Varen kom efter 1 uge, men passede ikke i størrelse og når man prøver at kontakte dem svarer de ikke, så kan ikke sende det retur igen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg er blevet redet på målstregen 2 gange af Daverkosen pga deres hurtige levering🤩 Jeg har haft ringet ind til butikken i panik her op til jul, hvor den søde pige i telefonen hjalp mig - og tak for... もっと見る
Alt gik som det skulle også da jeg skulle have penge tilbage da varen blev returneret. solid god service
企業情報
当該企業による記述
Hos Daverkosen Company gør vi det nemt og trygt for dig at finde kvalitetsudstyr til både hest, hund, outdoor og livsstil. Vi udvælger kun produkter, vi selv kan stå 100% inde for, og vi går op i god service, hurtig levering og en ordentlig oplevelse — hver gang du handler hos os. Uanset om du er rytter, friluftsmenneske eller bare elsker godt udstyr, hjælper vi dig gerne med at finde præcis det, der passer til dine behov. Vi tror på ærlighed, kvalitet og personlig hjælp, så du altid kan føle dig i trygge hænder.
連絡先
デンマーク
- daverkosen.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig hurtig helt fantastisk
Dårlig retur service
Alt gik som det skulle også da jeg…
Meget værdi for prisen😀
Den 18 marts 2026
Den 18 marts 2026, lavede jeg en ordre, men der er online ikke sket yderligere. Er spændt på, hvornår eller om, der kommer en opdatering på pakkestatus.
Har sendt mail igår aftes, der endnu ikke er svaret på..
Gode varer af høj kvalitet
Gode varer af høj kvalitet, gode tilbud. Dejligt personale, imødekommende og venlige. Smuk butik. Gode tilbud i Herning, den bedste stand.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde de fået det. Super service, virkelig sød personale Erica var hurtig og løsningsorienteret. Jeg har handlet ved dem før og det bliver ikke sidste gang, yderste tilfreds hver gang.
Top service 😊😊
Service
Jeg bestilte 2 varer.
Modtog efter nogle dage sms at de ikke havde begge.
Fik en den ene vare.
Opdager til min overraskelse at det fulde beløb er trukket på min konto. Og må selv gøre opmærksom på det. Afventer at få mine penge retur.
Bedste butik med rideudstyr
Super flot butik, bestemt et besøg værd og altid hurtig og prof ekspedition online 🥰
Glad fast kunde her 💕
Hurtig ekspedition og varen var lige…
Hurtig ekspedition og varen var lige som den skulle være 💪👍
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service endda i juletid. Lignede fuldstændig billedet. Overordentlig tilfreds
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。