Bestilte en powerbank og har modtaget den, men har ikke modtaget noget kabel til at oplade min iPhone med, som der stod der skulle være med. Så man får åbenbart ikke hvad man betaler for og som står... もっと見る
企業が回答しました
Mathies, Ja tak og jeg har også lavet en ny anmeldelse. Jeg kunne ikke lige finde ud af hvor jeg skulle slette den gamle. Endnu engang tak for jeres hurtige service, og opklaring af problemet. Jeg... もっと見る
企業が回答しました
Der gik få dage fra jeg havde bestilt mine højtalere på dealfighter til jeg modtog dem, hvilket godt. Men da de ankom havde de en defekt. Jeg skrev derfor en mail til Dealfighter, og fortalte om pro... もっと見る
企業が回答しました
Alright, først bestiller jeg en vare. Det beløb som de har trukket lige nu må slet ikke trækkes før varen er erklæret afsendt og modtaget af køberen. Det kan godt påvirke mig at de ikke følger visse... もっと見る
企業が回答しました
Dealfighter er blevet overtaget af Downtown.dk og vil fremover hedde Dealfighter powered by Downtown. Vi sender 3 nyhedsbreve ud om ugen – fyldt med fede produkter til attraktive priser.
Trommesalen 5, 1 sal, 1614, København V, デンマーク
Jeg foretog en bestilling, som jeg fortrød samme dag. Jeg skrev derfor til den angivne support-adresse og fik et autosvar.
Pengene for varen har dealfighter.dk hævet, selvom varen ikke er afsendt (hvilket er i strid med de gældende retningslinjer for onlinehandel).
Trods flere rykkere har jeg intet hørt - ej heller fået mine penge tilbage.
Senest har jeg forsøgt at ringe til dealfighter.dk, men fik blot en venlig telefonsvarer.
Jeg formoder at mine penge er tabt (heldigvis var det et mindre beløb) - men jeg kan da i det mindste beskrive min oplevelse her.

Dealfighter.dk からの回答
Overvejer om jeg skal standse betalingen efter det jeg har læst herinde.😮

Dealfighter.dk からの回答
Min datter har i slutningen af maj 2014 bestilt et krøllejern men har hverken fået en ordrebekræftelse, en faktura eller den bestilte vare, men Dealfighter har dog alligevel tilladt sig at trække hhv. kr. 438,- og kr. 5,55 fra hendes kort..
Hun har forsøgt at ringe, ingen tager telefonen.
Nu har hun via email anmodet om, at pengene tilbagebetales, og hvis det ikke sker vil hun gå videre med sagen.

Dealfighter.dk からの回答
Ja, skuffet over at i ikke kan holde levringstiden. Syntes godt nok ikke at sådan noget er iorden, især ikke for en virksomhed. Blev derfor også nød til at annullere min bestilling, da jeg skulle have brugt varen inde...
Dette gør også, at jeg nok aldrig vil handle fra jer igen.. Øv.

Hej Dealfighter!
Jeg har købt en triangl bikini hos jer for 199 kr. d. 27. juni.
I har trukket pengene samme dag, men har dog ikke modtaget nogen betalingsbekræftelse, hvordan kan det være?
Kan godt være lidt bekymret for at jeg er blevet snydt!
Kan I evt. se om pakken er på vej?

Dealfighter.dk からの回答
Fik mine ting men halvdelen af dem var i stykker og dem der ikke var barberede dårligere end mine ½år gamle klinger.
Simpelten ubrugeligt

Dealfighter.dk からの回答
Jeg har to gange handlet ved Dealfighter hvor jeg desværre er blevet skuffet hver gang.
Første gang foretog jeg et køb for omkring 300 kr. Jeg modtog en uge efter varen og alt var som det skulle være troede jeg - lige indtil at det gik op for mig at Dealfighter havde trukket 1300 kr på min konto og ikke 300 kr. Efter at have skrevet frem og tilbage med dem returnerede de dog den del som de havde hævet for meget, men jeg undrer mig hvor ofte de 'kommer til' at lave den 'fejl'.
Anden gang jeg købte ved dem træk de betalingen på mit kort samme dag. Dog har jeg aldrig modtaget en bestillingsbekræftelse. Jeg afventer nu, en uge efter købet, svar fra Dealfighter men er desværre ikke optimistisk.
Under alle omstændigheder har Dealfighter 2/2 gange ikke været tilfredsstillende hvilket betyder at jeg kun kan give dem en enkelt stjerne.

Dealfighter.dk からの回答
Jeg havde fødselsdag den 7 juni og havde ønsket mig et easycurl, min søde forældre bestilte det jo til mig i den gode tro det ville nå at komme frem, men nej som jer andre må jeg også gå skuffet hjem uden, for det ikke kommet endnu selvom der står ordret ''leveringstid 2-3 uger efter endt deal" det sku i orden at fejle dealfighter men ingen kommunikation er dårlig kommunikation !!!!!!!! Så meld ud så man ikke føler pengene flyver rundt et sted uden udbytte for kunden !! Har ikke modtaget noget som helst, en fair kompentation for jeres kunder vil være optimalt og så lige fortæl mig hvornår jeg modtager min pakke?

Dealfighter.dk からの回答
Hvornår kan vi forvente den kommer?
Nu har I lavet et nyt tilbud med vandslanger men de andre er jo ikke leveret endnu?
Den 6/6-2014 fik vi denne mail:
""Du har for et stykke tid siden købt en vandslange hos MYPlusclub.dk eller dealfigther.dk
Efter at være blevet kontaktet af flere kunder som endnu ikke har fået leveret vandslagen, har vi set os nødsaget til at reagaere på en anden måde end vi plejer. Alle vandslanger er afsendt den 7 maj - og derfor skulle de have været fremme nu.
Vi har idag foranledet at alle kunder, også dig, får tilsendt en ny vandslange, hvad enten du har modtaget eller ej. Denne sendes fra England idag og du kan forvente en levering på 5-6 hverdage. Den bliver afsendt med DPD, hvor vi tidligere har afsendt med alm. post.
Vi beklager rigtig mange gange at vi ikke har levet op til det som er lovet - og vi takker mange gange for din tålmodighed.""
Nu er tålmodigheden ved at være brugt op!
Hvis vi nu beder om at få pengene tilbage hvor lang tid går der så?

Dealfighter.dk からの回答
Hej jeg er en pige der hedder Laura mig og min mor bestilte det der easycurl hvor der står man vil få det inden for 2-3 uger det er ok men nu har jeg ventet i snart en måned hvilket jeg syntes ikke er okay det er første gang jeg prøvede at købe herinde og har virklig fået et dårligt indtryk af jeres levering kan i svare mig på hvornår jeg ca. Kan få det 🙏🙏🙏

Dealfighter.dk からの回答
Jeg er en lille smule frustreret over at jeg intet har modtaget da jeg blev lovet i midten af denne her uge? Og ikke nok med det kan man heller ikke spore sin pakke :/
Bestilte et krøllejern sammen med min svigermor og hun har heller intet hørt.
Håber ikke at man bliver snydt da jeg virkelig har glædet mig til at få det.
Servicen er som fint nok, de svare når man skriver men det hjælper ikke rigtig på at jeg intet har modtaget.

Dealfighter.dk からの回答
Jeg bestilte en simplycurl fra jeres side, hvor der står leverings-fristen er 2-3 uger. Men jeg får den efter 1 måned. Jeg synes godt at i kunne informere jeres kunder om at den fx. er forsinket eller noget, men nej. Så da jeg endelig får den, virker den ingen gang, lyset ville ingen gang tændes. Jeg ringer til jer men uden held og jeg har også skrevet til jer på email som så heller ikke hjælper. Altså jeg vil da ikke betale fragt for at levere den, eller vente 1 måned igen før jeg kan få en ny. Forventer at få svar inden det er forsent til at returnere varen....

Dealfighter.dk からの回答
Min kæreste købte for nylig nogle barberblade til venus, men de holder slet ikke kvaliteten. De er slet ikke skarpe.
For det første er tilbuddet misvisende: "8 stk. til enten Venus, Mach3 eller Fusion - 99 kroner. Betal kun én gange fragt uanset hvor mange du køber!"
Min kæreste tror selvfølgelig at der kommer 8 venus blade, men det er desværre bare nogle billige kopiblade.
Dealfighter skriver selvfølgelig til allersidst "Bemærk at bladene er kompatible til Venus, Mach3 og Fusion, men det er ikke de originale.", så de har jo dækket sig ind, og vi har ikke været gode nok til at tyde deres fusk.
At annoncen kan være misvisende er en ting, men at bladene er af så dårlig kvalitet, det er ikke i orden.

Dealfighter.dk からの回答
Det gode ved Dealfighter er, at der er så mange forskellige tilbud. Der er alt fra lækre designer møbler - til praktiske ting som 100 par sokker ! Og alt til et godt tilbud.

Dealfighter.dk からの回答
Bestilte 3 stk. trøjer igennem jeres hjemmeside og fik varen leveret 3 uger efter det sidste museklik i bestilling (det er for lang tid!).
Til fyraften kom jeg hjem og så en sort pakke læne sig op af min hoveddør, hvilket viste sig at være jeres pakke (virkelig? en pakke lænt op af en hoveddør, 60cm fra gaden hvor folk går forbi?).
Nu kommer det sjove.. Jeg havde bestilt 3 trøjer i forskellige farver, dog ALLE i samme størrelse (dvs. Medium).
Da jeg prøver dem passer den blå fint, den sorte er ret stram men den grå er som en XXXSmall..
Så jeg har lige givet 600kr for 3 trøjer hvor 1 kun passer, en latterlig leveringstid og en levering der er så ussel og amatør agtig som overhoved mulig..
Jeg har aldrig nogensinde brokket mig over noget som helst, men i gav mig sku et chok...
Mig får i ikke som kunde mere...

Dealfighter.dk からの回答
Jeg bestile en jakke hos dealfighter, hvilket jeg i den grad fortryder nu. Jeg modtog den 3-4 uger for sent, efter at have rykket den flere gange. Først havde de den ikke på lager, så havde de glemt min order/troet at den var klaret, og måtte ud og lede efter en jakke.
Endelig modtog jeg den! Der gik så ikke mere end en uge til 2 før jakken var gået i stykker i 4 forskellige syninger. Jeg er ret sikker på, at det var en kopi af Geografical norway jakkerne jeg havde fået fat i, ihvertfald elendig kvalitet.
Det skal siges at de har en super venlig support, hvilket er det eneste positive ved dealfighter.
Jeg fik lov til at returnere jakken til en ny. Fra jeg sendte jakken til jeg modtog en ny måtte jeg igen rykke dem, da det tog flere uger.
Den nye jakke jeg fik retur var en anden farve og noget blankt stof, altså den var helt anderledes fra den jeg havde bestilt. Vælger så og returnere denne jakke og bede om pengene retur. Igen tog det 3 uger og massere rykkere fra de modtog min jakke til pengene var på min konto..
Hold jer fra dealfighter..

Hvor skal man starte!
Det bliver kort fra min side.
Pengene er trukket, men jeg har ingen ordrebekræftelse eller produkt fået!!!

Dealfighter.dk からの回答
Proklamerede at tastatur til iPad har æ, ø og å. Ved modtagelse er et lille hjemmelavet notits vedlagt pakken, hvorpå det fremgår hvordan man med nogle tastaturgenveje kan lave æ, ø og å. Det er så falsk markedsfremføring som noget kan være!!!
Skandaløs virksomhedsetik!!!!!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。