1.8

TrustScore 5段階評䟡の2

18件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg kÞbte en eksterndisk 8TB

Jeg kÞbte en eksterndisk 8TB. Men da den blev leveret viste det sig, at den kun havde en kapacitet pÃ¥ 21 GB sÃ¥ det var ikke tilstrÊkkeligt til at lave Time Maschine sikkerhedskopiering pÃ¥ min Mac. Ærgerligt ked af det

2025幎11月12日
自発的なレビュヌ

KÞb aldrig i denne webshop

Jeg skriver denne anmeldelse på baggrund af et familiemedlems kÞbsoplevelse hos danora.dk.

- Familiemedlemmet havde bestilt en vare fra danora.dk med den opfattelse af at hjemmesiden var dansk.
- Varen er efter gentagende rykkere til danora.dk, stadig ikke modtaget.
- Kontakten med virksomheden, har vÊret utilstrÊkkelig og direkte vildledende.

Konklusion:
Efter en kort sagsbehandling af danora.dk kunne det konkluderes, at hjemmesiden er endnu et opspind mhp. at vildlede mhp. i sidste ende snyde sine kunder.

Baggrund for sagsbehandling:
Muligheden for kontakt:
Der er angivet en mulighed for at ringe i opstillede tidsrum, men der er ikke anfÞrt telefonnummer. Derved ingen mulighed for at ringe til danora.dk
Hvis du kontakter danora.dk via mail, så får du et svar med vildledende oplysninger om tekniske IT-problemer, og lange leveringstider (hvis du altså er så heldig at modtage din vare).

Adresse og CVR nr.:
Danora.dk har ingen adresse tilknyttet virksomheden, og derved heller ingen mulighed for at returnere kÞbte varer ifm. reklamation. Danora.dk har ingen dansk CVR nr. tilknyttet hjemmesiden, og fremgår heller ikke af virk.dk.

DomÊnenavn:
Jf. punktum.dk ejes danora.dk af Milad Moradi fra Rotterdam. Virksomheden er oprettet 17. maj 2025, og må anses som en relativ ny virksomhed.

Vildledning:
Danora.dk skriver selv pÃ¥ deres hjemmeside; ”Danora har over 5000 glade kunder, og vi er bedÞmt til 4,9/5,0”. Hvis man kikker pÃ¥ trustpilot, som Danora.dk henviser til, sÃ¥ er der 14 anmeldelser (2. NOV 2025) og an samlet bedÞmmelse pÃ¥ 2.0 – altsÃ¥ under middel.

Danora.dk lÊgger sig tÊt op ad domÊnenavnet ”danelora.dk”, der er en ”dansk” hjemmeside, der sÊlger pÃ¥ hjemmesiden, sÊlger belysning, men jf. trustpilots anmeldere sÊlger tÞj. Den manglende sammenhÊng medvirker til, at hjemmesiden er utrovÊrdig og har til hensigt at vildlede sine kunder.

2025幎11月2日

Min tvivl om trovÊrdighed

Ved bestilling af DataVaultUsb™ var det meget let at Êndre ordre fra 2 til 4 stk.
Det viser sig nu at produkterne ikke virker som de skal - ingen af dem - og selvom man har sendt mail som de anbefaler man gÞr, så hÞrer man intet i den sammenhÊng.
Det er derfor meget svÊrt at finde firmaet trovÊrdigt da der endnu ikke er modtaget andet end bekrÊftelse på at mail er modtaget. Ingen svar, ingen retur adresse og slet ingen tilbagefÞrte midler.
I forvejen har vi venten tÊt på 4 uger på produkterne

2025幎9月27日

UanstÊndig Lang leveringstid

Jeg bliver nÞdt til at gÞre status på min oplevelse med at handle med Danora -det var fÞrste og sidste gang. Pengene blev trukket på min konto d. 3. Oktober og jeg fik leveret i dag d. 30. Oktober, efter at have rykket pr. mail for leveringen. Det er simpelthen ikke ordentlig og anstÊndig forretningspolitik og kundeservice

2025幎10月30日
自発的なレビュヌ

Jeg giver virkelig ret i

Jeg giver virkelig ret i, at det ikke skal mere end 0-2 stjerner til denne virksomhed.

Torsdag har jeg en bestilling på 4 x USB data stik, men de mangler stadig.
For at få 5 grÞnne stjerner samt mit sikkerheds program til ikke at advare mod JER, skal I virkelig tage jer sammen.

Det nÊste skridt bliver at der bliver sendt en anmeldelse til "sikkerdigital-dk" - således jeres siden kan lukkes.

2025幎10月26日

DÃ¥rlig kvalitet

Jeg har virkelig ventet lÊnge på varen, watercolor workbook.
Virkelig dårlig kvalitet.
Jeg forstår ikke konceptet da det papir man skal male/Þve på, er så dårlig kvalitet og du kan ikke male på det. Det suger ikke og på bagsiden står teksten til, hvordan du skal male nÊste billede. De skitser man skal male efter, kan man nÊsten ikke tyde.
Overhovedet ikke pengene vÊrd. Jeg er så skuffet.

2025幎10月25日

Hvis denne SSD virkelig er 8TB

Hvis denne SSD virkelig er 8TB, så er jeg julemanden.
Efter at have brugt timevis på at formatere den, fandt jeg ud af, at den i virkeligheden kun kan rumme, hvad der svarer til en halv film og et par billeder – resten er ren fantasi.

Reklamen lover lynhurtig M.2-hastighed og kÊmpe kapacitet. I praksis er det som at hÊlde 10 liter vand i et ÊggebÊger – det ser imponerende ud, men det ender hurtigt med rod og skuffelse.

Jeg har haft USB-nÞgler fra 2009, der var mere Êrlige end denne “SSD”.

Kort sagt: Hvis du vil have et flot metalhus fyldt med varm luft, så er SHL-R320 et mestervÊrk.
Hvis du derimod vil gemme data, så lÞb. Langt vÊk.
I er famne dårlig.

2025幎10月15日

Lang Leveringstid.

Lang Leveringstid.
Bestiller varer og får en bekrÊftelse.
der går lang tid, og så er betalingen trukket på min konto, men der kommer ingen varer.
SÃ¥ kommer der en besked at varerne er leveret for 2 timer siden, men det er bare ikke rigtigt.
Kontakter derefter Danora, der fÞrst besvarer flere dage efter, at der desvÊrre er sket en fejl i leveringen, men det ikke er deres skyld.
Endelig er varerne kommet, men med alt for lang leveringstid.
Jeg kommer ikke til at handle hos Danora mere, selvom de har beklaget og vil give 15% på min nÊste bestilling.

2025幎10月14日

Gik i vasken med 275 kr

Gik i vasken med 275 kr. Danora er et rigtig fupfirma, hvis man prÞver at kontakte dem, så prÞver de faktisk meget naivt at få fat i din bankkonto igen. Hold Jer vÊk fra dette fupfirma

2025幎9月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。