レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Der er sÃ¥ dÃ¥rlig kunde service. Jeg skal adgang til min mors konti pga sygdom og har sendt fuldmagt ind og skrevet i min indbakke 3 gange nu og ringet ind 4 gange. Alligevel er der ingen der vil ta... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

venter pÃ¥ et nyt mastercard da danske bank lukkede mit kort meget uventet de pÃ¥stÃ¥r jeg har vÊret udsat for svindel pÃ¥ nettet hvilket jeg ikke har det ved jeg bedre end danske bank gÞr svÊrt ved at fi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hade möte om att flytta bolÃ¥n till Danske Bank i Oktober 2025. De bad oss inkomma dokumentation som stÀrkte vÃ¥ra uppgifter, detta skickade vi in tvÃ¥ veckor senare. Efter det var det helt tyst, jag mai... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har nu ventet i hhv. 30 minutter og 25 minutter pÃ¥ at telefonen skulle blive taget. Beskeden er konstant “alle medarbejdere er optagede” - se yderligere oplysninger pÃ¥ vores hjemmeside. Da jeg ikke er... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 87ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Skrev ej över sÀkerheten frÃ¥n min

Skrev ej över sÀkerheten från min bostadsrÀtt till min villa vid försÀljning och köp.
DÀrför har jag en sÀkerhet på en bostadsrÀtt på 2,8 miljoner som jag ej Àger. DÀrför vill ingen annan bank ta över mina lån samtidigt som DB höjer min rÀnta. DB sÀger att de slÀppt sÀkerheten men nordea, handelsbanken, SEB, Swedbank menar att så ej Àr gjort.
Även UC visar att sÀkerheten Àr kvar.

DB har nu valt att endast svara "sÀkerheten Àr slÀppt" och inget annat på mina mejl. Har nu varit ett Àrande i 3 månader

2026幎1月16日
5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta banken jag varit med om

SÀmsta banken jag varit med om.

Mitt bank id löpte ut och skulle bestÀlla nytt genom att logga in med bank dosa. Dosan hade slutat funka och då krÀvs det att jag bestÀller en ny för 400kr. Upp till 10 dagars leveranstid.

Jag driver företag, anvÀnder bank id i jobbet och mycket privat. Hur ska jag leva utan bank id i 10 dagar. Jag kan inte ens logga in och se mina saldon, ingenting.

Och besöka deras kontor går inte för att få hjÀlp. Servicen existerar inte.

Bedrövligt. Blir att byta bank om de ska hantera en så hÀr dåligt.

2026幎1月12日

SÀmsta kundservicen

SÀmsta kundservicen. Det tog över tvÃ¥ timmar i telefon för att försöka lösa ett mycket enkelt Àrende som jag har försökt fÃ¥ hjÀlp med i flera mÃ¥nader. NÃ¥got som hos andra banker hade gÃ¥tt att lösa direkt via nÀtet. Under cirka 1,5 timme blev jag kopplad mellan olika personer utan att fÃ¥ hjÀlp. De kunde lika gÀrna ha tagit mitt telefonnummer och ringt upp mig nÀr de hade möjlighet, istÀllet för att sÀga att vÀntetiden var 10–15 minuter, vilket inte stÀmde. VÀldigt ineffektivt och frustrerande.

2026幎1月7日

SÀmst

SÀmsta banken som någonsin har funnits. Otrevlig okunnig personal som inte har befogenhet att göra nånting nÀr man ringer kundtjÀnst. Allt Àr otroligt krångligt om inte omöjligt om man har med dom att göra. LÀgg ner eller gör om gör rÀtt. Idioti rakt igenom

2026幎1月5日
5぀星のうち1の評䟡

Velkommen til min anmeldelse af Danske

Velkommen til min anmeldelse af Danske Bank.
Nu er man nået en hvis alder hvor man skal vÊlge mellem Arne pension contra EfterlÞn. Da man er så heldig at vÊre eksklusiv kunde i Danske Bank hvor man har pensionrådgivning. for flere måneder siden stoppede min dejlige rådgiver og tog hul på den tredie alder. Nå men der kom jo ikke et nyt navn eller ansigt på. Jeg skriver at jeg gerne vil hÞre deres anbefaling Arne contra EfterlÞn. Hold nu op et flot svar jeg kunne jo bare gå ind på borger. dk der kunne jeg se hvad der var til mig. Nå men en lille telefon samtale som var mere givende end fÞrnÊvnte, Han ville ligge en besked til min afdeling som er frederiksund at de skulle kontakte mig, Det er så 2 dage siden...... i mellem tiden har min sekundere bank ringet mig op selv om at jeg ikke har rådgivning i med i min bank pakke og der fik jeg kompeten behandling. Nu er min ansÞgning sendt til al bank HillerÞd for at skifte bank. GlÊdig jul og godt nytår. Mvh Martin

2025幎12月15日

Fortsatt ikke noe svar etter 2 år og

Fortsatt ikke noe svar etter 2 år og prÞve bli kunde. De bare sier at oppgifter forsvinner. De tar med oppgifetr hjem og sikkert bedragei
Enligt svensk lov så kan de ikke ta med oppgifter hjem.
Har snakket med dem bare utlendske mennisker som ikke skjÞnner svensk eller norsk. I sverige så må man kunne svensk om man jobber i bank. En kunde skal ikke vare nÞdt til og snakke engelsk.

Bytt ut hele kundeservice og steng hele banken.. Det lukter bedrageri fra alle som tar med personlige oppgifter hjem

2025幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

Extremet dÃ¥ligt bemötande av den Danske

Extremet dåligt bemötande av den Danske Bank!
DDB har blivit sÀmst, dåligt rakt igenom och nu har jag bestÀmt att jag flyttar till LF bank
Har frågat i två månader nu om att flytta över ISK från DDB till LF, men fortfarande så förhalar dem och håller på mina placeringar.
Varit kund i 20år, på den tiden de var bra, men senaste året så Àr de dåliga på respons, opersonliga och oprofessionella
Ser fram emot att bli kund hos LF Bank i Uppsala

2025幎12月12日

DÃ¥rlig service

Måtte pga. lang ventetid opgive telefonisk henvendelse til denne åbenbart ressourcesvage bank, der yderligere har spÊrret min konto pga. "manglende" oplysninger, som jeg på opfordring indsendte allerede i august! Nu kan de få lov at overfÞre kontoens belÞb til Nordea...

2025幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Nul stjerner til Danske bank...

Nul stjerner til Danske bank...
Men desvÊrre skal jeg give dem en, da det er det mindste.

Har prÞvet i flere dage at komme igennem på telefonen men vente tiden er så lang, efter 40 - 45 min giver jeg op og ligger på. Ringer så igen dagen efter og giver igen op og sådan forsÊtter det. Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service, man kan jo ikke få fat i dem. Og jeg gider ikke bruge min tid på at sidde og vente på at komme igennem på telefonen efter 1 time eller mere. Har stadigvÊk ikke fået fat i dem!!!!

2025幎12月4日

Menneskelig kontakt er forsvundet

Jeg har for nyligt fundet en anden persons kort på gaden og ville blot kontakte danske bank og lade dem vide det. Har ventet over 25 minutter på at komme igennem til et menneske og er stadig ikke kommet igennem? Hva f. foregår der? Det er den 4. december ikke nogen speciel travl dag. Jeg må sige at efter denne oplevelse får jeg da lyst til at fjerne alle mine virksomhedskontier samt private kontier mm. Jesus.

Update: 39 min stadig intet svar. Begynder at tÊnke de slet ikke har et nummer, men de har da en fin robot der siger alle deres medarbejdere er optaget på repeat. Det selvfÞlgelig nemt at vÊre optaget hvis der ikke er ansat nogen.

2025幎12月4日

BLI ALDRIG KUND HÄR

Jag har aldrig i mitt liv pratat med sÃ¥ fruktansvÀrt okompetenta mÀnniskor. I över TVÅ ÅR har jag försökt komma Ã¥t pengar jag har i denna j@vla banken. Man skickas bara runt frÃ¥n avdelning till avdelning och den ena Àr dummare Àn den andra. Vad ni Àn gör beblanda er aldrig med denna banken, det Àr det största misstaget man kan göra. Man kan tro att dom har lobotomerat hela personalstyrkan.

2025幎11月5日
5぀星のうち1の評䟡

De Àr som andra oseriösa verksamhet

TyvÀrr måste man Àndå ge en stjÀrna mot sin vilja!
En verksamhet som saknar det mesta av allt för att vara en bank och får kundernas förtroende så som ett fungerande och vÀll organiserade företag först och frÀmst mobil appen fungerar inte som det ska, deras hemsida fungerar inte och vÀrre Àn allt deras kundtjÀnst fungerar inte som en kundtjÀnst!
Jag har förlorat 70 minuter på 3 samtal samma dag för att lösa en enkel problem som skulle lösas med 3 ord! 70 minuter av mitt livs tid har gått åt (H) på detta sÀtt medan deras verksamhet har dragit in miljoner kronor i vinst undr 70 minuter!
Iallafall de inte inte så intelligent och snofsiga att ha respekt för sina kunder och det Àr vi kunder som de lver på oss!
Fy på er och hoppas att ni tar eranas skyldigheter eller någon tunga er till det!

2025幎11月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ