レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Wir haben mehrere Emails an diese Firma geschrieben, auf die es keine Antwort gab, auch Telefonanrufe werden ignoriert. Ware bereits bezahlt, weder VersandbestÀtigung, noch irgendein anderes Order Upd... もっず芋る

Dejlig granola fast hver mÃ¥ned og boxen er ren selvforkÊlelse! Godt at kunne tilsÊtte ekstra knas pÃ¥ skyr om morgenen - selv for sÃ¥dan en som mig med cÞliaki hvor gluten er no go! Venter dog hÃ¥befuldt... もっず芋る

Har gjort en bestÀllning för över en vecka sedan men Ànni inte fÃ¥tt nÃ¥gra produkter och ingen respons pÃ¥ de meddelanden jag skickat. KÀnner mig blÃ¥st, det var förmodligen ett stort misstag att handla... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 食品補造業者
  2. 菓子屋
  3. 食品メヌカヌ

圓該䌁業による蚘述

Danish Granola Company was born in 2017 from strong passion and a shared dream. Ever since then, we improve people's lives with 100% organic & gluten-free granola and oats. We are famous for our innovative MORGEN-BOX concept and probably the best homemade granola on the market.

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

637件のレビュヌ

Keine Ware erhalten

Abo abgeschlossen, aber keine Ware erhalten. Auf Nachfrage per email keine Reaktion. Abo kann erst nach zwei Abbuchungen gekÃŒdigt werden.Habe beides mal keien Ware erhalten. Absoluter Betrug. Ich glaube, die Firma existiert nur noch als Softwareprgramm...

2025幎3月25日
自発的なレビュヌ

Undgå at handle på denne hjemmeside.

Undgå at handle på denne hjemmeside.
Vil opfordre folk til at politianmelde denne side, hvis du har handlet her og er blevet snydt. Har selv lige politianmeldt, da firmaet har trukket penge og ikke sendt varer, men har fået svar fra politi at de ikke går videre med sagen, da firmaet opererer fra udenlandsk adresse. De skriver dog at sagen muligvis kan genoptages, hvis der kommer flere anmeldelser. Jeg har tidligere handlet på siden og vÊret tilfreds kunde, så tÊnkte ikke på at tjekke siden, da jeg bestilte noget her i januar. Jeg så fÞrst bagefter at firmaet er blevet opkÞbt og andre også er blevet snydt. Virkelig Êrgerligt at sådan et svindelfirma er så svÊrt for danske myndigheder at få lukket!

2025幎1月15日

SCAM !

Har handlet her mange gange igennem flere Ã¥r sÃ¥ tÊnkte da ikke pÃ¥ at checke dem pÃ¥ Trustpilot, men det skal man Ã¥benbart gÞre hver gang man handler pÃ¥ nettet nu, for jeg opdager at firmaet er overtaget af nogle ÞsteuropÊiske svindlere
..Þv, det var ellers et super produkt. De trak pengene med det samme og svarer ikke pÃ¥ mail, sÃ¥ nu bliver det en politianmeldelse og en snak med banken. Kan se at de har svindlet mange og deres hjemmeside er stadig oppe og kÞre, det forstÃ¥r jeg ikke ? Er der ikke en instans i Danmark der kan lukke Ã¥benlyse svindelsider der malker folks betalingskort, sÃ¥ andre ikke bliver udsat ?

2025幎1月4日

Svindel

Jeg opsagde mit abonnement i maj, men får stadig ordrebekrÊftelser på kasserne, og pengene er blevet trukket fra min konto, og har måttet skrive til dem hver gang, at jeg har opsagt mit abonnement. To gange har jeg fået pengene tilbage, men denne gang har de trukket pengene og svarer ikke på mails, og jeg har ikke modtaget nogen varer:(

2024幎12月12日
自発的なレビュヌ

Nu et svindel firma - desvÊrre.

Er desvÊrre blevet et svindelfirma - det har ellers vÊret fint.
Har senest handlet ok med dem fÞrst i maj 2024.
Har lavet en ny ordre for 7 dage siden hvir pengene blev trukket med det samme, men der er ingen vare og de svare ikke på opfÞlgende mails.
Har talt med min bank og fået spÊrret mit kreditkort og skal senere lave en indsigelse og håbe på at få pengene derfra.

2024幎11月14日

NU et Fuskerfirma - desvÊrre

Jeg har abonneret på morgenboxen hver anden måned og vÊret tilfreds. MEN det sidste halve år har de trukket penge på mit kort uden at sende varen. Ved to forrige leveringer fik jeg dog refundering. Ville ikke fortsÊtte abonnement men så blev penge trukket igen uden en levering. Denne gang svarer de ikke, så jeg har spÊrret mit kort og meldt dem via banken. Så frÊkt.

2024幎10月1日
自発的なレビュヌ

SpÊr dit kort & gÞr indsigelse på banken

Firmaet er - Ã¥benbart - overtaget af 3 ØsteuropÊere og har skiftet navn. Ejerne ser det tydeligvis ikke som et firma der leverer varer, men som en adgang til abonnenternes kreditkort oplysninger.
1) spÊr jeres kort
2) lav en anmeldelse på banken og gÞr indsigelse overfor de hÊvede belÞb
3) lav en politianmeldelse

2024幎10月21日

Firmaet har nu trukket for 2 x

Firmaet har nu trukket for 2 x kvartalsabonnement, men uden levering af varer.
Jeg har skrevet utallige mails til dem, men uden respons.
SÃ¥ jeg har nu truet dem med, at de kommer i Kontant, hvis de ikke refunderer mine penge, og afslutter mit abonnement.
KØB IKKE NOGET HOS DEM !!

2024幎10月19日

DET ER IKKE SÅ OFTE JEG BANDER

DET ER IKKE SÅ OFTE JEG BANDER. - MEN JEG ER GIGA (F******) SUR. - JEG MÅ DESVÆRRE IKKE BRUGE GRIMMERE ORD. DET BLIVER MED DET SAMME UDSAT FOR CENCUR.
JEG GENTAGER LIGE IGEN.
jeg har for efterhÃ¥nden for 4-5 mÃ¥neder siden (i forÃ¥ret), AFMELDT mit abonnement. Jeg Þnsker IKKE at fortsÊtte mit abonnement. Jeg ved ikke, hvad det er I IKKE FORSTÅR. - NU HAR I HÆVET PENGE FRA MIN KONTO IGEN
🀬🀬🀬
Jeg Þnsker at I MED DET SAMME, som i ØJEBLIKKELIG returnere mine 299 kr.
Det kan i gÞre på fÞlgende kontonummer.
REG.NR XXXX
KONTONR. XXXXXXXX
Jeg har skrevet flere mails til jer.

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE AT AFMELDE ET ABONNEMENT?

FARVEL 🀬🀬🀬

2024幎9月3日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt nÞdder gennem firmaet

Jeg har kÞbt nÞdder gennem firmaet flere gange- og de er ok.
Men tilbage i maj måned modtog jeg en forsendelse, der var Þdelagt. Jeg tog billede og sendte til firmaet,- jeg modtog fÞrst en behagelig mail, med tak for henvendelse og de ville vende tilbage om 2-3 dage-, det har de bare aldrig gjort. Jeg har skrevet til dem 28/5- 30/5- 2/7- 23/7- 24/7 og sidst 4/8, hver gang en behagelig mail, men aldrig et svar!
Det er ikke et seriÞst firma. Kalder sig Danish Granola Company, men har forretning i Blagoevgrad i Bulgarien.
Jeg kan kun fraråde at handle her!
Vh. Betty Hemmingsen

2024幎5月28日