Sass.dk レビュヌ 7,321

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Update: Efter jeg skrev her blev varerne sendt med det samme. Jeg havde forsÞgt at maile til adressen som de skriver, men den kom retur. Det kunne fremgÃ¥ tydeligere pÃ¥ faktura, hvor lang leverin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har lige modtaget min pakke ,efter en rigtig behalig samtale ,fik vi fundet den rigtige bh . Og efter en ny samtale i går ,fandt vi min nÊste bestilling. Super go kundeservice .

Det gik virkelig hurtig fra bestilling til levering, 1 dag. Hjemsiden er forholdsvis nem at navigerer i. Varene levede fuldt ud op til mine forventninger. Vil handle ved jer igen

Kan varmt anbefale Sass, de levere altid til tiden. Teamet bag svare altid hurtigt pÃ¥ forespÞrgsler og reklamationer. VIGTIGT de tilbyder gratis at det kÞbte kan pakkes ind det er et kÊmpe plus.🀩

䌁業情報

1. ランゞェリヌ専門店
  2. 氎着店
  3. 䞋着店
  4. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Sass.dk | LÊkkert lingerie fra anerkendte mÊrker Hos Sass.dk er vi vilde med lÊkkert lingeri. Det er du hÞjst sandsynlig også, nu hvor du er landet her hos os. Netop derfor har vi samlet et stort udvalg af både danske og internationale brands inden for lingerie, badetÞj, homewear, strÞmper og shapewear til dig her på vores hjemmeside. Vi har en mission om at kunne tilbyde dig de absolut bedste brands på lingerie-markedet. Vi er derfor også ret stolte af at kunne prÊsentere dig for anerkendte mÊrker som Primadonna, Marie Jo, Aubade, Triumph, Femilet, Seafolly, Wearing Poetry, Lingadore og Freya - bare for at nÊvne nogle få. Lingerie til enhver smag og stÞrrelse Hos Sass.dk ved vi om nogen, at ikke to kvindekroppe er ens - og gudskelov for det! Det har vi selvfÞlgelig taget hÞjde for i vores sortiment, hvor du kan få stÞrrelser fra 65-115 i omkreds og A-O skåle. Uanset om du leder efter mere fylde til dine små gajoler eller godt med stÞtte til dine fyldige meloner, kan du altså få det her hos os. Hiv bare fat i os, vi vil så gerne hjÊlpe Har du helt styr på din stÞrrelse, kan du bare gå på jagt og klikke lÞs her på vores web-shop. Sidder du med spÞrgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde på shoppen, skal du endelige ikke holde dig tilbage med at sende os en mail til kontakt@sass.dk eller ringe til os på tlf. 70 70 76 40 mellem kl. 10-12 på hverdage.

Sass.dk - en verden af lingeri

圓該䌁業による蚘述

Lingeri fra anerkendte mÊrker til enhver smag og stÞrrelse

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

7321件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 74に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Utydeligt hvor lang leveringstid er

Update: Efter jeg skrev her blev varerne sendt med det samme.
Jeg havde forsÞgt at maile til adressen som de skriver, men den kom retur.
Det kunne fremgå tydeligere på faktura, hvor lang leveringstid der er.

Har bestilt for 1 uge siden, ved alle varer stod der 2-3 dages levering og på lager. Har intet hÞrt. Og når jeg skriver til mailadresse på deres hjemmeside (som er meget svÊr at finde) er den ugyldig. Så kan ikke komme i kontakt med dem!

2026幎3月30日
自発的なレビュヌ

Hejsa Mette.
Tak fordi du anmelder os - selvom vi selvfÞlgelig er rigtig kede af den ene stjerne vi her har fået.

Jeg kan se, at du placerede din fine ordre d. 24/3. Leveringstiden på alle 3 kÞb var ved bestilling 3-9 hverdage. Dette ses idet man klikker på selve stÞrrelsen :-)
Vi er selvfÞlgelig kede af, hvis dette er overset, så kan man jo godt undre sig det forstår vi godt! :-)

Din pakke er sendt fra os tidligere idag, på 4. hverdag efter bestilling - og vi forventer at du modtager den imorgen :-)

Vi har fornyligt fået nyt system, og vi vil gerne sikre os at alle oplysninger "spiller" hele vejen rundt. Vores e-mail er kontakt@sass.dk - her svarer kundeservice som regel inden for 24 t i hverdage. Hvis du kan lokkes til det, må du meget gerne skrive til dén e-mail hvor at du har set en anden adresse.

Én ting er sikkert - lÞsninger skal vi nok finde :-)
Jeg håber at du bliver rigtig glad for de fine kÞb, og at du måske endda kan have lyst til at flytte din ene stjerne til lidt mere, taget i betragtning at vi leverer dine kÞb noget hurtigere end leveringstiden er.

Hvor om alting er, må du have en skÞn dag! Tak fordi vi må sende dig nogle varer, det er vi i hvert fald meget taknemmelige for. :-)

Mvh
Sass.dk

Et par små bikini trusser til 249kr med

Et par smÃ¥ bikini trusser til 249kr med 64kr i forsendelse og 49kr retur 🀚 Det er lige fÞr, at det var dyrere i forsendelser end trusser koster. Der bestiller jeg sÃ¥ ikke mere👎
Nu har jeg fÃ¥et et fantastisk svar fra Sass👍 SÃ¥ opgraderer til 5 stjerner ⭐

2026幎3月6日
自発的なレビュヌ

Hejsa Gert.
Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfÞlgelig er kede af den ene stjerne :-)

Vi betaler altid fragten hvis man shopper for 600 kr eller mere.
Da du har bestilt én trusse, fik du valgmulighederne om at få sendt til pakkeshop for 49 eller direkte hjem til for 59 kr. - du valgte hjemmeleveringen :-)

Returfragt betaler man selv ja - men når du returnerer "en hel ordre" så bliver du samtidig refunderet de 59 kr. som du i fÞrste omgang betalte for fragten hjem til dig. Det er simpelthen lovkrav at man skal have denne fargt retur, hvis man sender en hel ordre tilbage. :-)

Så samlet set ender du kun med at betale 49 kr. for både at modtage og returnere din pakke :-)

Jeg håber at dette gÞr, at du måske kan få lyst til at Êndre den ene stjerne til lidt mere. Uanset hvad, så håber vi i hvert fald at du har lyst til at klikke ind forbi en anden gang i stedet for :-)

Ha' en dejlig dag.

Synes det er en dårlig retur politik I

Synes det er en dårlig retur politik I har. Det er ret bÞvlet og så skal man selv betale porto.
50kr.
Handler ikke hos jer igen.

2026幎2月19日

Hejsa Sofia.
Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfÞlgelig er kede af den ene stjerne den har udlÞst.

Hos os står man selv for retur, ja. Man bestemmer selv hvordan man Þnsker at sende pakken retur, blot den når direkte til vores adresse. :-)

Vi tilbyder, som du også referer til, at man via vores returportal kan printe et returlabel eller hente en QR kode. Ved behandlingen af din returpakke fratrÊkker vi da automatisk 49,- for brugen af dette returlabel.
(Ved returnering af hel ordre, refunderes man (Jf. gÊldende lovningning) også for den fragt man evt. måtte have betalt for modtagelse. Så hvis det er tilfÊldet, vil din returfragt udligne den fÞrste fragt du betalte)

Tilbuddet er noget billigere end hvis man blot går i pakkenshoppen på "normal vis" og returnerer sin pakke, så vi synes selv at det er et godt og sikekrt tilbud, da man har tracking nummer på pakken hele vejen retur. :-)

Bor man tÊt på vores hovedkontor, kan kan også altid returnere pakken fysisk, og undgå returfragt udgiften.

Hvor om alting er, er vi selvfÞlgelig rigtig kede af at du ikke synes om denne returoplevelse. Men vi har forsÞgt at gÞre det nemt tilgÊngeligt, og får generelt meget ros for metoden, heldigvis.

Skulle du alligevel få lyst til at handle ved os en anden gang, vil vi vÊre virkelig glad for at sende dig nogle flere varer.

Ha' en dejlig dag.
KH Team Sass.dk