䌁業情報

1. 自動車修理店
  2. 自動車修理・敎備店
  3. 敎備士

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Har du brug for at få din bil fikset, kan vi hos Darup Auto & Skadecenter give dig en hjÊlpende hånd. På vores vÊrksted er du sikker på at få en professionel service.

4.2

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Har fået foretaget service af min bil 3

Har fået foretaget service af min bil 3 gange og Darup Auto har også fået synet min bil 1 gang, samt opbevaring og hjulskift forår og efterår, så jeg fÞler mig i stand til at lave en anmeldelse.
Altid klar til afhentning til aftalt tid, og priserne er rimelige, og gennemskuelige. LÃ¥nebil er en fordel. God service og kommunikation. Mine varmeste anbefalinger..

2026幎4月9日

God service og fair priser

God service og fair priser
Jeg har brugt Darup Auto og oplevet så god service.
Jeg fik en lånebil og da de ringede at min bil var klar var det også nemt at aftale at bytte biler der passede i forhold til mit arbejde.
Jeg oplevede god service, flinke mennesker og kommer helt sikkert tilbage

2026幎4月17日

ForfÊrdelig oplevelse

Min VW Touran havde kÞrt 150.000 km og jeg tÊnkte at det var tid til at bestille tid til tandremsskift.
Jeg henvendte mig til Darup auto og det kunne de skam sagtens klare.

Da jeg senere afhenter bilen, går motoren ujÊvnt og ryster ved omkring 1.500 o/min. Min tanke går selvfÞlgelig straks på om timingen på tandremmen er gal.

Det forelÊgger jeg for Darup auto, som totalt afviser at det kan lade sig gÞre. Han kan desuden heller ikke hÞre noget mystisk ved motoren.

Han vil dog gerne se på den igen, men han vil gå i gang med at skifte tÊndrÞr, selvom der slet ikke har vÊret pillet ved dem og han tilfÞjer desuden at jeg skal forvente en regning, da han jo ikke har gjort noget forkert.

Jeg går lidt rundt om mig selv og beslutter til sidst at kÞre bilen til VW, som hurtigt kan konstatere at udstÞdningsventilen står 6 grader forkert, det forklarer dårlig motorgang.

6.500 kr senere har jeg en bil som snurrer slikeblÞdt igen.

Som bounsinfo informerer VW at bilen er fÞdt med lifetime tandrem, som slet ikke skiftes :-( Sådan info havde vÊre sÊrdeles relevant, men det mente Darup auto åbenbart ikke.

11.000 kr og adskillige timer fattigere vender jeg tilbage til Darup auto, i håb om at vi kan finde en lÞsning på mit kedelige forlÞb, men det går heller ikke som ventet.

Darup auto benÊgter trods fremsendt dokumentation, de benÊgter alt og han bliver tydeligt irriteret. Han afbryder mig flere gange og småråber i telefonen. Bagefter er jeg faktisk lidt rystet over hans måde at behandle sine kunder på.

Jeg kan på ingen måde anbefale vÊrkstedet, de mangler professionalisme og selvindsigt.

2025幎4月1日
自発的なレビュヌ

Gang på gang får jeg den bedste service

Gang på gang får jeg den bedste service hos Darup Auto.
Jeg har brugt dem en del gange efterhÃ¥nden, og ligegyldig hvad jeg kommer med om det er “stort eller smÃ¥t” sÞrger de altid for, at jeg kan komme trygt videre i min Ford.
Derudover er jeg super taknemmelig for at min bil og problemerne bliver tjekket ordentligt igennem, og jeg får en god og realistisk pris! Modsat andre vÊrksteder jeg fÞr har fået tilbud fra.
Kan klart anbefales

2025幎6月16日

DÃ¥rlig oplevelse

Dårlig oplevelse – manglende professionalisme

Jeg kan ikke anbefale dette autovÊrksted. Jeg havde booket en tid for 2 uger siden, og jeg var meget glad for endelig at få bilen i orden. Jeg ringede inden mit besÞg for at minde dem om aftalen, så de vidste, jeg ville komme i dag.
Da jeg ankom, blev jeg mÞdt med ligegyldighed. De sagde slet ikke hej, og det virkede som om, de ikke havde tid til mig. En af medarbejderne spillede smart og fortalte, at de åbenbart havde travlt. Det blev endnu mere frustrerende, da han oplyste, at de ikke engang havde hÞrt min telefonopringning.
Som om det ikke var nok, sagde han, at jeg måtte prÞve at ringe tilbage kl. 13 for at hÞre, om de havde en tid. Jeg havde ventet i 2 uger for at få min bil fikset, og det fÞles som om, jeg har spildt min tid.
Samlet set var det en meget skuffende oplevelse. Der er ikke nogen respekt for kunderne, og jeg forventer en hÞjere grad af professionalisme fra et autovÊrksted. Jeg vil ikke anbefale nogen at tage hen til dette sted.

2024幎11月25日

DÃ¥rlig service hos Darup Auto

DÃ¥rlig service hos Darup Auto

Jeg har haft en periodisk fejl pÃ¥ min bil, hvilket gjorde, at min bil ikke kunne starte og kÞrte i nÞdprogram. I den forbindelse har min bil vÊret nede hos Darup fem gange, uden at de har kunne finde fejlen. TvÊrtimod har de lavet meget dyre reparationer (turbo og styreboks), hvori de har skiftet dele som slet ikke var nÞdvendigt. Det har fÞrt til regninger pÃ¥ over 20.000 kr., som heldigvis bliver betalt af forhandleren gennem bilens garanti. Men det har vist sig, at det hverken har vÊret turbo eller styreboks, som har vÊret problemet. Desuden mÃ¥tte jeg aldrig fÃ¥ nogen kvittering eller skriv pÃ¥, hvad der var lavet pÃ¥ bilen, hvilket jeg fandt ret mÊrkeligt. Man vil gerne vide, hvad der prÊcist er blevet lavet pÃ¥ ens bil

De har sammenlagt haft min bil på vÊrkstedet i ca. 6 uger. I den tid fik jeg stort set ingen informationer, og jeg kunne sjÊldent komme igennem deres telefon. Når man endelig fik fat i Darup, blev jeg mÞdt af en meget ubehagelig attitude - de var på ingen måde imÞdekommende eller forstående over for min situation. TvÊrtimod irriterede over at jeg ringede for at få en status.

De fortÊller til sidst, at de stadig ikke har kunne finde nogle fejl på min bil. Til trods for, at min bil stadig har problemet.
Har sendt videoer til dem, hvori man kan se at motorlampen og mange andre lamper lyser, men det har de ikke haft interesse i at kigge på.

To gange har jeg også oplevet, at min benzintank vÊret tÞmt, når jeg har hentet bilen, og jeg kan se, at der er blevet kÞrt meget lange ture i bilen, hvilket jeg har konfronteret dem med, hvori de ikke rigtig kan forklare hvordan og hvorledes.

Desuden havde min bil fået en skade på kofangeren efter at have vÊret på vÊrksted, som lignede, at den havde kÞrt ind i i noget og ydermere flere skrÊmmer og ridser i lakken, som de ikke vil tage ansvar for.

Kan på ingen måde anbefale dette vÊrksted!

2024幎1月8日
自発的なレビュヌ

Jeg har lige fået skiftet forrude hos

Jeg har lige fået skiftet forrude hos Darup Auto. Sindssyg god service hele vejen. Jeg fik stillet lånebil til rådighed og blev ringet op, da bil var klar til afhentning. Wissam er en rigtig rar og behagelig fyr. Jeg og min kone, skal have lavet vores biler ved Darup Auto fremadrette.
Tak!😊
Mvh Mikkel

2023幎7月27日

Bedste anbefalinger herfra

Bedste anbefalinger herfra. Jeg fik den fineste service, behandling til en meget fornuftig pris, sÊrligt da andet anerkendt bilvÊrksted ville have overpris for samme ydelse. Det er top klasse!

2023幎7月25日
自発的なレビュヌ

Kompetente serviceminded og hurtige.

Min bil gik i "limp mode" (send bilen på vÊrksted) midt på motorvejen igår.. Fik den bugseret til vÊrkstedet med Falck. Efter 2 timer kom dommen. Jeg fik en fair pris og allerede idag (dagen efter) har jeg hentet bilen..
Kompetente serviceminded og hurtige.. og alt sammen til en fair pris.. 5 🌟

2022幎9月28日

Klart anbefales!

Fremragende service, viden, håndtering og pris.
Kan klart anbefales!
De ved hvad de snakker om, tingene bliver sagt som de er, og lover ikke noget som de ikke kan holde, selvom det går stÊrkt.

2021幎11月8日

Forbandet svindel firma.

Forbandet svindel firma.
Uanset hvad - Så gå altid uden om darup auto.
De forsÞger at sende fakturaer fra andre kunder til dig, og vil have dig til at betale.

Jeg ender uanset hvad, med en retssag hvor de rent juridisk set ender med at tabe.
De er snydere, og som der er en anden der har skrevet, er det bondefangeri.
VÊlg et andet vÊrksted!!!

2020幎5月2日

Bondefangeri

Bondefangeri. Undgå Darup auto & skadecenter
Jeg afleverede min bil med besked om at ac ikke virkede.
Jeg betalte over 700 kr og fik besked om, at nu virkede det.
Det gjorde det bare ikke.
KÞrte nÊste dag på et andet vÊrksted, hvor de konstaterede at både kondensor og kompressor var defekte.
Darup auto & skade testede ikke engang, hverken fÞr eller efter...de udskrev bare en regning. Øv
Jeg lavede også en negativ anmeldelse på deres egen hjemmeside. Den bliver desvÊrre ikke vist. Så er det også nemmere at få en hÞj score!!

2019幎6月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ