Vores sommerhus har fÃ¥et renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forlÞbet. Vi er blevet mÞdt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi lÊnge har oplevet.... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Renset og malet tag. Vi er de glade og tilfredse kunder fra SÞnderjylland (VarnÊs) Dygtig rÃ¥dgivning af farvalg, veludfÞrt arbejde, overholdt tidsaftalen, og konkurrencedygtige pÃ¥ prisen. Vi an... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget godt og flot tag malings arbejde. âMikeâ som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gÞre tag malingen sÃ¥ professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. AfdÊkning af sol celler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥rlig opfÞlgning pÃ¥ manglende udfÞrsel af sprÞjtning af tag og fliser. Taget blev sprÞjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge fÞr fliserne blev sprÞjtet trods opringning og mail. Ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendÞrs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.
SÞndergade 12A, 7490, Aulum, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BÃ¥de rensningen og malingen af taget blev gjort meget grundig. Jeg er meget tilfreds.

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
God og professionel oplevelse.
Rens og mal af eksisterende tag med betontagsten.
Oplevelsen kort opsummeret:
Fair pris.
Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
HÞflige og hensynsfulde håndvÊrkere.
Slutresultat er pÊnere end vi havde håbet!
Vi kan faktisk ikke finde et eneste punkt i processen vi kan brokke os over :-)

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Dansk Tag bearbejdning er et meget seriÞst og professionelt firma med super gode professionelle og serviceminded folk. Vi er super glade for det flotte resultat og har fået en ny flot rygning med rygnings bånd på vores ja det ligner et nyt tag, samtidig maler de det tre gange og til den bedste pris jeg fik efter en snak med flere firmaer..vi har samtidig fået tilbud på efterfÞlgende algebehandling for at blive ved med at vedligeholde taget.
Vi anbefaler meget dansk tag bearbejdning og vi har allerede anbefalet det til et vennepar.
Tak til jer Dansk Tagbearbejdning
Hilsen
Diana og Klaus Esbjerg

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Vi har indgået en aftale om maling af vores tag.
I den forbindelse havde vi i dag besÞg af to meget kompetente medarbejdere , der skulle afvaske og desinficere vores tag .
Super flot arbejde og alt afleveret rengjort....en ren fornÞjelse!!
Nu glÊder vi os til selve tagmalingen og det fÊrdige resultat.

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Bestilt til rens af tag i forbindelse med at taget skal males. To dygtige medarbejder som lavede et godt stykke arbejde, pÊnt ryddet op, minimal det skulle gÞres rent efterfÞlgende ð Tak til Christian som fik lÞst en tÊt pÃ¥ aflysning pÃ¥ dagen, ved at flytte en anden aftale. Kan varmt anbefale DTB. ðð»ðð»

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
VeludfÞrt arbejde, til tiden og pÊnt ryddet pÊnt op.

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
SeriÞst firma, der overholder aftaler. Venligt og servicemindede medarbejdere. Har algebehandlet vores tage i flere år.

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Super flot arbejde, intet at sÊtte en finger på.

VeludfÞrt rensning af taget. Flinke folk. Aftaler i kontrakt overholdt

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Alle aftaler overholdt, fornuftig pris, udfÞrt et professionelt stykke arbejde, meget behagelige folk at kommunikere med, så kan ikke rigtigt finde noget negativt

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Arbejdet med fliserens og imprÊgnering, samt tagrens er udfÞrt meget tilfredsstillende.

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Hårdt arbejdende mandskab og effektivt resultat af forelÞbig afrensningen. PÊn oprydning efterfÞlgende.

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
En god service fra behandleren til en rimelig pris.

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Virkelig flot arbejde til fair pris. God service

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Flot arbejde ð flere spÞrger om hvem der udfÞrer arbejdet. Giver helt sikkert flere kunder.

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
God service og veludfÞrt arbejde

Dansk Tagbearbejdning ããã®åç
Ved fÞrste algebehandling var indkÞrslen ikke behandlet godt nok
Firmaet kom hurtigt - og uden brok og udbedrede manglerne ð

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã