De maat van de papilon canvasschoenen valt anders en daar hebben ze mij via whatsapp prima mee geholpen en bestelling snel binnen. Prima service en danstheater.nl niet verwarren met danswinkel.nl want... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... ãã£ãšèŠã
Ik was al eventjes op zoek naar deze specifieke panty's van Capezio en vond ze in deze shop. Ik koos voor deze shop vanwege het veelzijdige aanbod danskleding, want ik wilde ook graag een mooi nieuw p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ã¹ããŒããŠã§ã¢åº
- è¡£æååº
- ãã³ã¹çšååº
- ãã©ã¡ã³ã³çšååº
- ãããããããã³ã¹æå®€
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooie kwaliteit (dansbroeken) en snelâŠ
Mooie kwaliteit (dansbroeken) en snel geleverd
Behulpzaam, met net beetje extra
Winkel is heel behulpzaam als je een artikel net niet zelf kan beoordelen. Komt bij vragen snel terug met een antwoord. Ook al is iets niet op voorraad, proberen ze toch verder te helpen, bijv. door bij leverancier te vragen wanneer het weer geleverd zou kunnen worden. Niet de allergoedkoopste, maar dat is dus op deze manier plotseling ook niet meer erg.
Goede communicatie
Een item moest nabesteld worden, dus dat duurde even. Daar werd ik meteen over geïnformeerd, heel fijn!
Alles prima in orde
Klantgericht en vriendelijk
Er is meegedacht tijdens het bestellen met de maat en bijbehorend rokje. Heel flexibel, snelle levering. Echt goede en persoonlijke service.
Superrr goed :))
Goede communicatie en klantgerichtheidâŠ
Goede communicatie en klantgerichtheid over de levertijd van de producten. Er werd prima meegedacht over de mogelijkheden.
Zeer goede service
Balletpak was te klein. Geen probleem om terug te brengen of sturen, wat je zelf wil. Verkoopster was zeer vriendelijk. Hier kom ik volgende keer heel graag terug.
snelle en goede service
snelle en goede service met nette en goede communicatie. de schoenen zijn naar verwachting, goed en licht in gewicht.
Goede communicatie
ik ben super goed geholpen en ook deâŠ
ik ben super goed geholpen en ook de prijs was prima. vooral icm de korting vanuit de school
Snelle levering en goede service
Snelle levering van de balletschoenen. Toen er geen elastiek bij zat kreeg ik ze binnen een dag al nagestuurd met nog extra!
Goede persoonlijke service, ook online!
Nadat ik online een bestelling had gedaan werd er persoonlijk contact met me opgenomen via de mail met de status, een product wat niet op voorraad is en advies voor een alternatief. Daardoor voelde het heel persoonlijk en kreeg ik echt goed advies waar ik wat aan gehad heb!
Ik heb het juiste nu ontvangen en mooiâŠ
Ik heb het juiste nu ontvangen en mooi artikelen
De retourzending moet alleen nog verwerkt worden
Fantastisch
Fantastisch! Precies waarvoor ik heb betaalt. Schoentjes passen ook perfect. Heel fijn. Ook duidelijke communicatie.
Aanrader!
Ze geven duidelijk om hun klanten en hebben een zeer grote passie voor hun vak.
Ik had allemaal geweldige pakjes besteld (allemaal zwart op 1 na) en ik kreeg na m'n bestelling nog een mail met de vraag of ik ervan op de hoogte was dat ik een pakje met kleur had gekocht.
Uitermate vriendelijke communicatie, snelle verzending en prachtige pakjes.
Zeker aan te raden!
Ballet pakje is erg mooi en goed
Ballet pakje is erg mooi en goed
Panty gaat snel kapot toch wel jammer voor zn dure prijs, contact gehad met het bedrijf en ze hebben mij erg goed geholpen. Ze reageren snel en kijken mee naar een oplossing.

Danstheaterwinkel ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹