De maat van de papilon canvasschoenen valt anders en daar hebben ze mij via whatsapp prima mee geholpen en bestelling snel binnen. Prima service en danstheater.nl niet verwarren met danswinkel.nl want... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... ãã£ãšèŠã
Ik was al eventjes op zoek naar deze specifieke panty's van Capezio en vond ze in deze shop. Ik koos voor deze shop vanwege het veelzijdige aanbod danskleding, want ik wilde ook graag een mooi nieuw p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Winkel is heel behulpzaam als je een artikel net niet zelf kan beoordelen. Komt bij vragen snel terug met een antwoord. Ook al is iets niet op voorraad, proberen ze toch verder te helpen, bijv. door b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã¹ããŒããŠã§ã¢åº
- è¡£æååº
- ãã³ã¹çšååº
- ãã©ã¡ã³ã³çšååº
- ãããããããã³ã¹æå®€
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Danstheaterwinkel ããã®åç
Snel, vriendelijk en betrouwbaar
Geertje heeft goed meegedacht over de aanschaf van mijn tapschoenen. Is vriendelijk, reageert snel op mails en vragen. Een betrouwbare partner als je fijne dansschoenen wilt hebben.

Danstheaterwinkel ããã®åç
Betrouwbaar.
Duidelijkheid, goede website, communicatie en levering.
Zoals het moet zijn.
Goede dansschoenen voor een mooie prijs.
Zeer snel en correct afgehandeld
Top!
Snelle levering, en alles is netjes en heel aangekomen. Kwaliteit is erg fijn en leuk assortiment!
Super service!!!
Super service!!!
Heel fijne communicatie en oplossingsgerichte service. Alles verliep heel soepel, echt geweldig.
Heel correct
Heel correct, ze contacteren je voor de exacte schoenmaat, vlugge en zorgvuldige verzending ð
Prima service
De juiste hoeveelheid van de door mij bestelde produkten was niet meer op voorraad. Danstheaterwinkel heeft dit keurig opgelotst door mij alvast een deel vooruit te sturen.
Wat een geweldige winkel
Wat een geweldige winkel. Zo blij dat er een betrouwbare danswinkel te vinden is. Goed en snel geholpen aan de juiste dansproducten. Dankjewel!
Supersnelle leveling en goede kwaliteitâŠ
Supersnelle leveling en goede kwaliteit dansschoenen.
Ontzettend goed geholpen
Ontzettend goed geholpen. Ik heb 2 ballet tutu's besteld, deze waren snel binnen en het contact was erg prettig en persoonlijk
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã