Danish Fuel Original Jerry Cans レビュヌ 15

䌁業情報

1. 家具店
  2. キッチン甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Buy your own Bar Cabinet, Suitcase or Unisex cabinet made of Jerry Cans from World War II - Redesigned and handcrafted in Denmark of Danishfuel.com

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har nu igen bestilt og modtaget et

Jeg har nu igen bestilt og modtaget et Bathroom Cabinet fra Danish Fuel. Jeg er fuldstÊndig vild med det toplÊkre design. Det er ikke kun praktisk til opbevaring, men nÊrmest et kunststykke i sig selv. Endnu en gang er jeg helt benovet over hvordan både vejledning, produkt, kvalitet og service er helt i sÊrklasse. At udtÊnke en så suverÊn genanvendelse af en gammel brugsgenstand og herefter videreudvikle designet til perfektion er ganske enkelt en genistreg! Jeg er stolt over at René Sundahl og Danish Fuel reprÊsenterer Danmark på verdenskortet.
Topkarakter herfra!

2023幎1月24日
5぀星のうち5の評䟡

De hjalp mig med at få ombyttet en

De hjalp mig med at få ombyttet en model jeg havde kÞbt brugt, jeg ikke var så glad for.

Har under hele korrespondancen fået hurtigt svar (ofte samme dag) og Danish Fuel er gået ud over hvad man kunne forvente for at gÞre mig tilfreds.

Er nu endt med en sort cabinet, der er af ypperste kvalitet.

Fremragende servicd. Tusind tak.

2021幎12月12日

Service Service Service

Jeg har lige modtaget mit barskab fra Danish fuel, efter at have skrevet frem og tilbage i weekenden med René da jeg Þnskede noget specielt. Aldrig fÞr har jeg oplevet en så god service. Jeg ville give 10 stjerner hvis man kunne for service og venlighed - og 10 stjerner for kvalitet og design.
Mange tak til René

2021幎9月29日
5぀星のうち5の評䟡

Hvis jeg dog bare kunne give flere stjerner!

Har lige modtaget det fedeste barskab og shaker sÊt fra Danish Fuel og begge dele lever fuldt op til forventningerne - og mere til!
Super flink service og vejledning undervejs i bestillingsprocessen samt kvik levering.
Ville blot Þnske, at jeg kunne give dette unikke og eksklusive brand flere stjerner.

2021幎9月10日
5぀星のうち5の評䟡

Super service and awesome product

I just bought a Danish Fuel bar cabinet for my son for his 18th birthday. He is so pleased - the cabinet is just cool and unique - the whole concept with the upcycling is great and I love that the quality is high-end on all details. I would definitely recommend this bar cabinet for anyone searching for a special and original gift – or for them selves  Great service too.

2020幎11月2日
5぀星のうち5の評䟡

God gin og fantastisk kundeservice

Har fået denne gin fÞr - kan klart anbefales, isÊr med anbefalet tonic.

Gin og hjemmeside er lÊkker.
Bestilling gik nemt. Efter jeg havde bestilt, spurgte jeg kundeservice om levering til PostNord pakkeshop kunne blive muligt, da jeg ligesom mange andre er på arbejde samtidig med budet - indenfor 5 min. fik jeg svaret at - dét kunne det! :-)
Vi skrev flere beskeder frem og tilbage, jeg fik svar hurtigere end jeg selv var om at skrive igen. Instant kundeservice, endda med de rigtige svar - perfekt herfra.

2019幎9月26日

5 stjerner!

Kvalitet og god kundeservice er desvÊrre ved at vÊre en sjÊldenhed i Danmark men Danish Fuel opfylder begge dele til 5 stjerner.

Det kunne andre virksomheder altså lÊre lidt af!

2019幎4月15日

Super god service

Super god service. Virkelig flotte produkter. Har barskab og toiletskab. SelvfÞlgelig har de buler da de jo har vÊret brugt fÞr, men lakering, trÊ og spejle er helt i top. Fungerer super godt i hverdagen samtidig med at de skiller sig ud og bliver set.

2019幎1月4日

Den bedste service i år <3

Rene var sÞd og hjÊlpsom i telefonen og jeg fik en skÞn mail da pakken var sent afsted. Jeg modtog den dagen efter og nu kan jeg ligge den under trÊet. Af hjertet tak.
FortsÊt den gode service.

GlÊdelig jul og godt nytår

2018幎12月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ