David Packs レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring. Op 14 juli heb ik een bestelling geplaatst en direct €106,86 via iDEAL betaald. Inmiddels is er geen verzendbevestiging, geen track & trace en er wordt ook niet gereageerd op m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

David packs!, Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd g... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Je kunt davidpacks volgen via TikTok. Elke woensdag tot en met Zondag vanaf 11uur.Daar worden live un wrappes gedaan. Zo heb ik Davidpacks leren kennen. Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

David is een hele enthousiaste en grappige man. Hij had bij mij een extra Blastoise EX erbij gestuurd omdat ik geen geluk had uit mijn packs
 heel attent👍🏌 Het pakketje was ook goed beschermd met b... もっず芋る

䌁業情報

1. 地図専門店

圓該䌁業による蚘述

David Packs is een Rip & Ship livestreamer op Tiktok, via deze website kun je producten kopen die in de live worden geopend. Tevens kan er gekozen worden om ze "sealed" thuis opgestuurd te krijgen. Hier mag je zelf voor kiezen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Topper!!

Kunde, inzet en enthousiasme. Dat is waarom ik bij David ging bestellen. Het aangekomen pakketje was zeer goed verpakt met veel beschermingsmateriaal!

Super!!

2024幎3月4日

David Packs からの回答

Heel erg bedankt voor je review!

Eerlijk, betrouwbare site

Eerlijk, betrouwbaar, snelle verzending als je het verzonden wilt hebben. Mocht je vragen hebben heb je zeer snel antwoord.

2024幎3月1日

Bedankt voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

De beste site voor je Pokemon.

Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,snelle levering en uitstekende service.

2024幎3月3日

Bedankt voor je review!!

Top ervaring

Persoonlijke benadering tijdens het openen van packs op TikTok, hele leuke streams en community

2024幎3月2日

Bedankt Ruben!

5぀星のうち5の評䟡

David is een leuke en gezellige vent..

De eigenaar is een leuke en gezellige gozer.. Ook zijn moderators op TikTok EN Discord doen er alles aan om beide omgevingen veilig, vriendelijk en respectvol te maken en te houden.

Het is duidelijk dat de moderators, die dit eigenlijk vrijwillig doen en David een team zijn, dit merk je in hoe professioneel alles is en hoe menselijk, verwelkomend, open en gezellig dit team is.

De stream is gezellig, en David weet iedereen goed te entertainen, en zet je in het zonnetje als het jou beurt is om je pakjes te laten openen.

Ik ben in David zijn stream gekomen in februari, ik weet zeker dat maart en APRIL ook een topper worden.

2024幎2月29日
自発的なレビュヌ

David Packs からの回答

Heel erg bedankt voor je leuke Review Matthijs! Februari is een leuke maand maar vooral maart en APRIL worden erg mooi! Haha
Fijn dat je erbij bent!

David doet het gewoon super leuk

David doet het gewoon super leuk
Is altijd in voor en grap kan je goede antwoorden geven chat blijft leuk ja kan alleen maar zeggen leuk leuk leuk leuk

David je bent en topper

2024幎2月1日

David Packs からの回答

Ontzettend lief van je om dit te zeggen dankjewel! ~David

Perfecte pokemon verkoper!

Het is zeker aan te raden je kaarten bij David te kopen! Je krijgt ze in een enorm goede conditie binnen! Altijd goed ingepakt met zorg! 🙌🏻

2024幎2月1日

David Packs からの回答

Heel fijn om te lezen dankjewel! ~David

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。