkert med Danish Sports Travel igen og kan kun give mine bedste anbefalinger.
Teamet bag er super kompetente og professionelle - der er styr på det, er vores oplevelse.
En skÞn oplevelse med en velarrangeretâŠ
En skÞn oplevelse med en velarrangeret og godt koordineret turnering i Italien!
Fantastisk oplevelse
Vi spillere, trÊnere og ledere havde en god oplevelse med Dansk Sports Travel til Limone Cup i Italien, uge 42 2023.
Det er et stort ansvar at have 22 unge fodboldspillere med til udlandet. DST har et godt produkt, er prof, synlige og positive for at finde lÞsninger.
Vurderer vi turen samlet var der kun et punkt der ikke levede op til vores forventninger og det var maden.
Manglende kvalitet også vurderet som Cup mad samt styringen af restauranten, buffeten.
Sammenlagt var DST dygtige og vi vil gerne bruge dem igen.
Fantastisk dialog med Inge og trods hunâŠ
Fantastisk dialog med Inge og trods hun havde en umulig opgave sÃ¥ lÞste hun den til perfektionð
DET ER BARE STYR PÃ DET
DET ER BARE STYR PÃ
DET!
HumlebÊk U19 var afsted til Easter Open med DST i påsken 2023. Vi fik super god og fin information fra fÞrste kontakt, og de spÞrgsmål vi havde undervejs ble hurtig og personlig besvaret. De har bare styr på det! Hotellet vi boede på var luksus i forhold til hvad vi ellers har boed på når vi har vÊrt på turneringer. Drengene var helt i ekstase!
Vi kan trygt anbefale DST til alle som vil på tur!
BH
Tina, holdleder HumlebÊk BK

TrÊningslejr i Delden
Super fine forhold de kunne tilbyde i Holland ( Delden).
Rigtig gode til at give svar, når man havde spÞrgsmål.
Kan varmt anbefales, hvis man vil på trÊningslejr i udlandet.
Mvh Vorbasse Boldklub

5 stjerner til DST fra KÞge Nord FC
KÞge Nord FC rejste med Danish Sports Travels til Easter Open South 2023, 12 trÊnere & 79 spillere fordelt på U14 piger, U14 drenge, U15 drenge + U19 drenge. Alt fungerede perfekt og teamet hos DST er altid klar på at svare på alle spÞrgsmål.

Fantastisk Easter Cup 2023
Fantastisk Easter Cup 2023 i Holland South.
Vi har oplevet imponerende hÞj service fra fÞrste kontakt med Danish Sportstravel og gennem hele forberedelsen af turen. Ingen spÞrgsmål har vÊret for små, og alt er svaret eller lÞst hurtigt.
Virkelig kompetent bureau og i trygge hÊnder hele vejen. Vi vil klart vil bruge selskabet igen og kan anbefale det til andre at gÞre det samme.
Vi var over 80 spillere afsted fra U13 & U14 drenge + U16 piger fra Ãlstykke, og det fungerede bare.
Alt spillede hele vejen igennem.

Danish Sports Travel A/S ããã®åç
Rigtig god og hurtig respons pÃ¥âŠ
Rigtig god og hurtig respons på spÞrgsmål. Vigtigt når man skal afsted med så mange deltagere

Danish Sports Travel A/S ããã®åç
Der var styr pÃ¥ tingene hele vejenâŠ
Der var styr på tingene hele vejen rundt.
Småfejl (force majure) på turen, men det klarede Inge og Co til perfektion.
SÃ¥ kan kun anbefale at rejse via dem.
Torben - Eastside Viborg

Fantastisk fodboldrejse påsken 2023
Fra fÞrste kontakt med Danish sportstravel har vi oplevet en uovertruffen service og imÞdekommenhed. Alt har kunne lade sig gÞre og der er blevet svaret hurtigt på alle henvendelser. Selve turen til Easter Open i Holland 2023 levede mere end 100 procent op til vores forventninger. Busturen, hotellet, maden og gennemfÞrelse af stÊvnet har fungeret uden et eneste minus. Vi har 28 spillere fra U15 EspergÊrde som er meget glade for denne oplevelse, kan kun anbefales.