Dansesneakers レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

skrev mail om hjælp til sørrelse, svarede hurtig med hjælp, og hurtig levering efter bestilling. Dejlige dansesko

5つ星のうち5の評価

Var uheldig at købe sko som ikke passede i str. Sendte retur og byttede til ny str. Konstaterede at skoen ikke passede min fod og returnerede skoen og ønskede pengene retur. Alt tog ca. en uge, også... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Perfekt kundeservice. Blev hjulpet hele vejen igennem flere par, der måtte sendes tilbage, og det var Majkens råd, der gav pote til sidst. Der var heller ingen ventetid ift at sende retur og modtage p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er meget tilfreds med de nye Zuma fra Rumph. Ønskede størrelse der passede til en tidligere købt model fra Bloch. Og de passer bare super! Føler man får service uden personligt fremmøde. Så tak her... もっと見る

企業情報

1. ダンス用品店
  2. ・
  3. アクティブウェア店

当該企業による記述

Stort udvalg af dansesneakers til bla. Dansefitness, Zumba, Salsa, Bellydance, Swing, Linedance mm. fra Rumpf, Bloch, Skazz by Sansha. Danse/Fitness tøj til kvinder fra primært Winshape.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 49件

レビューを書く

Let og nem betjening

Let og nem betjening. Hurtigt levering. Og varen levede fuld op til forventningerne.

2022年9月2日

Hej Dorte
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at forventningerne stemmer overens.
mvh Majken, Dansesneakers.

5つ星のうち2の評価

the pants quality if not that good and…

the pants quality if not that good and the size is not right

2022年6月14日

Dear Mai
Sad to hear that the pants not have the right size, or expected quality.
I can see that it is the harem pants from winshape on your order. Are they too big og to small?
You ordered 2 different sizes. Contact Us so we can help You to find the right size on Info@dansesneakers.dk

Best regards
Majken, Dansesneakers.dk

5つ星のうち1の評価

-p.g.a man trækker fragt fra 79,00kr-…

-p.g.a man trækker fragt fra 79,00kr- så er det for dyrt at handle her-når varen går retur.-plejer ikke at betale for retur varer.

2022年5月25日

Hej Mona.
Ups en fejl40 herfra. Det er kun 49 kr. Så der er refunderet 26kr. nu. Undskyld ulejligheden.

Det er sådan, at benytter man sig af den medsendte returfragtseddel, så får man ikke refunderet sin fragt på max 49 kr. Det står på ordrebekræftelse og i betingelserne som du har accepteret.
Du skal se det som en service, da det er den billigste løsning, medmindre man har egen fragt aftale.
Derudover er det sjældent at de små webshops betaler fragten på varen frem og tilbage. De store har råd til det.
Du betaler vel også selv din transport når du handler i din lokale dagligvarer forretning.
Håber det gav svar på din anmeldelse. God aften;0)
Mvh. Majken, Dansesneakers

Hurtig levering - produktet svarer til beskrivelsen 👍

2022年5月13日

Hej Signe
Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Mvh Majken, Dansesneakers.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner herfra. Stort udvalg - og super kompetence service 👏👏👏

2022年3月30日

Hej Lotte
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.
Mvh. Majken, Dansesneakers.dk

God betjening

2022年3月4日

Hejsa
Mange tak for den fine anmeldelse.
Mvh. Majken, Dansesneakers.dk

5つ星のうち3の評価

Kunne godt have ønsket mig

Kunne godt have ønsket mig, at man på hjemmesiden havde skrevet lidt mere om sålen og vist tydelige billeder.
De medfølgende mærker til påsætning under skoen krøllede desværre 1. gang jeg brugte skoen til zumba.
Hurtig og sød betjening.

2022年2月13日

Hej Laila
Dit ønske er taget til efterretning. Der er nu lavet lidt mere beskrivelse af den helt nye "Alcyone" på webshoppen. Der er et billede af sålen, med stickers på, på webshoppen. Man kan trykke på billedet og køre musen henover, så zoomer den ind på billedet.
Med hensyn til stickers til sålen, så kan det anbefales at den gnides på i kanten, så man er sikker på at den klister godt fast.
Håber at du ellers er glade for dem. Jeg sender dig en mail så snart vi får de løse "Bloch-Spot"- stickers hjem.

Majken, Dansesneakers

5つ星のうち5の評価

Jeg har intet dårligt at sige om…

Jeg har intet dårligt at sige om Dansesneakers. God service og hurtig levering. Og så er jeg glad for mine nye sko.

2022年2月12日

Hej Karina
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejlig feedback.
Mvh Majken, Dansesneakers

5つ星のうち5の評価

Har lige købt de fedeste dansesko…

Har lige købt de fedeste dansesko (boomlight Skazz), nemt at bestille og hurtig levering :-)

2022年1月22日

Hej Dorte
Tusind tak for din fine anmeldelse. De er nemlig rigtig gode.
Mvh Majken,Dansesneakers

5つ星のうち2の評価

Hej Beatriz

Har lige kigget på din ordre. Det er fuldstændig rigtigt.

Som der står i Ordrebekræftelsen er de i restordre.
Du skulle også have modtaget en mail før nytår, hvor vi igen gør opmærksom på at de er i restordre, og at pga at leverandøren har holdet lukket mellem jul og nytår, kan de først komme i denne uge (uge 1).
Ifølge vores tracking fra leverandøren kan de enten komme til os i løbet af idag eller imorgen.
Så vi forventer at du vil modtage din vare senest tirsdag i næste uge, da weekenden står for døren.

Rigtig godt nytår, håber du bliver glad for dem når du modtager dem.
..Ellers kontakt os på email: info@dansesneakers.dk eller mobil: 22578020

Mvh Majken, Dansesneakers.dk