レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevligt bemötande nÀr det skett ett misstag med min bestÀllning och en vara inte kom med i paketet. Jag fick den saknade varan skickad redan dagen efter! TACK för utmÀrkt service och bra produ... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Sist jag köpte kaffe hos er fock jag fel sort. Jag bestÀllde 2 st koffeinfritt kaffe men fick bara 1 (fick en annan smak) tyvÀrr rÃ¥kade jag öppna den innan jag insÃ¥g att jag fick fel. Nu har jag bes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr sÃ¥ glad att ni finns. Nu har sÃ¥ mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan bestÀlla efter konsultation med min homeopat, det Àr fantastiskt. LÀttsam snygg sida och lÀtt att söka pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissÀttning och ofta rabatterade priser pÃ¥ visst sortiment och det Àr alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjÀnst med toppen fint bemötande! ❣LÀttsamma... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 健康食品店

圓該䌁業による蚘述

Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hÀlsa med fokus på hållbart och naturligt! HÀr hittar du homeopatiska lÀkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nÀtet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hÀlsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanlÀggning i VÀstra Frölunda Àr GMP- och HAACP-certifierad.

4.4

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Enkelt, nöjd!

Eftersom annonsen om varan kom nÀr jag Àndå skulle bestÀlla gick det snabbt och bra!

2025幎10月16日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för att du anvÀnde vår bevakningstjÀnst. Vi uppskattar att du upplevde det snabbt och bra. Tack för du delar med dig. HÀlsningar DCG

Googlade på kollagen & då kom bla DCG

Googlade på kollagen & då kom bla DCG upp. Visste ej om er..
klar & tydlig information & att det verkar seriöst. Och förstås rena produkter.. Joppas vi 🙂

2025幎10月7日

DCG Nordic AB からの回答

Hej! Kul att du hittat till oss! Vi hoppas du blir nöjd med dina produkter du bestÀller. /VÀnnerna på DCG

Allting stÀmde

Allting stÀmde, från order till leverans.

2025幎9月30日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Det glÀder oss att höra att allt fungerade smidigt. VÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade klantat mig och bestÀllt fel

Jag hade klantat mig och bestÀllt fel, ringde kundtjÀnst och dom fixade det direkt.

2025幎9月26日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för att du delar med dig. Vi uppskattar alltid nÀr ni dubbelkollar sÃ¥ det Àr korrekt. Fint att det löste sig för dig. Problemen Àr lÀttast att lösa om man snabb. Önskar dig en fin dag!

Very happy.

Very happy.

Both with products and service, just would like to have more homeopathic remedies, I either don’t find what I need or the potency I need.

Thank you 🙏🏻.

2025幎9月21日

DCG Nordic AB からの回答

Thank you very much for your review. We would appreciate it if you could email us at info@dcg.se
with the remedies and potencies you would like. We are very grateful for your suggestions. Thank you for choosing us :)

Proffesionellt bemötande

De jag pratar med på företaget Àr så extremt kunniga. Jag får alla svar jag behöver och varorna kommer blixtsnabbt. Rekommenderar varmt DCG.

2025幎9月15日

DCG Nordic AB からの回答

Stort tack för dina fina ord! Vi Àr glada att vi kan hjÀlpa till. Önskar dig en fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill verkligen ge ett stort beröm

Jag vill verkligen ge ett stort beröm till DCG för deras fantastiska produkter och den hjÀlpsamma personalen. Jag har haft nöjet att anvÀnda deras produkter i flera år och jag Àr imponerad av både kvaliteten och effektiviteten. Varje gång jag har haft frågor eller behövt hjÀlp har deras kundservice varit snabb, vÀnlig och vÀldigt professionell. Det kÀnns verkligen som att de bryr sig om sina kunder och går den extra milen för att sÀkerstÀlla att man Àr nöjd.

Jag uppskattar ocksÃ¥ den personliga servicen – alla jag har haft kontakt med har varit vÀldigt kunniga och hjÀlpsamma. Det gör hela upplevelsen sÃ¥ mycket bÀttre!

Om du letar efter högkvalitativa produkter och en serviceupplevelse utöver det vanliga, så kan jag varmt rekommendera DCG. De levererar verkligen!
Stort tack till hela teamet på DCG!
Pia på Gaia health

2025幎9月12日

Stort tack för dina fina ord Pia – de vÀrmer verkligen! 🌟
Vi Àr otroligt glada över att du Àr vår återförsÀljare. Vi uppskattar att samarbeta med dig och din klinik. Det betyder mycket för oss att veta att vårt arbete gör skillnad och uppskattas.

Vi strÀvar alltid efter att hÃ¥lla en hög standard – bÃ¥de nÀr det gÀller kvaliteten pÃ¥ vÃ¥ra produkter och hur vi bemöter vÃ¥ra kunder. Dina ord gör oss glada och motiverade att fortsÀtta leverera pÃ¥ topp.

Tack för förtroendet och för att du har varit med oss under flera år. Vi ser fram emot att fortsÀtta samarbetet med dig och Gaia health!

Allt gott till dig
VÀnnerna på DCG

Underbar Armikasalva frÃ¥n Eilas för

Underbar Armikasalva från Eilas för mina onda överanstrÀngda handleder!

2025幎9月10日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för att du delar med dig. Vad fint att du har hittat din favorit som passar perfekt för dig. Vi hoppas att du ska hitta ett stort utbud av det du behöver hos oss.

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr enkelt hitta rÀtt produkter

Det Àr enkelt hitta rÀtt produkter på hemsidan och behöver man hjÀlp så får man fin service av trevlig personal.
Återkommer med fler bestÀllningar framöver.

2025幎8月29日

DCG Nordic AB からの回答

Tack Monica för din fina recension! Vad fint att höra :) Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen vid framtida bestÀllningar. Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち3の評䟡

Man har fina alternativ inom hÀlsokost.

Man har fina alternativ inom hÀlsokost.
Det jag inte tycker om Àr att man går ut med mail o sms om att nu tex idag ger vi dig 25 % rabatt och att du gör en notering om detta i bestÀllningen. Du få sedan bekrÀftat att detta Àr noterat.
Sedan får du inte detta pga att varan Àr redan prissÀnkt. Det Àr dålig marknadsföring !

2025幎8月27日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för ditt omdöme, och för de fina orden om vårt utbud – det betyder mycket för oss.

Vi beklagar verkligen den frustration du upplevde med vår kampanj. Vi ser att informationen om att prissÀnkta varor var exkluderade fanns på startsidan, men vi inser nu att detta inte var tillrÀckligt tydligt, och vi tar till oss din feedback för att förbÀttra vår kommunikation.

5぀星のうち3の評䟡

Jag vill ha kortare leveranstid

Websidan fungerade dåligt.
Det Àr för lång leveranstid, det var i så fall bÀttre nÀr man kunde få express leverans Àven om det kostade mer.

2025幎8月22日

DCG Nordic AB からの回答

Hej, tack för din feedback!
Åh, vad tråkigt att höra att vår hemsida inte fungerade som den ska. Det beklagar vi verkligen!

Vi vill gÀrna förstå vad som felade, så att vi kan se över det och göra din upplevelse bÀttre framöver. Skulle du vilja kontakta oss på info@dcg.se och berÀtta lite mer? All feedback Àr otroligt vÀrdefull för oss.

Vi hoppas att vi får en chans att visa att vi kan bÀttre Àn så hÀr!

Kan avslöja att vi arbetar för att få till en expresshantering igen, vi hoppas få det på plats inom kort. /VÀnnerna på DCG

Mycket bra

Mycket bra, bra priser och många bra erbjudanden.Snabb leverans.

2025幎8月20日

DCG Nordic AB からの回答

Tack Leena för ditt fina omdöme. Fint att du uppskattar våra erbjudanden. Vi önskar dig en fin dag! HÀlsningar VÀnnerna på DCG

5぀星のうち5の評䟡

Alltid bra å snabb frakt!

Alltid bra å snabb frakt!

2025幎8月17日

DCG Nordic AB からの回答

Tack så mycket för din fina feedback! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både leveranstiden och servicen. Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt och smidigt att bestÀlla

LÀtt och smidigt att bestÀlla. Plus för gratis frakt och fina bonus produkter på köpet.

2025幎8月14日

DCG Nordic AB からの回答

Stort tack för din återkoppling! Det glÀder oss att du upplevde bestÀllningen som lÀtt och smidig. Extra roligt att höra att fri frakt och bonusprodukterna uppskattas. Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

MÃ¥nga mycket bra produkter och kunnig

Många mycket bra produkter och kunnig och alltid hjÀlpsam personal. Högsta betyg!

2025幎8月11日

DCG Nordic AB からの回答

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att bÃ¥de vÃ¥rt sortiment och vÃ¥r personal lever upp till dina förvÀntningar. Dina ord betyder mycket för oss – varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade sparat min köp-korg för att

Jag hade sparat min köp-korg för att göra annat och fick en så finstÀmd och positiv påminnelse om den så att jag kunde slutföra bestÀllningen
Personligt, proffsigt och dessutom lite gulligt- fantastiskt att ni förmedlar ert engagemang på ett sÀtt som sprider glÀdje

2025幎8月4日

DCG Nordic AB からの回答

Tack frÃ¥n djupet av vÃ¥ra hjÀrtan för dina fina ord. Vi blir otroligt glada att höra att vÃ¥r pÃ¥minnelse om din varukorg uppfattades som personlig och att vÃ¥rt engagemang lyser igenom. Det Àr precis det vi strÀvar efter – att sprida glÀdje och vÀlmÃ¥ende i varje kontakt ❀ SÃ¥ fint att fÃ¥ höra att Àven den smÃ¥ gesterna gör skillnad /VÀnnerna pÃ¥ DCG

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。