Havde motor der ikke virkede, tog kontakt til Dayie flere gange uden respons inden garantien udlÞb. Ville helt bestemt ikke kÞbe deres produkter og specielt ikke motoren. SÃ¥ ringe en kontakt-muligh... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi er meget tilfredse med vores kÞb. Kvaliteten kunne vÊre finere til pengene, men igen, vi er tilfredse. Instruktionen omkring hvordan man samler vuggen og monterer den korrekt er yderst mangelfuld.... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte vores slyngevugge med motor for et halvt Ã¥r siden, og den har vist sig at vÊre den bedste investering for bÃ¥de babys sÞvn og mors/fars arme og ryg. Da vi desvÊrre var uheldige at opleve probl... ãã£ãšèŠã
Disgraceful customer service. They don't even have the decency to respond to emails. Nearly a month and 5 emails without response about my cradle motor which stopped working. For a Danish company this... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Dayie betyder "sov godt" på det ghanesiske sprog Twi, og det er lige prÊcis det, som vi Þnsker for vores spÊdbÞrn. Derfor har vi udviklet en slyngevugge med automatisk vuggemotor, så din baby kan falde i sÞvn på den mest naturlige og behagelige måde. Vi har lagt stor vÊgt på design og teknologi og ladet os inspirere af den afrikanske kultur, hvor de kender alt til spÊdbÞrns behov for bevÊgelse, når de skal sove. Derfor siger vi om vores produkter: Danish Design - African Logic!
é£çµ¡å
Villaparken 140, 7860, SpÞttrup, ãã³ããŒã¯
- hello@dayie.dk
- dayie.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har tidligere skrevet enâŠ
Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse- vedr manglende kontakt til kundeservice.
Anmeldelse af Arthur hÊngevugge:
Jeg fik endelig mine dele til Arthur hÊngevugge- kÞbte ikke motor da jeg havde en i forvejen. men kÞbte deres fjeder med 3 fjedre på.
Nu har jeg haft brugt den lidt tid og kvaliteten af fjedren er bekymrende isÊr mht metalsplinter. Der er ikke et sÊrlig godt materiale valg, hvis man sammenligner med natures sway, moonboon, osv. Der er heller ingen form for beskyttelse på. Mener Êrlig talt at den ikke burde sÊlges således, når den er så ringe.
Selve Arthur hÊngevugge er fin, dog skÊvt syet og Madrassen giver jeg ikke meget for. Efter kort tids brug er der allerede en fordybning ned i madrassen - hvor min sÞns hoved ligger.
Der er lagt op til et godt produkt, men det er langt fra dansk kvalitet.
DÃ¥rlig og uprofessionel kundeservice
Jeg har tidligere modtaget en motor der ikke virker som jeg har givet en anmeldelse af. Nu har jeg af flere omgangen prÞvet at få kontakt til Dayie ⊠uden held. De skrev i min sidste anmeldelse at jeg bare skulle kontakte dem men de svarer ikke.
Jeg vil ikke ligge min penge her igen og jeg opfordrer til at tage disse anmeldelser i betragtning hvis man overvejer at handle hos dem.
Har skrevet flere gange ind omkring enâŠ
Har skrevet flere gange ind omkring en motor fra marts mÃ¥ned 2021 som allerede er gÃ¥et i stykker Men jeg fÃ¥r ikke noget svar om hvad der skal ske. Har skrevet til samtlige mailsâŠ
Rigtig god behandling
Rigtig god behandling og hjÊlp fra kundeservice ved spÞrgsmål
Ekstrem dårlig service
Ekstrem dårlig service! Kundeservice reagerer ikke på henvendelserne. I Þvrigt er moterven elendig. Dette kunne vÊre spÊndende for DR programmet Kontant at fÞlge op på!
Fungerer, men dårlig kvalitet
Jeg har nu haft min Arthur-vugge med motor og stativ i snart 5 måneder og kan på baggrund af dette give en grundig anmeldelse af produktet.
Jeg har valgt, at dele produktet op i de forskellige dele som den samlet pakke jeg kÞbte bestod af.
Stativ:
Selve stativet fungerer, som det skal men er ikke lige frem det kÞnneste på markedet. Dette er selvfÞlgelig en individuel smagssag, men da vuggen stod inde i vores stue var der ikke én gÊst, der undlod at nÊvne, hvor klodset stativet så ud (hvilket jeg kun kan vÊre enig i).
Jeg er uddannet ingeniÞr og ved, hvordan et "pÊnt" stålarbejde skal se ud. Ved ankomst var stålstativet fyldt med ridser, grimme svejsninger og den sorte maling på stativet var ridset af flere steder. Det så altså ikke just nyt ud.
Arthur-vugge:
Selve vuggen, som vi valgte med flad bund har vi vÊret utrolig glade for. Designet er også pÊnt og var i en ordentlig stand da vi modtog produktet.
Motor+fjernbetjening:
Fjernbetjeningen har aldrig virket... Kun hvis du har rejst dig op og stået ca. 30 cm fra selve motoren (her går ideen lidt af fjernbetjeningens funktion)....
Derudover virker timer indstillingen på selve motoren heller ikke, her kunne du ellers indstille hhv. 1 og 2 timer. Den kÞrer enten on/off efter manuel Setting.
Generelt er motoren ikke af bedste kvalitet og har ofte nogle mislyde og kommer "ud af rytme" i perioder.
Fjedersystemet (1-5 fjedersystem):
Fjedersystemet larmer helt afsindigt meget!
Efter besÞg hos flere i min mÞdergruppe, der har slyngevugger fra andre brands har jeg vÊret helt chokeret over, hvilken forskel der isÊr har vÊret på produkterne iht. stÞj!
Jeg kan forstå, at der er/bliver videreudviklet på forbedret fjedresystemer til Dayie's produkter, hvilket i den grad nok er det punkt jeg mener er mest tiltrÊngt.
Alt i alt kan vi konkludere, at produktet har virket efter hensigten ift. at vores dengang kolik-barn fandt ro i vuggen. Jeg er dog nÞdt til, at give min Êrlige vurdering og sige, at efter jeg har fået kendskab og oplevet andre brands gennem bl.a. mÞdergruppe og veninder ville jeg aldrig have valgt Dayie. Kvaliteten er simpelthen ikke på niveau med det, der er blevet solgt og mange af funktionerne virker ikke optimalt - her primÊrt motorens funktioner, som jo er én af de vÊsentligste dele.
Derudover håber jeg, at Dayie har haft mere fokus på metalsplinter, der kan opstå når metaldelene gnides op ad hinanden i lÊngere perioder.
Jeg talte kort efter mit kÞb med kundeservice, der sagde at de ikke havde oplevet et problem med dette men, at eksperter på området konkluderede at risikoen altid vil vÊre der. Jeg har netop tjekket min egen vugge for, at se om der var synlig slid ved disse dele - og det er der selvfÞlgelig. Andre producenter har coatet delene for, at undgå nedfald at metal splinter i Þjenene på babyerne, jeg ved endnu ikke om Dayie har fundet en lÞsning på dette eller om de fortsat anbefaler deres baldakin eller, at man dÊkker af på anden måde?
Men et punkt man lige skal vÊre opmÊrksom på ved alle brands af denne type produkt.
Dette kan man kort lÊse om inde på deres hjemmeside under spÞrgsmål.
Hvis Dayie er interesseret i billededokumentation af de punkter jeg har nÊvnt i min anmeldelse er i velkomne til, at kontakte mig.
Fantastisk god service af Dayie
Fantastisk god service af Dayie. Jeg har haft kontakt med Daniel. Jeg har haft kÞbt en hÊngevugge af to omgange (tvillinger) og har vÊret meget tilfreds med begge to. I forbindelse med flytning, havde jeg mistet fjernbetjeningen til den ene motor og jeg skrev og spurgte om jeg kunne kÞbe en ny. Jeg skrev med Daniel og han tilbÞd at sende en ny. SkÞn service! Jeg vil klart anbefale Dayie - og genialt at de har lavet en hÊngevugge med flad bund :-)
Slyngevugge med motor
Slyngevugge med motor. Fik leveret en fjeder der larmede til slyngevuggen, kontaktede kundeservice, de var hurtige til at svare og sendte en fjeder, der var bedre og ikke larmede. God kundeservice samt produkt, kan klart anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service! Vi havde en Êldre motor som gik i stykker og kort tid efter at skrevet til firmaet, fik vi svar og en meget fornem Service. Vi kan varmt anbefale at kÞbe en slyngevugge hos Dayie, da slyngen er uundvÊrlig og servicen er i top.
Kundeservice i sÊrklasse
Vi har en Dayie slyngevugge, og er virkelig glade for den. DesvÊrre gik en lille rem i stykker, men da vi skrev til Dayie en sen aften, svaret de med det samme morgenen efter og gav os en ualmindelig god service! De sendte en ny rem med det samme, og var virkelig behjÊlpelige. Kundeservice i sÊrklasse!
God service!
To fjedre var gået i stykker og Dayie sendte uden tÞven et helt nyt sÊt fjedre til os. Meget god service!!
Super services ð
Super services ð
De svar stort set med det samme..
Fantastisk produkt, virkelig lÊkkert kvalitet..
Vil kun anbefale at men kÞbe sin hÊngevugge her fra ð¥°
Fantastisk service
Jeg har anskaffet en brugt vuggemotor
Som var defekt og kontaktede derfor Dayie for at hÞre om de havde nogle reservedele. De svarede lynhurtigt og har tilmeldt sendt en hel ny selvom det er en gammel model.
Super hurtig og venlig service, nu glÊder vi os til at få gang i motoren
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice! Hurtig respons, meget hjÊlpsomme og dygtige. Min motor var gået i stykker og jeg er lige blevet informeret om at der er en ny på vej - blot få dage efter jeg rakte ud. Kan stÊrkt anbefales!
UundvÊrlig motor og god kundeservice
Vores Dayie-vugge har vÊret uundvÊrlig og er det stadig. I starten ville vores pige stort set kun sove i denne og nu, hvor hun har lÊrt at sove i hendes egen seng, kan den stadig give hende ro i de tidlige morgentimer eller sene aftentimer, hvor hun kan vÊre utrolig.
Vi har oplevet at en gummirem i motoren blev revet over, men her var kundeservice i top og efter en henvendelse, sendte Dayie os to nye remme, uden beregning, så vi havde en ny til motoren og en i reserve. Motoren kÞrer nu, som var den ny.
Klar, klar anbefaling herfra!
Elendig kundeservice og dårlig service
Elendig kundeservice. Som pludselig har ekstremt travlt.
Jeg fik en ny motor da vores motor var brÊndt sammen og ikke lÊngere fungerede.
Den ânyeâ motor vi modtog, har ikke fungeret optimalt, sÃ¥ jeg kontaktede dem pÃ¥ mail og Instagram.
Hvor jeg skriver at motoren stopper når han ligger i vuggen.
Jeg bliver anbefalet at prÞve og fjerne fjedre om det kunne hjÊlpe, eller om vores gamle motor virker bedre.
De skriver -
â Vi kan sagtens fÃ¥ sendt motoren ind til undersÞgelse, men det tager bare en krig at gÃ¥ igennem hele den process, sÃ¥ det er ikke er sjÊldent noget jeg rÃ¥dgiver til at gÞre.
Alternativt kunne vi tilbyde et afslag i prisâ
Og jeg svare -
â Hvis ikke i har mulighed for at sende os en der virker, vil vi gerne have et afslag som du selv skriver. Vi vil da helst have et produkt der virker eller belÞbet tilbage.â
â Ãnsker i et plaster pÃ¥ sÃ¥ret nu, sÃ¥ er jeg i stand til at refundere jer 329,-
Det ville sÃ¥ vÊre en rabat tilsvarende 22% af den totale ordre og ultimativt en besparelse pÃ¥ 34% af motorenâ
Så, vi sagde ja tak til afslaget⊠Og sendte kontooplysninger.
Jeg skriver 5 dage efter igen, at vores motor nu er stÃ¥et af, vores ânyeâ motor virker nu heller ikke. Jeg har bÃ¥de skrevet pÃ¥ mail og Instagram.
Det er noget jeg har hÞrt flere har oplevet.
Vi Þnsker et nyt produkt eller pengene tilbage.
(Vi har ikke fået de 329kr retur.)
Super fin motor
Super fin motor, som både kan få barnet til at sove, men også bare beskÊftiget, så man kan komme i tÞjet, bÞrstet tÊnder osv. Derudover har Dayie vÊret utrolig hjÊlpsomme med spÞrgsmål. Super kundeservice og generel oplevelse med motoren.

Dayie ããã®åç
Vi har vÊret rigtig glade for voresâŠ
Vi har vÊret rigtig glade for vores slyngevugge med motor. Elsker firmaets historie; at produkterne er produceret i Afrika og lavet af bÊredygtige materialer. Fjedrene er pakket ind i stof, så der ikke drysser jernsplinter ned i babys ansigt, som man har hÞrt historier om. KÊmpe anbefaling og motoren larmer ikke! :)

UUNDVÃRLIG!!! :-)
Vi har brugt slyngevuggen (inkl. motor og stativ) fra Dayie fra vores sÞn fra 14 dage gammel og indtil han blev ca. 9 mdr. Den har vÊret UUNDVÃRLIG.
Det har sparret os for rigtig mange timer og frustrationer, og givet vores sÞn en dejlig ro og en god sÞvn.
Motoren er rigtig god og kan justeres med hastighed 1-4. Der er en fjernbetjening med, så man kan styre hastigheden på afstand.
Nu er vores sÞn blevet for stor og for livlig til at bruge den, men slyngevuggen er pakket ned og klar til vi engang udvider familien.
TAK DAYIE <3
Vi har modtaget den fineste slyngevuggeâŠ
Vi har modtaget den fineste slyngevugge fra Dayie, som vi har vÊret super glade for! Kan helt klart anbefale at handle hos Dayie! Derudover er der hurtig levering ð
5 stjerner herfra!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹