Danpest Skadedyrsserviceレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Danpest. Hurtig og effektiv hjælp, Emil er meget venlig og imødekommende når han kommer ud, og vi er nu sluppet af med vores 3 hvepsebo. Kæmpe anbefaling!

企業情報

1. 害虫・害獣駆除サービス

当該企業による記述

Danpest ApS er et eksklusivt skadedyrsfirma der, leverer kvalitetsarbejde og stærk kundeservice. Hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private. Vi prioriterer gode og ærlige kunderelationer og står altid klar til at hjælpe. Vi kører ud fra Hillerød og kommer hurtigt omkring i både Københavnsområdet og Nordsjælland. Tak, fordi du bruger tid på vores Trustpilot. Din anmeldelse er et mentalt skulderklap i vores arbejdsdag og konstruktiv kritik er altid velkomment, både her og på vores email. Det hjælper os til at blive endnu bedre til det vi står for; "Fantastisk skadedyrsservice og glade kunder." Dbh Emil Rasmussen / Danpest ApS

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15

レビューを書く

Hvepsebo🐝

Skulle have fjernet et hvepsebo. Emil kom hurtigere end forventet👍. Super dygtig og professionel samtidig med, at det var en stor fornøjelse at møde Emil. Utrolig sød og rar. Kan kun anbefales på det aller varmeste.

2026年6月30日
5つ星のうち5の評価

Tak for at tage jer tid til at hjælpe…

Tak for at tage jer tid til at hjælpe så godt i kunne. Danpest Skadedyrsservice kører ikke ud til vores sommerhusområde, men var super søde til at komme med foreslag til hvad vi selv kunne gøre for i første omgang at se om vi evt. har fugle lopper.
Der ud over henviste de mig til anden skadedyrsbekæmper. Så tak for hjælpen :-)

2026年6月30日

God vejledning

Jeg skrev en besked til Danpest grundet en mistanke om mus i mit tag. Jeg blev ringet op af Danpest, som ud fra mine beskrivelser og ud fra de spørgsmål han stillede, meget hurtigt kunne udelukke mus, men derimod kunne fortælle mig, at jeg har flagermus under taget. Han fortalte at de er fredede og at de som udgangspunkt ikke er til skade for huset.
Vi kom også kort omkring hvepse som bor i udhænget på vores hus, og han sagde, at vi selv har gjort det rigtige for af komme af med dem.
Jeg fik virkelig god vejledning og vil uden tvivl kontakte Danpest igen hvis jeg får brug for skadedyrsbekæmpelse.

2026年6月26日

Skægkræ i købt dødsbo

Min kæreste og jeg købte et dødsbo, uvidende om hvor mange skægkræ der var. Første nat i huset, viste sig at være et marridt, da alle gulve i huset var overrendt af skægkræ. Vi havde fået nummeret til Danpest via vores familie, og Emil fra Danpest imødekom hurtigt en dato inden for 2-3 hverdage.

Vi gik fra at se 40-50 skægkræ om aften/natten til en enkelt om ugen, ved hjælp af 3 behandlinger over 6 uger. Vi har nu taget kampen selv, med de sidste skægkræ, med gode råd fra Carsten, som var ude og lægge gift hos os.

Mange tak for god service og bekæmpelse af skægkræ

2026年4月13日

Danpest skadedyrservice Hillerød

Har haft Danpest, Emil og Carsten til at løse mit problem med rotter.
Det har været en meget positiv oplevelse. Fantastisk service.
De fandt hurtigt indgangen til mit loftet, fik lukket hullet, sætte fælder op på loftet. Fangst to dage i træk.
Ingen aktivitet siden.

2025年12月23日

⸻fjernelse af hvepsebo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde fået et hvepsebo i udhænget over hoveddøren – men heldigvis fik vi fat i Emil fra Danpest Skadedyrsservice. Han kom hurtigt, var super rar og fik klaret opgaven helt uden bøvl. Det hele føltes trygt og professionelt, og vi har ikke set skyggen af en hveps siden. Kan kun anbefale Emil, hvis du vil have fjernet hvepsebo - virkelig god og behagelig service!

2025年7月3日

Absolut udsøgt service

Absolut udsøgt service - leveret med et smil og ikke mindst kæmpe stor viden om forskellige skadedyr. Emil sørgede for, at jeg følte mig helt tryg ved hans levering af bekæmpelse af væggelus - og skulle jeg nogensinde ende i en lignende træls situation, ville jeg ikke tøve med at ringe til Emil! Kæmpe anbefaling herfra!

2025年6月13日

Trustpilot エクスペリエンス