レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Der er sÃ¥ dÃ¥rlig kunde service. Jeg skal adgang til min mors konti pga sygdom og har sendt fuldmagt ind og skrevet i min indbakke 3 gange nu og ringet ind 4 gange. Alligevel er der ingen der vil ta... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

venter pÃ¥ et nyt mastercard da danske bank lukkede mit kort meget uventet de pÃ¥stÃ¥r jeg har vÊret udsat for svindel pÃ¥ nettet hvilket jeg ikke har det ved jeg bedre end danske bank gÞr svÊrt ved at fi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hade möte om att flytta bolÃ¥n till Danske Bank i Oktober 2025. De bad oss inkomma dokumentation som stÀrkte vÃ¥ra uppgifter, detta skickade vi in tvÃ¥ veckor senare. Efter det var det helt tyst, jag mai... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har nu ventet i hhv. 30 minutter og 25 minutter pÃ¥ at telefonen skulle blive taget. Beskeden er konstant “alle medarbejdere er optagede” - se yderligere oplysninger pÃ¥ vores hjemmeside. Da jeg ikke er... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 87ä»¶

レビュヌを曞く

Ventetid i telefon på 45 min

Ventetid i telefon på 45 min. Jeg kunne sikkert have ventet mere, men så var min tålmodighed brugt op. Jeg skal bare have en konto så jeg kan få adgang til June. June blev en del af Danske Banks Netbank, men jeg har jo ikke en konto, så jeg kan ikke logge på. Det kan vÊre der sidder en venlig robot jeg kan tale med hvis jeg mÞder op i banken.

2025幎10月15日

Ladda nytt bankid.

Min telefon var lite gammal och slutade fungera.
Skaffade ny mobil och började ladda ner appar och kom till bankid, Danske Bank meddelade att kodbox behövdes, tar två veckor att få, om ni önskar snabb leverans så betala 395kr
Kodbox?
Ytterligare en digital produkt, bra för miljön?
Danske Bank 0% miljötÀnk, men idioterna Àr ju från Danmark.
Vi lever snart i 2026 och fortfarande kör denna skitbank kodbox. Man kan ha skanning av körkort och återstÀllningsfrågor m.m.
Nu blir det förseningsavgifter och kanske inkasso kostnader för sena betalningar.
VÄLJ ALDRIG DENNA SKITBANK!

2025幎9月29日

Byt bank

Appen ligger en decennium bak i funktionalitet och deras hemsida på datorn (internetbanken) Àr Ànnu vÀrre. Jag lovar att samtliga storbankers egna hemsidor 2005 var bÀttre Àn Danske Bank Àr idag. Krånglig eller fungerar inte alls stundtals

2025幎9月22日
5぀星のうち1の評䟡

En bank som inte vÀrdesÀtter sina kunder

Jag har varit kund hos Danske Bank i mer Àn ett år.
Jag öppnade ett företagskonto för mitt bilhandelsbolag och trodde först att banken var professionell. Men med tiden blev det tydligt att banken inte ens kan tolka sina egna elektroniska frågor på ett korrekt sÀtt.
Till exempel: inom bilhandeln i Sverige registreras alla köp och försÀljningar officiellt via Transportstyrelsen pÃ¥ respektive Àgare. Trots detta fick jag frÃ¥gor som: ”Varför registreras bilen först pÃ¥ en annan firma och sedan pÃ¥ er?” Jag förklarade flera gÃ¥nger: detta Àr inte potatis eller gurkor – det Àr bilar, och varje steg mÃ¥ste registreras officiellt. ÄndÃ¥ fick jag gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng samma frÃ¥gor frÃ¥n personer som uppenbart inte förstod branschen.
Ett annat exempel: vid en export till en polsk bilfirma, som har varit verksam i över tio Ã¥r och har giltigt VAT-nummer, ifrÃ¥gasattes betalningen med motiveringen att pengarna ”kom frÃ¥n Bryssel”. I sjÀlva verket visade betalningsinformationen bara bankens huvudkontor – precis som nÀr Swedbank eller andra banker visar ”Stockholm SE” i slutet. Detta Àr helt normalt och inget konstigt.
Jag försökte upprepade gånger kontakta banken för att få prata med en företagsrådgivare, men ingen var villig att lyssna. IstÀllet blev jag bemött av personer utan kunskap om bilhandel, och till slut stÀngdes mitt konto på ett rent godtyckligt sÀtt, trots att jag lÀmnat in alla underlag och förklaringar.
Jag skickade dessutom två gånger e-post till mer Àn 15 högt uppsatta personer inom banken (AML, KYC, Ombudsman m.fl.), men fick inte ett enda svar tillbaka. Jag har aldrig tidigare upplevt en bank som visar så lite ansvar och transparens.
Alla betalningar frÃ¥n mitt företag Àr fullt dokumenterade – inte en enda transaktion saknar faktura eller underlag. Om Danske Bank verkligen agerar enligt lag och demokratiska principer borde de kunna förklara öppet: vilken av mina betalningar var olaglig?
Att stÀnga ett konto med ”kundkÀnnedom” som svepskÀl i stÀllet för att peka pÃ¥ en konkret felaktighet visar bara pÃ¥ brist pÃ¥ professionalism.
Min tillit till Danske Bank Àr nu helt förlorad. Jag kan varken rekommendera deras professionalism eller deras kundhantering.

2025幎9月2日
5぀星のうち2の評䟡

BÞrneopsparing

BÞrneopsparing
Jeg Har i dag og i går forsÞgt at overfÞre 1000 kr. til mit barnebarn som bÞrneopsparing. Både det nye og det gamle system for overfÞrsel stoppede med fejl selvom jeg med det belÞb er langt under tilladt maksimum.
Oluf Danielsen

2024幎8月30日

Hemsidan funkar aldrig

Hemsidan har inte funkat på över ett halvår. Helt vÀrdelös. Fick massa brev om att jag måste uppdatera min information men det Àr ganska svårt nÀr man inte ens kan logga in. "Något gick fel" "Något gick fel" "Något gick fel" "Något gick fel"

2025幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

Lang ventetid og manglende respons

Jeg har desvÊrre oplevet, at telefonkÞerne bliver lÊngere og lÊngere, og det virker som om, at kunder prioriteres ud fra stÞrrelsen pÃ¥ deres bankarrangement. Jeg har skrevet til dem– senest for over to mÃ¥neder siden – uden at fÃ¥ noget svar. Det er skuffende, nÃ¥r man forsÞger at fÃ¥ hjÊlp og ikke engang fÃ¥r en bekrÊftelse pÃ¥, at ens henvendelse er modtaget.
Jeg hÃ¥ber, virksomheden vil tage kundeservice mere seriÞst og sikre, at alle kunder – uanset stÞrrelse – fÃ¥r den nÞdvendige opmÊrksomhed.

2025幎8月28日

Skulle i januar 2025 låne til bil

Skulle i januar 2025 låne til bil. På hjemmesiden fremgik det at der ville komme hurtigt svar. Hvilket absolut ikke var tilfÊldet. Jeg havde en udbetaling på 30% og sendte låneansÞgning afsted. Blev dagen efter kontaktet af min rådgiver, som oplyste at hun havde ret travlt, så hun ville ligge sagen over til en kollega, som nok fÞrst kunne svare mig 5 dage senere.

Denne kollega kontaktede mig så og oplyste mig, at der måtte vÊre sket en misforståelse mellem ham og min rådgiver for han havde fÞrst tid ugen efter.

Det betÞd at jeg skulle vente 14 dage på svar på billån. Jeg havde udset mig 4 alternativer på kÞb af bil og i de 3 alternativer blev så solgt.

I stedet tog jeg kontakt til AL Finans som gav mig et lånetilsagn inden for 2 timer.

Valgte dog istedet forhandleren, da dette var billigst.

Jeg skal til orientering oplyse at jeg ingen gÊld har til banken, men tvÊrtimod indestående og sparer op hver måned.

Simpelthen for ringe service efter mere end 40 år som kunde.

2025幎1月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ