レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super nemt at bestille og hente poser i hÞj kvalitet, der passer til vores affaldsspande. Nu ikke lÊngere behov for dobbeltlag ved madaffald. Poserne holder fint, nÃ¥r de smides i den store skraldespan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte Clara-Clean spanden, en kasse poser, og nogle klistermÊrker. Forsendelse skete hurtigt, desvÊrre manglede klistermÊrkerne, men efter henvendelse blev de hurtigt eftersendt. Det er et f... もっず芋る

䌁業情報

1. ポリ袋卞業者
  2. 日甚品店
  3. 包装専門店
  4. ビニヌル袋提䟛業者
  5. 倉庫型スヌパヌ

圓該䌁業による蚘述

Danmarks-posen.dk er din leverandÞr af kvalitetsaffaldsposer og skraldeposer til private og erhverv. Vi tilbyder et bredt sortiment af affaldsposer i forskellige stÞrrelser og typer, så du altid kan finde den rigtige lÞsning til dine behov. Uanset om du sÞger sorte affaldsposer, grÞnne affaldsposer eller klare affaldsposer, finder du det hele hos os. Med fokus på god service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser gÞr vi det nemt og bekvemt at handle skraldeposer online. Vi strÊber efter at give vores kunder den bedste oplevelse fra bestilling til levering. Hos Danmarks-posen.dk finder du affaldsposer til alle formål - fra små poser til affaldsspande i kÞkkenet til store containersÊkke og havesÊkke til haven eller renovering. Vores sortiment dÊkker både standardposer til husholdningsaffald og specialposer til specifikke behov som genanvendelse og sortering. Vi forstår, at kvalitet er vigtig, og derfor sikrer vi, at vores skraldeposer er holdbare og pålidelige, så de kan klare selv de tungeste opgaver. Vores affaldsposer fås i forskellige tykkelser og stÞrrelser, så du kan vÊlge prÊcis den styrke, du har brug for. Vi ved, at din tid er vÊrdifuld, og derfor har vi gjort det enkelt at bestille affaldsposer online. Vores webshop er overskuelig og brugervenlig, så du hurtigt kan finde prÊcis de poser, du har brug for - hvad enten du leder efter sorte skraldeposer til almindeligt affald, grÞnne poser til organisk affald eller klare poser til genanvendelse. Har du brug for hjÊlp til at vÊlge den rette stÞrrelse eller type? Vi står altid klar til at guide dig, så du får det optimale produkt til dit behov. Med hurtig levering direkte til din dÞr slipper du for at slÊbe tunge pakker hjem fra butikken. Vi ved, at du skal kunne stole på leveringstiden, og vi arbejder hver dag for at sikre, at dine skraldeposer ankommer hurtigt og sikkert. Uanset om du er privatkunde, der kÞber affaldsposer til hjemmet, eller en virksomhed med lÞbende behov for skraldeposer og containersÊkke, er vi klar til at levere den service og de produkter, du kan stole på. Danmarks-posen.dk - din pålidelige partner til affaldsposer og skraldeposer i alle stÞrrelser og farver.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

25件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bedste affaldsposer til kÞkkenet

Super nemt at bestille og hente poser i hÞj kvalitet, der passer til vores affaldsspande. Nu ikke lÊngere behov for dobbeltlag ved madaffald. Poserne holder fint, når de smides i den store skraldespand.

2026幎4月24日

Hej Linda
Og 1000 tak for din anmeldelse, og glÊder os du er tilfreds

Pant klistermÊrket er TEMU kvalitet

Havde bestilt et 6x6 cm batteri klistermÊrke samt et 6x6 cm pant klistermÊrke til affaldsspanden. Havde i forvejen 5 andre affaldsorterig klitermÊrker i 6x6 cm. Pant klistermÊrket fra jer ligner noget man har kÞbt på TEMU. Det utydeligt og matcher slet ikke med fx den hvide tekst på batteri klistermÊrket og andre tilsvarende. Det matcher ikke kvaliteten af billedet på jeres hjemmeside. Er rigtig skuffet. I skriver i har tilfredshedsgaranti, men ved ikke hvor meget tilfredshed garanti i at jeg selv skal betale fragten + 75 kr for at i ser på sagen. Batteri klistermÊrket er som det skal.

2026幎4月10日

Hej Anders
Jeg er ked af din anmeldelse - da vi altid gÞr meget ud af at have tilfredse kunder.
Vi kÞber ingen af vores varer fra Temu, alle fra danske leverandÞrer.

Men Anders, du skulle da bare have taget kontakt til os, så havde vi ombyttet eller du have fået pengene tilbage, det ske jo at der er et dårligt tryk iblandt vores produktion.

Skriv endelig på info@danmarks-posen.dk eller ring til os

Håber at hÞre fra dig

Og rigtig god dag til dig

Danmarks-posen ApS

PrÊcis oversigt over alle produkter og

PrÊcis oversigt over alle produkter og hurtigt levering.
⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.

2026幎2月27日

Hej Anne

Rigtigt dejligt at hÞre du er tilfreds med vores hjemmeside og muligheder - samt vores service

Tak fordi du tog dig tid til at give os stjerner, og rigtig god weekend til dig

Danmarks-posen ApS

Den pÊneste og funktionelle spand til indendÞrs sortering af affald

Jeg har gennem lang tid sÞgt efter en god lÞsning til sortering af affald. Jeg besÞgte min bror i Nordjylland, og i hans nye kÞkken stod lÞsningen lige foran mig. Nemlig en spand fra Danmarksposen. På vej hjem til Fyn bestilte jeg en spand med tre låg.Den kom hurtigt, og jeg er glad. Spanden er pÊn, funktionel og lever fuldstÊndig op til mine behov. Hvis jeg kunne gav jeg 6 stjerner.

2026幎2月19日

Hej Lone.
1000 tak for de flotte stjerner, og glÊder mig du er tilfreds med vores poser og spande.

Rigtig dejlig dag til dig

Kvalitets poser

Kvalitets poser som også fås i klar og mange stÞrrelser.
Poserne passer derfor til alle vores forskellige skraldespande.

2026幎2月25日

Hej VetFamily, HÞjbjerg Dyreklinik

1000 tak for jeres flotte stjerner og fordi I tog jer tid.

Dejligt I er tilfredse med udvalg og kvaliteten, det glÊder os.

SkÞn dag til jer alle

Det er fantastiske poser

Det er fantastiske poser. 👊😀

2026幎2月23日

Hej Jeanette
Mange tak fordi du tog dig tid til at lave en så flot anmeldelse, og vi er rigtig glade for du er tilfreds med vores kvalitet af poser.

Rigtig skÞn dag til dig

god kvslitet

God kvalitet og stÞrrelse

2026幎2月2日

Hej Erik

Mange tak for din flotte anmeldelse, og er rigtig glad for du er tilfreds med kvaliteten.

Meget fin service

2026幎1月26日

Hej Karina

1000 tak fordi du gav dig tid til anmeldelser, og dejligt at hÞre du er tilfreds med service

Hurtig levering og superkvalitet

2026幎1月28日

Hej Irene.
Mange tak for de flotte stjerner, og er virkelig glad for du er tilfreds med service og kvalitet af vores produkter.

Rigtig dejlig dag til dig

Danmarks-posen ApS

Hurtig levering, godt produkt.

2025幎12月29日

Hej Lene
1000 tak for en flot anmeldelse - og dejligt du er tilfreds med kvalitet og service

Danmarks-Posen ApS

Forkert posestÞrrelse

Opdatering:
Posen er lidt for kort til at sidde ordentligt over kanten på skraldespanden og gled nemt af når man fyldte med skrald.
SÃ¥ poserne virker ikke for mig.
Det kan givetvis godt vÊre en smagssag og måske vil det virke fint for andre. Det synes jeg ikke skal ligge Danmarkposen til last.
De rakte ud og for at hjalp mig på rette vej.
SÃ¥ hermed opgraderet til 4 stjerner.

Oprindelig anmeldelse som var givet 2 stjerner:
Posen var for lille til den Þnskede skraldespand til trods for at have vÊret i gennem deres poseberegner.
(x-small til en VIPP 16)

Retursag koster 93 kroner i returforsendelse.

Det er for stor en omkostning til min handel som enkelt privatperson.

Måske deres profil er mere rettet mod firmaer med stÞrre ordrer.

Eksekvering på ordrer er til gengÊld helt som forventeligt. Og webside virker meget professionel.

2025幎12月8日

Hej Anders
Der er posegaranti, så du kan altid rÊkke ud og få tilsendt en returseddel uden omkostning for dig - det er blot at skrive til os.

Håber dette er en lÞsning som du kan finde dig godt tilpas i.

Vi Þnsker kun tilfredse kunder, så derfor denne garanti.

Ser frem til at hÞre fra dig

Poser af hÞj kvalitet

Poser af hÞj kvalitet, som man gerne betaler lidt ekstra for.

2025幎12月9日

Hej Susanne.
Rigtig mange tak fordi du tog der tid til at give os en flot anmeldelse, og vi er så glade for at hÞre du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter.

Rigtig godt nytår til dig

2025幎11月20日

Hej Bente
1000 tak for de flotte stjerne, og vi er så glade for at hÞre du er tilfreds med vores service.

Rigtig glÊdelig jul

God vejledning

God vejledning, hurtig ekspedition og levering. Godt med 3 forskellige farver, Þnsker mig dog stadig en blÃ¥ i stedet for den klare😅.

2025幎11月17日

Hej Tina

Rigtig mange tak for de flotte stjerner, og ja - de blå poser er også i vores tanker.

GlÊdelig jul

Danmarks-Posen ApS

Let at bestille

Let at bestille

2025幎12月2日

Hej bi4dynamics
Mange tak for de flotte stjerner, og er super glad for at hÞre at vores webside er let at bestille på, og leveringen lever op til forventningerne.

Dejlig weekend til dig

Danmarks-posen ApS

Hurtig levering og en go kvalitet af

Hurtig levering og en go kvalitet af poser som passer perfekt i min dobbelte affalds stativ.

2025幎12月3日

Hej Flemming
1000 tak for de flotte stjerner og så glad for at hÞre du er tilfreds med vores produkter.

Rigtig god weekend til dig

Simpelthen de fedeste affaldsspand

Simpelthen de fedeste affaldsspand ever. Jeg var lidt betÊnksom ved prisen og endnu en instagram reklame. Men jeg har virkelig ikke fortrudt. Jeg ordner aldrig affald herhjemme. Men nu gider jeg virkelig godt. Poserne passer perfekt og spandene bliver ikke klamme I bunden.

2025幎7月9日

Hej Birthe.
1000 tak for de flotte stjerner.
Hele vores koncept går ud på at få en kvalitets pose som passer til spanden således plastspild optimeres, tillige med posernes kvalitet er i top og ekstra tykke generelt.

Dejlig dag til dig

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。