レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bestilte en powerbank og har modtaget den, men har ikke modtaget noget kabel til at oplade min iPhone med, som der stod der skulle være med. Så man får åbenbart ikke hvad man betaler for og som står... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mathies, Ja tak og jeg har også lavet en ny anmeldelse. Jeg kunne ikke lige finde ud af hvor jeg skulle slette den gamle. Endnu engang tak for jeres hurtige service, og opklaring af problemet. Jeg... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Der gik få dage fra jeg havde bestilt mine højtalere på dealfighter til jeg modtog dem, hvilket godt. Men da de ankom havde de en defekt. Jeg skrev derfor en mail til Dealfighter, og fortalte om pro... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Alright, først bestiller jeg en vare. Det beløb som de har trukket lige nu må slet ikke trækkes før varen er erklæret afsendt og modtaget af køberen. Det kan godt påvirke mig at de ikke følger visse... もっと見る

企業情報

1. クーポン サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Dealfighter er blevet overtaget af Downtown.dk og vil fremover hedde Dealfighter powered by Downtown. Vi sender 3 nyhedsbreve ud om ugen – fyldt med fede produkter til attraktive priser.

3.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ingen service. Accepterer ikke fortrydelsesret.

Jeg foretog en bestilling, som jeg fortrød samme dag. Jeg skrev derfor til den angivne support-adresse og fik et autosvar.

Pengene for varen har dealfighter.dk hævet, selvom varen ikke er afsendt (hvilket er i strid med de gældende retningslinjer for onlinehandel).

Trods flere rykkere har jeg intet hørt - ej heller fået mine penge tilbage.

Senest har jeg forsøgt at ringe til dealfighter.dk, men fik blot en venlig telefonsvarer.

Jeg formoder at mine penge er tabt (heldigvis var det et mindre beløb) - men jeg kan da i det mindste beskrive min oplevelse her.

2014年8月4日

Dealfighter.dk からの回答

Hej Jakob. Du kan være helt rolig - dine penge er ikke tabt. Vi har lige nu en udfordring med vores telefonsystem som gør at nogle kunder bliver mødt af en tlf. svarer, hvor de blot burde stå i kø. Dette bliver ordnet i næste uge af vores udbyder.

Hvis du sender en mail til support@dealfighter.dk med dit ordrenummer eller din email, så vil jeg sørge for at få løst sagen og give dig en status idag eller imorgen?

5つ星のうち3の評価

Har lige bestilt panser til mobil

Overvejer om jeg skal standse betalingen efter det jeg har læst herinde.😮

2014年8月2日

Hej Poul

Det er forståeligt at du bliver bekymret når man lige læser de seneste anmeldelser der er kommet her på trustpilot. Vi ville være ærgerlige over hvis du vælger at annullere din ordre grundet et par dårlige anmeldelser.
Vi har haft nogle forsinkelser på to produkter her for nylig som der er solgt virkelig mange af og når der så opstår en forsinkelse kan man godt forvente at få et par anmeldelser da man som kunde, forståeligt nok, bliver frustreret over at ens varer ikke kommer til tiden.
Hvis du kigger videre i vores anmeldelser vil du kunne se at vi også har masser af glade kunder som handler ved os igen og igen.

Vi håber at du som mange andre får en god oplevelse på vores shop. Hvis du har spørgsmål til noget kan vi fanges på mail og telefon.

5つ星のうち1の評価

Ingen ordrebekræftelse, ingen faktura, ingen varer - men pengene har de hævet

Min datter har i slutningen af maj 2014 bestilt et krøllejern men har hverken fået en ordrebekræftelse, en faktura eller den bestilte vare, men Dealfighter har dog alligevel tilladt sig at trække hhv. kr. 438,- og kr. 5,55 fra hendes kort..
Hun har forsøgt at ringe, ingen tager telefonen.
Nu har hun via email anmodet om, at pengene tilbagebetales, og hvis det ikke sker vil hun gå videre med sagen.

2014年8月1日

Hej Maybritt

Puha det går selvfølgelig ikke nej.
Alle vores krøllejern er sendt ud for længe siden og burde være modtaget.
Vi beklager meget hvis hun ikke har kunnet komme igennem på telefonen. Vi gør hvad vi kan men der kan være rigtig travlt på telefonen, men så kan i altid sende os en mail.
Jeg vil rigtig gerne kontakte jer og finde en løsning på problemet men jeg kan ikke finde noget i systemet i dit navn, så jeg går ud fra at købet er gennemført i din datters eget navn.
Hvis i sender os en mail men jeres ordrenummer eller telefonnummer så skal jeg kontakte jer så vi kan få ordnet dette i en fart.

Skuffet

Ja, skuffet over at i ikke kan holde levringstiden. Syntes godt nok ikke at sådan noget er iorden, især ikke for en virksomhed. Blev derfor også nød til at annullere min bestilling, da jeg skulle have brugt varen inde...

Dette gør også, at jeg nok aldrig vil handle fra jer igen.. Øv.

2014年7月16日

Hej Simone

Vi beklager meget hvis der har været en leveringstid vi ikke har kunnet overholde.
Der kan desværre opstå forsinkelser når man er afhængig af en leverandør som vi er. Vi gør vores bedste for at holde vores kunder informeret om levering og man har selvfølgelig altid mulighed for at annullere sit køb hvis man ikke er interesseret i at vente yderligere på produktet.
Det er selvfølgelig super ærgerligt når du skulle have brugt din varer inden en bestemt dato at vi så blev forsinkede men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at have varerne ude så hurtigt som muligt.

Ingen betalingsbekræftelse??

Hej Dealfighter!
Jeg har købt en triangl bikini hos jer for 199 kr. d. 27. juni.
I har trukket pengene samme dag, men har dog ikke modtaget nogen betalingsbekræftelse, hvordan kan det være?
Kan godt være lidt bekymret for at jeg er blevet snydt!
Kan I evt. se om pakken er på vej?

2014年7月8日

Hej Amalie

Vi vil rigtig gerne se på hvor din pakke befinder sig og hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse går vi selvfølgelig også ind og kigger på det og får den gensendt.
Vi vil dog gerne bede dig om at sende os en mail på support@blomogborup.dk da vi ikke bruger trustpilot til support henvendelser. :)

Dårlige barberblade

Fik mine ting men halvdelen af dem var i stykker og dem der ikke var barberede dårligere end mine ½år gamle klinger.
Simpelten ubrugeligt

2014年7月7日

Hej Simon

Vi er meget kede af hvis du har fået en ubrugelig varer.
Selvom det ikke er originale blade bør de naturligvis være i orden.
Hvis du kontakter os i supporten og oplyser dit ordrenummer samt at produktet ikke er i orden så vil vi sammen finde en tilfredsstillende løsning.

5つ星のうち1の評価

Dobbeltbetalinger og manglende produkter..

Jeg har to gange handlet ved Dealfighter hvor jeg desværre er blevet skuffet hver gang.

Første gang foretog jeg et køb for omkring 300 kr. Jeg modtog en uge efter varen og alt var som det skulle være troede jeg - lige indtil at det gik op for mig at Dealfighter havde trukket 1300 kr på min konto og ikke 300 kr. Efter at have skrevet frem og tilbage med dem returnerede de dog den del som de havde hævet for meget, men jeg undrer mig hvor ofte de 'kommer til' at lave den 'fejl'.

Anden gang jeg købte ved dem træk de betalingen på mit kort samme dag. Dog har jeg aldrig modtaget en bestillingsbekræftelse. Jeg afventer nu, en uge efter købet, svar fra Dealfighter men er desværre ikke optimistisk.

Under alle omstændigheder har Dealfighter 2/2 gange ikke været tilfredsstillende hvilket betyder at jeg kun kan give dem en enkelt stjerne.

2014年6月19日

Hej Michael

Det lyder godt nok som en værre omgang rod der har været med din første ordre.
Vi er selvfølgelig rigtig kede af at der er opstået en sådan fejl med betaling, dette er ikke noget der bør kunne lade sig gøre og jeg kan forsikre dig om at det ikke er bevidst og bestemt heller ikke noget der sker til daglig, men der kan desværre opstå fejl og så må vi gøre vores bedste for at få dem løst.

Vi trækker beløbet umiddelbart efter at købet er lavet, dette oplyser vi også i vores handelsbetingelser. Hvis du ikke modtager din ordrebekræftelse kan du blot kontakte os i supporten, så vil vi naturligvis sørger for at få fremsendt en ny til dig. Vær også opmærksom på at vi er et dealsite og ikke en almindelig webshop. Vores varer kan være længere undervejs, leveringstiden fremgår altid af selve dealen.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at du har fået et så kedeligt indtryk af vores firma men håber at kunne gøre det bedre hvis du skulle handle hos os en anden gang.

årh ha!

Jeg havde fødselsdag den 7 juni og havde ønsket mig et easycurl, min søde forældre bestilte det jo til mig i den gode tro det ville nå at komme frem, men nej som jer andre må jeg også gå skuffet hjem uden, for det ikke kommet endnu selvom der står ordret ''leveringstid 2-3 uger efter endt deal" det sku i orden at fejle dealfighter men ingen kommunikation er dårlig kommunikation !!!!!!!! Så meld ud så man ikke føler pengene flyver rundt et sted uden udbytte for kunden !! Har ikke modtaget noget som helst, en fair kompentation for jeres kunder vil være optimalt og så lige fortæl mig hvornår jeg modtager min pakke?

2014年6月16日

Hej Sanne

Jeg beklager forsinkelsen og den manglende information om dette.

Hvis du kontakter os på tlf 71 99 03 eller support@dealfighter.dk og så vil vi meget gerne hjælpe dig hurtigst muligt.

5つ星のうち1の評価

IKKE MODTAGET vandslange der udvider sig?

Hvornår kan vi forvente den kommer?
Nu har I lavet et nyt tilbud med vandslanger men de andre er jo ikke leveret endnu?

Den 6/6-2014 fik vi denne mail:

""Du har for et stykke tid siden købt en vandslange hos MYPlusclub.dk eller dealfigther.dk
Efter at være blevet kontaktet af flere kunder som endnu ikke har fået leveret vandslagen, har vi set os nødsaget til at reagaere på en anden måde end vi plejer. Alle vandslanger er afsendt den 7 maj - og derfor skulle de have været fremme nu.
Vi har idag foranledet at alle kunder, også dig, får tilsendt en ny vandslange, hvad enten du har modtaget eller ej. Denne sendes fra England idag og du kan forvente en levering på 5-6 hverdage. Den bliver afsendt med DPD, hvor vi tidligere har afsendt med alm. post.
Vi beklager rigtig mange gange at vi ikke har levet op til det som er lovet - og vi takker mange gange for din tålmodighed.""

Nu er tålmodigheden ved at være brugt op!
Hvis vi nu beder om at få pengene tilbage hvor lang tid går der så?

2014年6月15日

Hej Nina

Vi beklager det besvær der har været i forbindelse med dit køb.

Hvis du ønsker dine penge retur, har du dem normalt indenfor tre hverdage efter vi har gennemført refunderingen medmindre der er betalt med Mastercard, for så tager det lidt længere.

Hvis du kontakter os på tlf. 71 99 03 27 eller support@dealfighter.dk vil vi meget gerne hjælpe dig hurtigst muligt med at finde en løsning.

5つ星のうち2の評価

Ikke helt tilfreds kan i plizzz svare på mit spørgsmål

Hej jeg er en pige der hedder Laura mig og min mor bestilte det der easycurl hvor der står man vil få det inden for 2-3 uger det er ok men nu har jeg ventet i snart en måned hvilket jeg syntes ikke er okay det er første gang jeg prøvede at købe herinde og har virklig fået et dårligt indtryk af jeres levering kan i svare mig på hvornår jeg ca. Kan få det 🙏🙏🙏

2014年6月13日

Hej Laura

Vi beklager den lange leveringstid.

Hvis du stadig ikke har modtaget det skal du bare kontakte os på tlf. 71 99 03 23 eller support@dealfighter.dk og så skal vi nok hjælpe dig.

5つ星のうち2の評価

Blev lovet midten af denne uge?

Jeg er en lille smule frustreret over at jeg intet har modtaget da jeg blev lovet i midten af denne her uge? Og ikke nok med det kan man heller ikke spore sin pakke :/
Bestilte et krøllejern sammen med min svigermor og hun har heller intet hørt.
Håber ikke at man bliver snydt da jeg virkelig har glædet mig til at få det.
Servicen er som fint nok, de svare når man skriver men det hjælper ikke rigtig på at jeg intet har modtaget.

2014年6月13日

Hej Kamilla

Jeg kan desværre ikke umiddelbart finde din ordre, men hvis du kontakter os på tlf. 71 99 03 27 eller support@dealfighter.dk skal vi nok hjælpe med at spore din forsendelse, hvis du fortsat mangler den.

Dårligt!!!

Jeg bestilte en simplycurl fra jeres side, hvor der står leverings-fristen er 2-3 uger. Men jeg får den efter 1 måned. Jeg synes godt at i kunne informere jeres kunder om at den fx. er forsinket eller noget, men nej. Så da jeg endelig får den, virker den ingen gang, lyset ville ingen gang tændes. Jeg ringer til jer men uden held og jeg har også skrevet til jer på email som så heller ikke hjælper. Altså jeg vil da ikke betale fragt for at levere den, eller vente 1 måned igen før jeg kan få en ny. Forventer at få svar inden det er forsent til at returnere varen....

2014年6月12日

Hej Nazmiye

Jeg beklager forsinkelsen og det manglende svar. Jeg kan se du har fået svar fra en af vores medarbejdere så du kan få byttet det defekte krøllejern til et der virker.

5つ星のうち1の評価

Hold jer væk... Hvis i skal bruge barberblade

Min kæreste købte for nylig nogle barberblade til venus, men de holder slet ikke kvaliteten. De er slet ikke skarpe.
For det første er tilbuddet misvisende: "8 stk. til enten Venus, Mach3 eller Fusion - 99 kroner. Betal kun én gange fragt uanset hvor mange du køber!"
Min kæreste tror selvfølgelig at der kommer 8 venus blade, men det er desværre bare nogle billige kopiblade.
Dealfighter skriver selvfølgelig til allersidst "Bemærk at bladene er kompatible til Venus, Mach3 og Fusion, men det er ikke de originale.", så de har jo dækket sig ind, og vi har ikke været gode nok til at tyde deres fusk.
At annoncen kan være misvisende er en ting, men at bladene er af så dårlig kvalitet, det er ikke i orden.

2014年6月11日

Hej Daniel

Vi er kede af at høre at din kæreste ikke har været tilfreds med sit køb af barberblade, men som du også selv nævner så har vi oplyst inde på dealen at det ikke er originale blade men blade der er kompatible med Venus, så vi mener bestemt ikke at det kan betegnes som fusk.
Hvis din kæreste ikke kan bruge de indkøbte blade vil vi bede jer skrive en mail til vores support på support@dealfighter.dk så vi kan finde en løsning på problemet.

5つ星のうち4の評価

handl roligt her. men forvent lang leveringstid

super super super kundeservice

2014年6月11日

Hej Sarah

Du har ret i at 3 uger er en lang leveringstid, i forhold til hvad man er vant til fra normale webshops men som du også selv nævner, så oplyser vi jo leveringstiden inde på selve dealen så man er klar over hvornår man kan forvente det.
Jeg kan se på vores support mail at du har kontaktet os der igennem og du har nettop fået et svar her til formiddag som vi håber du bliver tilfreds med.

Rigtig god ferie :)

5つ星のうち5の評価

Mange forskellige tilbud - til mange gode priser !

Det gode ved Dealfighter er, at der er så mange forskellige tilbud. Der er alt fra lækre designer møbler - til praktiske ting som 100 par sokker ! Og alt til et godt tilbud.

2014年6月9日

Hej Amalie

Det er dejligt at læse at du kan lide vores tilbud, vi tænker nemlig meget over hvilke varer vi laver deals på.
Super skønt at du ville give os en anmeldelse.

5つ星のうち1の評価

Det er bare ikke godt nok!

Bestilte 3 stk. trøjer igennem jeres hjemmeside og fik varen leveret 3 uger efter det sidste museklik i bestilling (det er for lang tid!).
Til fyraften kom jeg hjem og så en sort pakke læne sig op af min hoveddør, hvilket viste sig at være jeres pakke (virkelig? en pakke lænt op af en hoveddør, 60cm fra gaden hvor folk går forbi?).

Nu kommer det sjove.. Jeg havde bestilt 3 trøjer i forskellige farver, dog ALLE i samme størrelse (dvs. Medium).
Da jeg prøver dem passer den blå fint, den sorte er ret stram men den grå er som en XXXSmall..
Så jeg har lige givet 600kr for 3 trøjer hvor 1 kun passer, en latterlig leveringstid og en levering der er så ussel og amatør agtig som overhoved mulig..

Jeg har aldrig nogensinde brokket mig over noget som helst, men i gav mig sku et chok...

Mig får i ikke som kunde mere...

2014年6月6日

Hej Jonas

Vi er meget kede af at du ikke er tilfreds med din ordre.
Leveringstiden på disse trøjer har stået oplyst inde på dealen. Når man handler deals skal man være opmærksom på at der ofte er en længere leveringstid, men dette står selvfølgelig altid oplyst inde på selve tilbuddet. Mht. at din pakke stod lænet op af døren vil jeg give dig ret i at det ikke er i orden, men det er desværre ikke noget vi har indflydelse på. Vi bruger post danmark til at levere vores pakker og hvis pakken er for stor til at gå i postkassen plejer de at ligge den til afhentning på posthuset og ligge en seddel i postkassen da de står til ansvar for pakken fra den forlader vores lager og ind til den er i kundens hænder.
Hvis trøjerne ikke passer som ønsket eller du er utilfreds med kvaliteten så vil jeg bede dig sende en mail til support@dealfighter.dk så vil vi selvfølgelig finde ud af at få dem retur så du kan få dine penge tilbage.

5つ星のうち2の評価

Fik lovet hurtig levering, hvilket ikke er tilfældet

2014年6月2日

Hej Henrik

Vi beklager hvis vi ikke har levet op til dine forventninger ang hurtig levering.
I vores handelsbetingelser skriver vi at der er en hurtig levering der kan forventes allerede dagen efter, med mindre at andet står oplyst på selve dealen. Nu er jeg ikke klar over hvilket produkt du har købt, men med mindre der sker fejl i leveringen, overholder vi de oplyste leveringstider der står inde på vores deals.
Vi vil selvfølgelig meget gerne høre hvis du ikke synes det har fremgået tydeligt nok ud fra tilbuddet at der var en længere leveringstid på, så du må meget gerne kontakte os på support@dealfighter.dk så skal vi se om der er noget vi kan ændre på så der ikke opstår nogen tvivl om dette i fremtiden.

Uprofessionelt firma..

Jeg bestile en jakke hos dealfighter, hvilket jeg i den grad fortryder nu. Jeg modtog den 3-4 uger for sent, efter at have rykket den flere gange. Først havde de den ikke på lager, så havde de glemt min order/troet at den var klaret, og måtte ud og lede efter en jakke.
Endelig modtog jeg den! Der gik så ikke mere end en uge til 2 før jakken var gået i stykker i 4 forskellige syninger. Jeg er ret sikker på, at det var en kopi af Geografical norway jakkerne jeg havde fået fat i, ihvertfald elendig kvalitet.
Det skal siges at de har en super venlig support, hvilket er det eneste positive ved dealfighter.
Jeg fik lov til at returnere jakken til en ny. Fra jeg sendte jakken til jeg modtog en ny måtte jeg igen rykke dem, da det tog flere uger.
Den nye jakke jeg fik retur var en anden farve og noget blankt stof, altså den var helt anderledes fra den jeg havde bestilt. Vælger så og returnere denne jakke og bede om pengene retur. Igen tog det 3 uger og massere rykkere fra de modtog min jakke til pengene var på min konto..
Hold jer fra dealfighter..

2014年5月23日

Hej Daniel

Det er helt forståeligt at du er utilfreds med forløbet ang denne jakke.
Jeg kan godt huske hvor meget bøvl der har været med denne sag og det er bestemt ikke i orden. Heldigvis hører det også sjældenheden til at der opstår så mange problemer med en ordre som der har gjort i dette tilfælde.
Vi indrømmer selvfølgelig at det ikke har været ok med al den ventetid og beklager mange gange. Vi er glade for at du til trods for den dårlige oplevelse har været tilfreds med vores kundeservice og jeg er glad for at vi lang om længe fik styr på det og du fik dine penge retur.

5つ星のうち1の評価

Ingen produkt modtaget, men penge trukket!

Hvor skal man starte!
Det bliver kort fra min side.

Pengene er trukket, men jeg har ingen ordrebekræftelse eller produkt fået!!!

2014年5月22日

Hej Zandra

Jeg kan se i vores system at du har købt et krøllejern.
Det er selvfølgelig super ærgerligt at du er så utilfreds med din ordre ind til videre.
Inde på selve dealen har stået oplyst at varen vil afsendes inde for 2-3 uger efter endt deal. Dette betyder at vi skal have sendt krøllejernene ud i denne uge. Der oplyses også at ved køb er man indforstået med at beløbet trækkes på ens konto inden varen afsendes.
Jeg kan se at dit krøllejern er afsendt og er blevet forsøgt leveret på din adresse i dag.
Skulle du have yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på support@dealfighter.dk.

Falsk ordlyd i annonce!

Proklamerede at tastatur til iPad har æ, ø og å. Ved modtagelse er et lille hjemmelavet notits vedlagt pakken, hvorpå det fremgår hvordan man med nogle tastaturgenveje kan lave æ, ø og å. Det er så falsk markedsfremføring som noget kan være!!!

Skandaløs virksomhedsetik!!!!!

2014年4月25日

Hej Danni

Vi beklager selvfølgelig hvis du ikke har været tilfreds med dit køb af tastatur.
Jeg kan ikke finde din ordre ud fra dit navn så jeg har lidt svært ved at se om du har fået hjælp med din henvendelse.
Hvis ikke ser du meget velkommen til at skrive til os på support@dealfighter.dk så vi kan finde en løsning.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。