Banner for Dansk Tagbearbejdning

Dansk Tagbearbejdning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores sommerhus har fÃ¥et renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forlÞbet. Vi er blevet mÞdt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi lÊnge har oplevet.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Renset og malet tag. Vi er de glade og tilfredse kunder fra SÞnderjylland (VarnÊs) Dygtig rÃ¥dgivning af farvalg, veludfÞrt arbejde, overholdt tidsaftalen, og konkurrencedygtige pÃ¥ prisen. Vi an... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gÞre tag malingen sÃ¥ professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. AfdÊkning af sol celler... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig opfÞlgning pÃ¥ manglende udfÞrsel af sprÞjtning af tag og fliser. Taget blev sprÞjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge fÞr fliserne blev sprÞjtet trods opringning og mail. Ha... もっず芋る

䌁業情報

1. 絵画
  2. ・
  3. 高圧掗浄業

圓該䌁業による蚘述

Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendÞrs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 57ä»¶

レビュヌを曞く

BÃ¥de rensningen og malingen af taget

BÃ¥de rensningen og malingen af taget blev gjort meget grundig. Jeg er meget tilfreds.

2026幎6月24日

Hej Jonna
Tak for den flotte anmeldelse!

Det glÊder os meget, at du er tilfreds med bÃ¥de tagrensningen og malingen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. 😊

Mvh. Dansk Tagbearbejdning.

God og professionel oplevelse.

God og professionel oplevelse.

Rens og mal af eksisterende tag med betontagsten.

Oplevelsen kort opsummeret:
Fair pris.
Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
HÞflige og hensynsfulde håndvÊrkere.
Slutresultat er pÊnere end vi havde håbet!

Vi kan faktisk ikke finde et eneste punkt i processen vi kan brokke os over :-)

2026幎6月12日

Hej Christian
Tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord!

Det glÊder os meget, at I har haft en god og professionel oplevelse. Vi sÊtter stor pris på jeres ros af både vores arbejde og personale, og jeg vil sende rosen videre til de folk, I har haft besÞg af.

Mvh. Dansk Tagbearbejdning.

SeriÞs, professionel, prisbevidst og serviceminded firma

Dansk Tag bearbejdning er et meget seriÞst og professionelt firma med super gode professionelle og serviceminded folk. Vi er super glade for det flotte resultat og har fået en ny flot rygning med rygnings bånd på vores ja det ligner et nyt tag, samtidig maler de det tre gange og til den bedste pris jeg fik efter en snak med flere firmaer..vi har samtidig fået tilbud på efterfÞlgende algebehandling for at blive ved med at vedligeholde taget.
Vi anbefaler meget dansk tag bearbejdning og vi har allerede anbefalet det til et vennepar.
Tak til jer Dansk Tagbearbejdning
Hilsen
Diana og Klaus Esbjerg

2026幎6月10日

Hej Diana og Klaus
Tak for den flotte anmeldelse.

Det glÊder os meget, at I er så tilfredse med både processen, resultatet og vores medarbejdere. Vi sÊtter stor pris på jeres ros af vores håndvÊrk og service, og jeg skal sÞrge for, at rosen bliver givet videre til de kollegaer, der har vÊret ude hos jer.

Tak for jeres anbefaling. Vi håber, I får en rigtig god sommer.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Vi har indgået en aftale om maling af

Vi har indgået en aftale om maling af vores tag.
I den forbindelse havde vi i dag besÞg af to meget kompetente medarbejdere , der skulle afvaske og desinficere vores tag .
Super flot arbejde og alt afleveret rengjort....en ren fornÞjelse!!
Nu glÊder vi os til selve tagmalingen og det fÊrdige resultat.

2026幎6月9日

Hej Henrik

Tak for de flotte ord og den positive feedback. Det glÊder os, at du er tilfreds med vores medarbejdere og det udfÞrte arbejde. Vi giver rosen videre.

God dag!

Kan kun anbefales

Bestilt til rens af tag i forbindelse med at taget skal males. To dygtige medarbejder som lavede et godt stykke arbejde, pÊnt ryddet op, minimal det skulle gÞres rent efterfÞlgende 😊 Tak til Christian som fik lÞst en tÊt pÃ¥ aflysning pÃ¥ dagen, ved at flytte en anden aftale. Kan varmt anbefale DTB. 🙌🏻🙌🏻

2026幎5月18日

Hej Henrik
Tusind tak for din flotte anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på!
Det glÊder os meget, at du har vÊret tilfreds med vores arbejde.
Vi glÊder os til at fÊrdiggÞre projektet.

Rigtig god weekend!

VeludfÞrt arbejde

VeludfÞrt arbejde, til tiden og pÊnt ryddet pÊnt op.

2026幎5月13日

Hej Bo
Tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på!
Vi er glade for du er tilfredse med arbejdet.

SeriÞst firma

SeriÞst firma, der overholder aftaler. Venligt og servicemindede medarbejdere. Har algebehandlet vores tage i flere år.

2026幎5月11日

Dansk Tagbearbejdning からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord. Det glÊder os meget, at I er tilfredse med vores service.
God Kristi Himmelfart.

Dansk Tagbearbejdning

Super flot arbejde

Super flot arbejde, intet at sÊtte en finger på.

2026幎5月12日

Dansk Tagbearbejdning からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.
God Kristi Himmelfart.

Dansk Tagbearbejdning

VeludfÞrt rensning af taget

VeludfÞrt rensning af taget. Flinke folk. Aftaler i kontrakt overholdt

2026幎4月28日

Hej Merethe
Tak for din anmeldeles, det sÊtter vi stor pris på.
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde.

Alle aftaler overholdt

Alle aftaler overholdt, fornuftig pris, udfÞrt et professionelt stykke arbejde, meget behagelige folk at kommunikere med, så kan ikke rigtigt finde noget negativt

2026幎4月30日

Hej Christian
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfredse med vores arbejde.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Arbejdet med fliserens og imprÊgnering

Arbejdet med fliserens og imprÊgnering, samt tagrens er udfÞrt meget tilfredsstillende.

2026幎4月23日

Hej Selma
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet. Rigtig god weekend!

TrovÊrdig indsats

Hårdt arbejdende mandskab og effektivt resultat af forelÞbig afrensningen. PÊn oprydning efterfÞlgende.

2026幎4月22日

Hej Peter
Tusinde tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med vores arbejde. Rigtig god weekend.

Flot arbejde

Virkelig flot arbejde til fair pris. God service

2026幎4月20日

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på!
Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med arbejdet.
Mvh. Dansk Tagbearbejdning

Flot arbejde 👍 flere spÞrger om hvem

Flot arbejde 👍 flere spÞrger om hvem der udfÞrer arbejdet. Giver helt sikkert flere kunder.

2026幎4月16日

Hej Knud
Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet - og vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Det er bare ok det hele

2026幎4月8日

Hej Lars

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.

God service og veludfÞrt arbejde

God service og veludfÞrt arbejde

2026幎4月9日

Hej Orla

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både service og det udfÞrte arbejde.

Godt arbejde.

Godt arbejde.

2026幎3月26日

Hej Susanne

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med arbejdet.

Arbejde udfÞrt som aftalt

Arbejde udfÞrt som aftalt

2026幎3月24日

Hej Hans

Vi er glade for at hÞre, at arbejdet er udfÞrt som aftalt.

TrovÊrdigt firma

Ved fÞrste algebehandling var indkÞrslen ikke behandlet godt nok
Firmaet kom hurtigt - og uden brok og udbedrede manglerne 👍

2026幎3月24日

Hej Knud
Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om os.

Vi er glade for, at du gjorde os opmÊrksomme på det, og at vi hurtigt kunne komme ud og få det udbedret. Det er vigtigt for os, at arbejdet er i orden.