SpÊndende sted med mange flotte ting. Stort udvalg af elcykler. Fik super hjÊlp og rÃ¥dgivning til kÞb af el-ladcykel. Var forbi af flere omgange for at prÞve forskellige indtil den rette beslutning b... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en brugt Christiania Ladcykel i 2023 hos Dansk VarebÞrs. Den viste sig desvÊrre at vÊre meldt stjÃ¥let i politiets register. Opdagede det da min DBA konto blev lukket i 2024. Ville i Þvrigt s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Blev ringet op en time efter jeg havde bestilt, vedr.min vare fÞrst kom om en uge, da de lige har flyttet hele deres varelager, adresse. Det var dejligt med Sà hurtigt feedback. Derudover blev jeg r... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en el cykel (brugt) til min sÞn i januar, i maj begyndte den at slukke nÃ¥r han kÞrte pÃ¥ den. Jeg indleveret den i starten af juni og fik besked her 14 dage efter, at jeg kunne hente cyklen... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Mega billigt
Mega billigt! Fik besked 30 minutter efter ordren var lagt, om at den var klar til afhentning. Det der sku god service ðð»
DO NOT ORDER FROM THIS STORE!
DO NOT ORDER FROM THIS STORE!
I received a bag for my birthday and due to COVID had barely got to use it. One of the first few times I am using it the strap broke/ripped off from the bag. Sent it bag to be replaced/fix and they refuse to help at all.
'Sometimes you just get unlucky' they said. WOW!
Horrible company
Awful customer service, awful people, awful products. Total scam. Don't order from them!
Super service og hurtig levering
Altid god service
Fin og hurtig levering
Varen var til halv pris og i perfektâŠ
Varen var til halv pris og i perfekt stand. Den ankom til pakkeshop dagen efter den var blevet sendt. Jeg er meget tilfredsð
TrÊls at der ligger vare til salg pÃ¥âŠ
TrÊls at der ligger vare til salg på hjemmesiden, som så efter flere dage viser sig slet ikke at vÊre en del af varelageret.

Danskvarebors ããã®åç
Fremragende ekspedition af det bestilteâŠ
Fremragende ekspedition af det bestilte uden problemer. Ligesom det bestilte var af glimrende kvalitet. Intet at klage over.
God oplevelse
Nem hjemmeside og hurtig levering.
Nem hjemmeside og hurtig levering.
Var gode fade..
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Og vildt fedt at fine en skål til 149kr som ellers koster 299kr på tilbud :0)
Fantastisk nemt at handle over nettet
Fantastisk nemt at handle over nettet. Det bestilte kom hurtigt og alt var godt.
Det er også en god oplevelse at besÞge butikken i HolbÊk.
Stort udvalg med mange forskellige og meget billige tilbud og behagelig betjening.
Rigtig gode varer til ekstrem laveâŠ
Rigtig gode varer til ekstrem lave priser.
Super service
Tusinde tak for en dejlig handel i dag
Tusinde tak for en dejlig handel i dag.
SÞd og frisk betjening..
En masse ting og vÊlge imellem.
Mig skal i nok få at se igen..
Tak tak ð
Gode kvalitets varer til konkurrence dygtige priser
Gode kvalitets varer - og gode tilbud
Vi har handlet en del gange hos Dansk VarebÞrs i deres fysiske butik. Det er altid spÊndende at komme der, for man ved aldrig hvad man kommer hjem med :) Der er altid rigtig gode og spÊndende varer på hylderne. Vi kan altid finde noget til rigtig fine priser og til en god kvalitet. Service er i top.
Fedt koncept
Fedt koncept. MÊrkevarer til vanvittig gode priser. Kan varmt anbefales.