Daystunt.com レビュー 18,404

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over deze webwinkel, Alles wat ik al heb besteld is tot op heden altijd tot in mijn bezit gebracht. Ik kan niet begrijpen dat sommige kopers slechte ervaringen zouden k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Woox Smart Plug Stekkers besteld. Heel snelle levering. Eenvoudige installatie. Werken prima. Koppeling naar 2e smartphone was wel behoorlijk puzzelen, maar ja ben ook 65+. Staat ook niet in de hand... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Daystunt.com is goed bedrijf , Alleen die Ion DashCam Wifi uit assortiment nemen . A geen app in Android store. B wel voor Apple. Deze helemaal getest wat ze beloven werkt niet ,onderander het neerze... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Dekbedovertrek besteld maar tot ophesen niets mogen ontvangen. Nu drie keer een e-mail gestuurd en geen antwoord op mijn vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Op hun site staat een telefoon... もっと見る

企業情報

1. 建設・製造

さまざまな外部ソースから提供された情報

Daystunt.com is het online dealplatform op het gebied van alles op, om en in uw huis, sport, gereedschap, elektronica, huisdieren en gekke gadgets. Profiteer van kortingen tot 90%

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Dit is een slecht bedrijf

Dit is een zeer slecht bedrijf. Zij bieden hoeslakens aan en je zou er dan een gratis krijgen. Nou niets van dit alles, geen hoeslakens en ook geen gratis dus. Het enige wat ze kunnen is de zaak belazeren en het geld incasseren.
Ik begrijp niet waarom dit soort bedrijven niet aangepakt kan worden.

2021年8月24日
5つ星のうち1の評価

bestellingen niet geleverd en geen communicatie mogelijk

Twee schaduwdoeken en twee Cappuccino Sweaters besteld. Betaald en niet geleverd. Op geen enkele wijze is Daystunt bereikbaar. Ze reageren niet op chats, niet op mails en telefonisch wordt er uit gegooid. Intussen is het service telefoonnummer afgesloten.
Het zijn grote graaiers en oplichters. Advies bestel er nooit iets want de bent de sjaak.

2021年6月19日

Electrische tanden borstel besteld

Electrische tanden borstel besteld, ca. 1 maand geleden. Tot op heden niets ontvangen, behalve een keer een mailtje dat het opgestuurd zou worden. Tel. no in het mailtje is nu afgesloten. Onbetrouwbaar bedrijf, gelukking was het bedrag klein. Geen zaken meedoen, u bent gewaarschuwd !!!!!!

2021年6月18日

B&O Beoplay E8 2.0 teruggestuurd maar nooit geld ontvangen

Vorig jaar een B&O Beoplay E8 2.0 gekocht bij daystunt.com. Deze ging maart dit jaar stuk. Ik kon hem terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Om een lang verhaal kort te maken: Apparaat terug gestuurd en medio april credit nota ontvangen maar deze is tot op heden nog niet betaald. Bedrijf is niet meer bereikbaar op een chatbericht na waarin gelogen werd. Aangifte gedaan bij de politie om dit soort praktijken te stoppen. Inmiddels is het 020 telefoonnummer afgesloten. Dit geldt ook voor goedkoper.nl
Update 22-06-2021: Rechtsopvolger Dealpatrol heeft situatie naar volle tevredenheid snel opgelost

2021年5月24日
5つ星のうち1の評価

Tuinpaviljoen besteld begin dit jaar, niets ontvangen.

Tuinpaviljoen besteld begin dit jaar. Tot heden niet geleverd en voor zover ik kan beoordelen zal er ook niets komen. Voorafgaande aan de bestelling eerst op trustpilot de beoordeling van dit bedrijf opgezocht. Stond gewaardeerd met 4,5 ster toen ik bestelde. Heeft dus geen nut gehad. Conclusie, waarschijnlijk geld kwijt ondanks hoge waardering bij Trustpilot. Trustpilot is voor de consument dus ook een nutteloze site.

2021年5月15日

niet hier bestellen !!!

Tuinpaviljoen besteld op 27 februari, na vele emails en telefoontjes veel beloofd maar nog steeds niets ontvangen.
niet hier bestellen!!
Nu met claim bezig via paypal.

2021年5月7日

BESTEL NIKS AAN DIE FIRMA,zijn een bende oplichters

ik wacht nog steeds achter mijn mondmaskers die op 29 april zijn besteld,bel je hun op dan krijg je geen antwoord,in hun chat antwoorden ze ook niet en op een mail al helemaal niet.druk je op de support om een vraag te stellen dan krijg je boodschap: pagina is niet gevonden !!! dus een klacht kan je NIET indienen.Ook hun facebookpagina is verwijdert !! Ga zeker niet in op hun reclame aanbiedingen of je bent uw geld kwijt. ik heb tot nu toe al 174 mails verstuurd maar ik krijg nooit antwoord op die mails,ze hebben verschillende website's onder hetzelfde adres.ik denk dat ze honderden klachten per dag ontvangen.Zo een websites zouden verboden moeten worden.Het enige wat je kan doen is een klacht indienen bij de Kamer van Koophandel in Utrecht.Je kan hun vinden op hun origineel adres : Hellingweg 98 D
2583WH
's-Gravenhage
KVK 61095206

INTUSSEN IS HUN ONDERNEMING VAN VERSCHILLENDE BEDRIJVEN FAILLIET VERKLAARD,en zijn ze er met iedereen hun geld ervan door,daystunt en euroknaller bestaat niet meer.

Ze sturen weer mails rond met aanbiedingen onder een andere naam. Goedkoper.nl,maar ook daar zijn er al veel ontevreden klanten.Opletten, ze hebben terug een nieuwe oplichterssite gemaakt onder de naam dealpatrol.nl

2021年5月6日
5つ星のうち1の評価

Nog niet geleverde tafel Wij hebben op 7 februari een eiken…

Wij hebben op 7 februari een eiken tafel met X poten besteld en die zou 3 weken later worden geleverd
Inmiddels al 4 x contact gehad en toeziegging dat wij zouden worden gebeld voor levering. Eerst op 11 maart door een zeker Thijs dat de levering 26-3 zou zijn
Daarna op 31-3 contact gehad met een zekere Selena dat we in de eerste week van april een bericht zouden krijgen over de levering. Geen bericht dus 8 april maar weer gebeld en dezelfde dame aan de lijn. Zij had contact gehad met het bedrijf over de levering. Toezegging dat in de week van 19 april we worden gebeld over de levering. Geen bericht dus. Daarna diverse mails en belpogingen gedaan. Elke keer dezelfde boodschap: De eerstvolgende vrije lijn is voor U. Mails worden niet beantwoord. Al met al zijn we al bijna 3 maand verder en nog steeds geen tafel ontvangen. Ja hoe nu verder. Elke dag hebben ze een aanbieding maar leveren Ho maar

Roelof Heling Westerbork

2021年4月29日
5つ星のうち4の評価

Wij zijn blij met onze bestelling

Wij hebben ongeveer 3 weken moeten wachten op onze bestelling en ook inderdaad aanvankelijk niemand aan telefoon gekregen. Afgelopen maandag kregen wij echter wel iemand aan telefoon die ons beloofde dat de zending deze week verstuurd zou worden. Deze is vandaag binnen gekomen. En wij zijn heel tevreden met onze bestelling!

2021年4月14日

Zeker niet tevreden

Hallo even melden dat ik zeer maar dan ook zeer teleurgesteld bent in Daystunt op 28 feb 2021 een elektrisch bed besteld maar na een maand niets ontvangen dan geld terug gevraagd maar ook geen geld terug gekregen tot nu toe nog niet , daarom raad ik iedereen aan er niets te kopen

2021年4月9日

Doe aangifte bij Politie als u bent opgelicht door Daystunt.com

Ik raad iedereen die denkt te zijn opgelicht door Daystunt.com aan om hiervan aangifte te doen bij de Politie.nl.

Pas als er meer aangiften en klachten zijn kan de Politie een onderzoek starten. Zie hieronder de reactie van de Politie d.d. 04-03-21 op mijn gedane aangifte tegen Daystunt.com in december 2020:

"Geachte heer / mevrouw,

U hebt enige tijd geleden aangifte gedaan van internetoplichting via de website van de politie. Er is op dit moment nog geen opsporingsonderzoek gestart naar aanleiding van uw aangifte.

De politie wordt geconfronteerd met een groot aantal aangiftes van internetoplichting; jaarlijks tussen de 40.000 en 50.000. De politie kan niet al deze aangiftes in onderzoek nemen. Daarom hebben de Politie en het Openbaar Ministerie criteria afgesproken voor het opstarten van een opsporingsonderzoek naar internetoplichting. Aan de hand van een aantal verwante aangiftes, het schadebedrag en/of de (eventuele) minderjarigheid van een verdachte, worden aangiftes geselecteerd voor nader onderzoek. Ook wordt daarbij bekeken of u naar een buitenlandse bankrekening heeft betaald en wat de mogelijkheden zijn van onderzoek in Nederland.

Op dit moment voldoet uw aangifte nog niet aan de afgesproken criteria voor het opstarten van een opsporingsonderzoek. Het kan zijn dat uw aangifte op een later tijdstip toch in aanmerking komt om een onderzoek op te starten; bijvoorbeeld als er meer aangiftes worden gedaan of als er een verband met een reeds opgestart onderzoek blijkt.

Als er toch nog een strafrechtelijk onderzoek gestart wordt naar aanleiding van uw aangifte, dan krijgt u hiervan automatisch bericht. Ook ontvangt u dan via de post uw eerdere aangifte, met het verzoek deze aan te vullen, te ondertekenen en terug te sturen."

2021年3月4日

Daystunt.com is goed bedrijf ,

Daystunt.com is goed bedrijf ,
Alleen die Ion DashCam Wifi uit assortiment nemen . A geen app in Android store. B wel voor Apple. Deze helemaal getest wat ze beloven werkt niet ,onderander het neerzetten van snelheid door gps. Dit gemeld bij Firma Ion, dus geen Android app , geen snelheid in beeld. Helaas niets van deze Firma Ion.com vernomen. Spijtig.

2021年3月3日

misleidende aanbieding:

misleidende aanbieding:
In de aanbieding wordt van alkaline batterijen gesproken maar zink-kool batterijen worden verstuurd.
Na vraag om de batterijen te ruilen wordt na weken mail verkeer niets toegegeven en niets vervangen.

2021年2月16日

Trustpilot エクスペリエンス