レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Det tok ei uke fra bestilling til varen ble sendt. Da hjelper det lite at det bare tok to dager fra den ble sendt og til den havnet i pakkeboksen. Skulle ha varen med på ferie, men nå blir den liggend... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kjøpte en av carryon koffertene for en god stund siden, men på seneste flyreise så ble den sjekket inn og da jeg fikk den tilbake så hadde den ene glidelåsen blitt borte. Jeg skrev en henvendelse... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ved en feil kom det en rosa toalettmappe oppi bestillingen min som jeg ikke oppdaget før etter at jeg hadde betalt for den. Fikk et hyggelig svar på mailen dagen etterpå at dette var en feil og fikk r... もっと見る

企業情報

1. バッグ店

当該企業による記述

DAY ET, founded in 2018, is a Copenhagen-based design brand that elevates the everyday life of people on the move and celebrates the spirit of travel. Combining timeless Scandinavian design with a playful approach and attention to detail, DAY ET creates products that blend functionality with effortless style – from bags and suitcases to travel accessories and jewellery boxes.

4.1

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Rejsekuffert gik i stykker på første rejse

Day ET rejsekuffert købt hos NEYE gik i stykker på første rejse. Dårlig kvalitet - lad hver med at købe rejsekufferter hos dem.

2023年2月28日

Kære Aba,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Vi oplever sjældent, at vores kunder har dårlige oplevelser med vores kufferter. Vi vil derfor anbefale dig at kontakte Neye i tilfælde af en reklamation. Og hvis den er blevet beskadiget under en rejse, så kan det være en god idé at kontakte dit rejse- eller flyselskab i forhold til evt. erstatning.

Hvis der er andet jeg kan gøre for dig, så vend endelig tilbage 🙏🏼

Snabb leverans

Snabb leverans!
Super nöjd!

2023年3月26日

Kære Kund,

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for 😍

Snabb leverans

Snabb leverans - även till Sverige!

2023年3月7日

Kære Lisen,

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for 😍

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og hurtig levering.

Rigtig god service og hurtig levering.
Oplevede også en fantastisk service da der var fejl ved tasken jeg havde bestilt, blev byttet hurtigt og uden problemer. Oplevede en super god og venlig kontakt med kundeservice.🤗

2023年3月1日

Hej Lisbeth,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse - den er vi alle så glade for 😍

Håber at se dig på webshoppen igen!

Everything was perfect

Everything was perfect! The bag looks fab and I couldn’t be happier really. Everything feels super high end, especially the zippers. The material is soft and seems sturdy! Definitely recommended and I’ll certainly buy again!

2023年2月19日

Dear Marta,

We appreciate you so much - thank you!
We hope to see you on the webshop again 🙏🏼

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Tasken er rigtig flot og i god kvalitet.

2023年1月17日

Kære Klara,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi håber, at du bliver glad for tasken!

Love this bag

Love this bag. Great quality, very roomy and love the side pockets. Handles perfect length.

2023年1月29日

Dear Christa,

Thank you so much for letting us know - we are happy to hear 🙏🏼

5つ星のうち5の評価

Bedste kundeservice jeg har oplevet

Jeg havde bestilt en kuffert, hvor der var opstået en fejl ved min ordre (ikke nogens skyld). Jeg kontaktede Day efter flere dage, hvor de med det samme opretter en ny ordre og får den sendt afsted til mig, så den ankommer på rekord tid. Så god service med hurtig svar og søde til at hjælpe når der er problemer. Kan varmt anbefale!!☺️

2023年1月22日

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glad for at det hele lykkedes og at du er glad for din kuffert 🙏🏼

Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Superfornøyd!!

La inn bestilling på en søndag ettermiddag. Siden dette var i en periode med mange varer på salg, hadde jeg en mistanke om at leveringstiden på 4-7dager ikke ville bli innfridd. Derfor VELDIG positivt overrasket over at varene allerede ble levert nå i dag - 5 dager senere!
Kjempefornøyd med produktene!!
Dette er en nettbutikk jeg gjerne handler hos igjen :)

2023年1月19日

Kære Unni,

Tusind for din anmeldelse - vi er så glade for at du var tilfreds og vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😍

5つ星のうち1の評価

Går tregt med leveringen

Går tregt med leveringen. Ingenting har skjedd siden 11/1. Jeg bestillte 10/1.

2023年1月16日

Kære Tone,

Tak for din anmeldelse 😊
Vores levering til Norge tager 4-7 hverdage, og under udsalg kan det godt tage længere tid. Jeg kan dog glæde dig med, at din pakke bliver leveret i morgen.

Ønsker dig en dejlig dag.

Repeat purchases

This is not the first time I have bought a bag from DAY ET -- good quality and design, reasonable prices, swift delivery. I will come again (but it will be a little while, the bags are sturdy and last well...)!

2023年1月13日

Dear Angelika,

Thank you so much for your review 😊 It makes so so happy!

Wish you a lovely day.

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en Day taske til min datter…

Jeg købte en Day taske til min datter til jul
Alt var den fineste orden og blev taget i brug med det samme
Mange tak for den gode oplevelse det bliver ikke sidste gang Jeg handler ved jer

M.v.h Brian Lund Jensen

2022年12月23日

Kære Brian,

Det er vi bare så glad for at høre! Tusind tak fordi du brugte tid på at give os en anmeldelse 😊

5つ星のうち5の評価

Stort vareudvalg til gode priser

Stort vareudvalg til gode priser. Levering før du får set dig om.

2022年12月11日

Kære Per,

Tusind tak for din gode anmeldelse - den er vi glade for!

Ønsker dig en dejlig dag 😊
Isabella

Trustpilot エクスペリエンス