Dansesneakers レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

skrev mail om hjælp til sørrelse, svarede hurtig med hjælp, og hurtig levering efter bestilling. Dejlige dansesko

5つ星のうち5の評価

Var uheldig at købe sko som ikke passede i str. Sendte retur og byttede til ny str. Konstaterede at skoen ikke passede min fod og returnerede skoen og ønskede pengene retur. Alt tog ca. en uge, også... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Perfekt kundeservice. Blev hjulpet hele vejen igennem flere par, der måtte sendes tilbage, og det var Majkens råd, der gav pote til sidst. Der var heller ingen ventetid ift at sende retur og modtage p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er meget tilfreds med de nye Zuma fra Rumph. Ønskede størrelse der passede til en tidligere købt model fra Bloch. Og de passer bare super! Føler man får service uden personligt fremmøde. Så tak her... もっと見る

企業情報

1. ダンス用品店
  2. ・
  3. アクティブウェア店

当該企業による記述

Stort udvalg af dansesneakers til bla. Dansefitness, Zumba, Salsa, Bellydance, Swing, Linedance mm. fra Rumpf, Bloch, Skazz by Sansha. Danse/Fitness tøj til kvinder fra primært Winshape.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 49件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Jeg har fået en dejlig linedancesko

Jeg har fået en dejlig linedancesko, men kom til at vente lidt pga. julen, derfor ikke 5 stjerner.

2024年12月28日

Hej Bente
Tak for din anmeldelse. Dejligt du fik nogle gode sko. Men ja, fragtfirmaer og helligdage er vi desværre ikke så meget herre over.

God service.

De bestilte strømper var udsolgt, men jeg blev kontaktet og fik tilsendt et par, som ovenikøbet var dyrere, end dem jeg havde bestilt. Meget fornemt.

2024年12月18日

Hej Lisbeth
Tusind tak for din fine anmeldelse. Glad for at du er tilfreds. Kunne jo ikke have at du frøs fødderne;0)
Godt nytår
Majken, Dansesneakers

Rigtig god service

Rigtig god service.
Købte sko der ikke passede desværre.
Fik pengene tilbage efter få dage.

2024年12月13日

Hej Emma
tusind tak for din fine anmeldelse.
Æv de ikke passede. Kontakt os endelig hvis du har brug hjælp til valg af sneakers.
Glædelig jul

Hej Marianne
Tak for din anmeldelse.

Jeg har tilladt mig at kigge ind i sagen om hvor lang tid det har taget, for at se om noget kunne gøres bedre.

Jeg kan se at du har lavet ordren lørdag formiddag, og din ordre er så pakket og sendt mandag og er fremme onsdag.
Dette kan desværre ikke gøres hurtigere, medmindre ordre bliver behandlet henover weekenden. I så fald ville dette være en ekstra service og alligevel først være fremme tirsdag, da pakker ikke bliver hentet i pakkeshops.

Håber ellers at du er tilfreds med dine sneakers og tak fordi du handlede hos Dansesneakers.

God jul og god weekend

Hurtig levering

Hurtig levering, fine sko, men desværre 1/2 nummer for små, en udgående model og kunne derfor ikke få den større - men super hurtig tilbagemelding og tilbagebetaling

2024年11月29日

Hej Malene
Tak for din fine anmeldelse.
Ja desværre er de udgået.. Håber du har modtaget de andre og at de passer. Ellers sender du bare retur. Husk du kan altid få dem byttet også.. Hvis de altså ikke er udgået;0)

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering. Herlig dancesneakers jeg modtog; desværre ikke de størrelsesmål, der angives på websiden … så måtte købe igen i anden str.

2024年11月25日

Hej Karin
Tak for din anmeldelse.
Håber du er glad for dem, nu forhåbentlig, i rigtige str. ;0)

5つ星のうち5の評価

Kompetent hurtig god og personlig…

Kompetent hurtig god og personlig service 😃
Købte 20(!) bluser, alle var pakket individuelt ind.
Kan varmt anbefale DanseSneakers!

2024年11月20日

Hej Merete
Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber at i alle blev tilfredse med jeres t-shirts;0)

5つ星のうち4の評価

De sko jeg havde bestilt var i…

De sko jeg havde bestilt var i restordre. Dagen efter modtager jeg mail om at de forventes at hjemkomme ugen efter.
Super god service. 5stjerner hvis de skriver igen når skoene er hjemme og kan blive afsendt

2024年6月5日

Hej Søs
Tak for din anmeldelse.
Skoene er sendt afsted til dig. Så håber jeg du bliver glad for dem.

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget glad for de sko jeg har…

Jeg er meget glad for de sko jeg har købt og de er mega gode at danse i 😊
God og hurtig levering 🙌🏼

2024年5月30日

Hej Pernille
Mange tak for dine fine anmeldelse. Dejligt at høre at du er glad for dine nye dansesneakers.

5つ星のうち5の評価

Selv om jeg måtte sende skoene retur

Selv om jeg måtte sende skoene retur, fordi de var for små. Vil jeg stadig kikke på sko hos Dansesneakers, før andre steder. Pengene kom også hurtigt retur.

2024年4月28日

Hej Tina
Tusind tak for den skønne anmeldelse. Det glæder mig;0)

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med forløbet fra jeg bestilte min vare til jeg modtog den.

2024年4月30日

Hej Anni

Tak for din fine anmeldelse, den betyder meget for os.

Hurtig levering

Jeg har tidligere købt sko hos Dansesneakers, så jeg vidste, at de har en overskuelig website og ikke mindst hurtig levering.

2024年3月28日

Hej Nanna
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Faktisk er der ny og forbedret hjemmeside på vej, så det gerne skulle blive endnu mere overskueligt.
Mvh. Majken, Dansesneakers

Hurtig levering

Hurtig levering, dejlige sko til en fantastisk pris:)

2024年3月22日

Hej Maria
Mange tak for din dejlige anmeldelse.. og ja, altid godt med et godt tilbud.

5つ星のうち5の評価

Mine sko kom meget hurtigt

Mine sko kom meget hurtigt. De passer perfekt og var rigtigt billige

2024年3月13日

Hej Aslaug
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at de passer.. og så er det jo en bonus med prisen;0)
mvh Majken, Dansesneakers.dk

Fin vejledning i tlf

Fin vejledning i tlf. +
Hurtig ekspedition

2024年3月14日

Hej Magda
Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Super flotte leggings

Super flotte leggings, klare farver og god pasform {;o)

2024年1月27日

Hej Lona
Tusind tak for din fine anmeldelse. De er nemlig super lækre.

God service

På returlabel var der et felt man kunne krydse af, hvis man ønskede en anden størrelse tilsendt. Og der gik ikke mere end 4 dage så havde jeg det nye par. Super nemt og god service.

2024年1月11日

Hej Tanja
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。