レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevligt bemötande nÀr det skett ett misstag med min bestÀllning och en vara inte kom med i paketet. Jag fick den saknade varan skickad redan dagen efter! TACK för utmÀrkt service och bra produ... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Sist jag köpte kaffe hos er fock jag fel sort. Jag bestÀllde 2 st koffeinfritt kaffe men fick bara 1 (fick en annan smak) tyvÀrr rÃ¥kade jag öppna den innan jag insÃ¥g att jag fick fel. Nu har jag bes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr sÃ¥ glad att ni finns. Nu har sÃ¥ mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan bestÀlla efter konsultation med min homeopat, det Àr fantastiskt. LÀttsam snygg sida och lÀtt att söka pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissÀttning och ofta rabatterade priser pÃ¥ visst sortiment och det Àr alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjÀnst med toppen fint bemötande! ❣LÀttsamma... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 健康食品店

圓該䌁業による蚘述

Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hÀlsa med fokus på hållbart och naturligt! HÀr hittar du homeopatiska lÀkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nÀtet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hÀlsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanlÀggning i VÀstra Frölunda Àr GMP- och HAACP-certifierad.

4.4

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bra utbud och snabb leverans

Bra utbud och bra alternativ för frakt som för mig blev gratis. =D Snabb leverans som ett plus.

2025幎8月1日

Stort tack för din fina Ã¥terkoppling! Varmt vÀlkommen tillbaka. 😄

5぀星のうち2の評䟡

Sen leverans & problem med orderhanteringen!

Gjorde en bestÀllning med löfte om snabb leverans, alla varor fanns i lager. Efter 5 dagar kom ett automatiskt svar, en ursÀkt om försenad leverans men också ett löfte:
”VÃ¥ra logistikmÀstare pÃ¥ lagret ska se till att din leverans hittar hem till dig sÃ¥ snart som möjligt!” Efter ytterligare 5 dagar utan ett pip skriver jag till kundtjÀnst och dÃ¥ har min order ”inte kommit fram till dem”. Mycket mÀrkligt dÃ¥ jag fÃ¥tt bÃ¥de orderbekrÀftelse & mail om försening
 sÃ¥ 11 dagar leverans efter pÃ¥tryckning Àr inte okej.

2025幎7月30日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för att du kontaktade oss, och vi vill börja med att verkligen be om ursÀkt för den upplevelse du haft.

Efter att ha undersökt Àrendet nÀrmare kan vi se att artikeln TandkrÀm Mint tyvÀrr fastnade i ett av våra interna system och dÀrför inte registrerades korrekt i vårt ordersystem. Trots att du fick en orderbekrÀftelse och meddelande om försening, hade inte sjÀlva ordern nått fram till oss på det sÀtt den skulle. Detta förklarar det sena agerandet från vår sida.

Vi beklagar verkligen det intrÀffade.

VÀnliga hÀlsningar,
DCG

5぀星のうち3の評䟡

Som återförsÀljare: Varukorgen krånglar

Det krånglar med varukorgen hela tiden. Går jag in och tittar på en varukorg och sedan vill handla mer så byter den till en ny varukorg. Frustrerande.... Och det funkar inte alltid att byta varukorg i rullisten heller.

Annars trevlig och ljus sida med bra produktioner!

2025幎7月29日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse. För att förstå vad som har hÀnt kommer vi återskapa detta för att kunna felsöka.

Det glÀder oss att du tycker om sidan och våra produkter. Det betyder mycket för oss!

Tveka inte att höra av dig igen till info@dcg.se om något mer dyker upp, vi hjÀlper gÀrna till.

VÀnliga hÀlsningar,
VÀnnerna på DCG

5぀星のうち1の評䟡

Den mest omstÀndiga betalningen jag har

Den mest omstÀndiga betalningen jag har gjort.
Betalade med kort att betala direkt.
Hamnade hos Klarna och pengarna har inte dragits
från mitt konto i SHB Ànnu!

2025幎7月25日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för återkoppling. Pengarna Àr reserverade och dras nÀr leveransen Àr skickad. Maila oss gÀrna på info@dcg.se om fler frågor återstår.

5぀星のうち2の評䟡

Det stÃ¥r att det Àr fri frakt efter köp

Det står att det Àr fri frakt efter köp för 199:-
Jag köpte för 500:- över,och betalar frakt..
Ska det vara så?
Ni skrev,att jag har valt fri frakt..driver ni med mig,kolla fakturan ni skickade..

2025幎7月8日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för att du kontaktar oss!
Ja, det stÀmmer att vi alltid erbjuder fraktfria alternativ vid köp över 199 kr. Utöver det finns Àven andra leveransalternativ som kan medföra en kostnad.
I detta fallet har du valt ett alternativ med fri frakt – toppen!
MVH/ DCG

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att hitta det jag skulle köpa

LÀtt att hitta det jag skulle köpa. Snabbt svar om bekrÀftelse och leverans.

2025幎6月18日

DCG Nordic AB からの回答

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr glada att du vÀljer DCG!

Snabb leverans.

2025幎6月17日

DCG Nordic AB からの回答

Tack så mycket för din recension! Vi Àr glada att du Àr nöjd med leveransen. VÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Har handlat av DCG i många år

Har handlat av DCG i många år, har många bra produkter, både homeopatiska preparat och kosttillskott mm. Har kÀnt till dom lÀnge // marith

2025幎6月15日

DCG Nordic AB からの回答

Tack snÀlla för din fina recension och för att du varit med oss sÃ¥ lÀnge! Vi blir verkligen glada att du uppskattar vÃ¥rt sortiment och oss. Det betyder mycket att fÃ¥ förtroendet frÃ¥n kunder som dig 💚 VÀnnerna frÃ¥n DCG

5぀星のうち1の評䟡

Leverans

Jag har alltid fÃ¥tt mina varor levererade hem till min dörr - nu ska jag plötsligt hÀmta det 15 km hemifrÃ¥n OCH betala frakten😡. SvÃ¥rt att bestÀlla i mobilen, kÀndes som att det hackade och hÀngde upp sig😡. Dessutom gÃ¥r det inte ens att skicka in klagomÃ¥len😡

2025幎5月27日

DCG Nordic AB からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det var tråkigt att du upplevde det såhÀr. Vill du kan du återkomma med ditt order nummer till oss på Info@dcg.se så kan vi kolla nÀrmare på ditt Àrende och se vad som hÀnde din order.

Bra varor💐

Bra varor💐
Men det har blitt mkt dyrare på sistone.
MÀrks i min blyga budget

2025幎5月22日

DCG Nordic AB からの回答

Tack! Vi försöker ha produkter som Àr prisvÀnliga som möjligt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。