レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bestilte en powerbank og har modtaget den, men har ikke modtaget noget kabel til at oplade min iPhone med, som der stod der skulle være med. Så man får åbenbart ikke hvad man betaler for og som står... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mathies, Ja tak og jeg har også lavet en ny anmeldelse. Jeg kunne ikke lige finde ud af hvor jeg skulle slette den gamle. Endnu engang tak for jeres hurtige service, og opklaring af problemet. Jeg... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Der gik få dage fra jeg havde bestilt mine højtalere på dealfighter til jeg modtog dem, hvilket godt. Men da de ankom havde de en defekt. Jeg skrev derfor en mail til Dealfighter, og fortalte om pro... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Alright, først bestiller jeg en vare. Det beløb som de har trukket lige nu må slet ikke trækkes før varen er erklæret afsendt og modtaget af køberen. Det kan godt påvirke mig at de ikke følger visse... もっと見る

企業情報

1. クーポン サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Dealfighter er blevet overtaget af Downtown.dk og vil fremover hedde Dealfighter powered by Downtown. Vi sender 3 nyhedsbreve ud om ugen – fyldt med fede produkter til attraktive priser.

3.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dejligt

Købte en powerbank til et ganske fint beløb. Kommunikation med kundeservice var god, både pr. telefon og via Facebook.
- desværre var indpakningen af min powerbank beskadiget, og der "manglede papirbeklædning" flere steder på brevet, men endvidere virker Powerbanken fint uden nogle former for problemer.

Vil helt klart handle hos Dealfigther igen!

2014年4月10日

Hej Casper

Vi takker mange gange for din anmeldelse.
Det var ærgerligt at den kom frem i en beskadiget kuvert, det kan desværre af og til gå lidt voldsomt for sig under transporten med post danmark, men super dejligt at du har været glad og tilfreds med dit køb.

Vi ser frem til at handl med dig igen en anden gang. :)

Amanda

5つ星のうち1の評価

Billede på salgs-annonce svarede slet ikke til det leverede

Jeg bestilte et fint bluetooth tastatur til Ipad på Dealfighter.dk. En af grundene til jeg valgte dette tastatur var netop at der stod det var med ÆØÅ. Derudover lignede billedet ikke et billigt skod tastatur fra Kina, som det gjorde så mange andre steder. Men jeg blev noget så skuffet. Tastaturet var slet ikke det på billedet, og ydermere var der slet ikke ÆØÅ på!

Dealfighter var jo smarte nok, de havde skrevet en notits om at ÆØÅ ikke fremgik af tastaturet, men at man bare skulle trykke ALT+O eller sådan noget. Så i deres øjne havde tastaturet ÆØÅ, selvom det ikke var fysisk på tastaturet.

Derudover har jeg aldrig nogensinde før oplevet at få sendt et HELT andet produkt end det der var afbildet.

Tastaturet bliver sendt retur, men nu må vi se om jeg får mine penge igen eller ej - jeg stoler ihvertfald ikke på dealfighter, og anbefaler ALLE bekendte om ikke at bruge dette site.

2014年4月5日

Hej Jens Chr.

Det er meget beklageligt hvis ikke det tastatur du modtog har været identisk med det i dealen, og det vil vi absolut undersøge nærmere, for man skal som kunde føle sig sikker på at den viste vare er den man modtager.

Vi var af den overbevisning at det var tilfredsstillende med denne forklaring til hvordan man skriver Æ, Ø og Å når der ikke var tre dedikerede knapper til dette.

Vi har ikke oplevet dette som et generelt problem, men vi tager det til efterretning i tilfælde af fremtidige deals på dette tastatur.

Vi vil selvfølgelig behandle din returnering, og hvis du allerede nu kontakter os på supprt@dealfighter.dk skal vi sørge for at vi finder en tilfredsstillende løsning på dette.

Super butik ok leveringstid

Købte en Powerbank til sølle 49 kr. Også med fri fragt! Jeg bestilte søndag aften og fik den i dag(onsdag). Der er altså ikke noget at være bange for selvom hjemmesiden ser lidt bedragerisk ud.

2014年3月26日

Hej Philip

Det er rigtig dejligt at høre at du er tilfreds med med dit køb og leveringstiden.

Det ærgrer os dog lidt at du mener at siden ser lidt bedragerisk ud da troværdighed er meget vigtig for os.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at uddybe dette på mail til support@dealfighter.dk så vi kan se hvad vi kan gøre bedre.

SUPER HANDEL :-)

Købte en powerbank til min iphone, den virkede ikke, men
henvendte mig til dealfighter og fik straks sendt en ny som
virkede perfekt. Det kan jo ske at man får en defekt vare.
Jeg syntes at kontakten med dealfighter var upåklagelig, ikke
noget med at de først ville have den defekte powerbank tilbage,
før de sendte mig en ny. DET ER GOD SERVICE :-))) Derfor en
SUPER handel og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler
der.

2014年3月24日

Hej Gitte

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Dealfighter.dk og da du opdagede defekten, fik den nødvendige hjælp til at løse det.

5つ星のうち4の評価

Gode deals - for det meste

Jeg har et par gange købt nogle varer gennem dealfighter og mange af gangene har varen virket upåklageligt. Dog købte jeg en powerbank for godt 3 måneder siden og da jeg skulle på skiferie viste det sig i busturen at den var defekt. Min far købt også en, og hans virkede heller ikke.

2014年3月23日

Hej Philip

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du overordnet set er tilfreds.

Det er dog rigtig ærgerligt i har oplevet problemer med jeres powerbanks. Hvis I ikke har fået hjælp til at løse dette, skal du bare kontakte vores kundeservice på support@dealfighter.dk eller tlf 71 99 03 27 og henvise til denne anmeldelse, og så vil vi sørge for at finde en tilfredsstillende løsning.

Virkelig dårlig levering

Jeg bestilte den 22. januar en trimmer på en deal til 79 kr. Den 31. januar henvender jeg mig på mail for at spørge om, hvornår jeg modtager min trimmer, for jeg synes leveringen er langsom. Jeg får svar den 3. februar, at jeg vil modtage den i slutningen af ugen.
Det er i dag den 14. februar, og jeg har ikke set skyggen af min trimmer.

Virkelig ikke en dealside man kan have tiltro til, og bestemt ikke en jeg vil anbefale fremover.

2014年2月14日

Hej Kristian

Der har desværre været sket en fejl i forbindelse med afsendelsen af denne trimmer, men hvis du kontakter vores support på support@dealfighter eller tlf 71 99 03 27 skal vi straks se nærmere på det og sørge for at finde en tilfredsstillende løsning på dette.

Karina Jense

Super side

Billigt hurtigt og nemt :)

2014年2月10日

Hej Kristian

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Dealfighter.dk.

Fantastisk

Jeg bestilt en pung som aldrig dukkede op. Herefter da jeg kontakter dem, sendes der 2 nye som undskyldning for at den ikke kom.
Disse kom heller ikke! - så sendte de to nye, uden så meget som at spørge om noget.

MEGET tilfreds.

2014年2月3日

Hej Maja

Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds på trods af din første pung ikke dukkede op.

Fremragende virksomhed

Hurtig levering, billige priser og dejlig service!! 5 stjerner

2014年1月30日

Hej Mikkel

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi pris på.

5つ星のうち5の評価

Billig, godt og hurtigt - også returnering

Jeg købte en lækker jakke til min søn. Den kom næsten med det samme, før jul. Jeg synes den var meget lækker men sønnen var ikke af samme mening. Tiden gik og han ændrede ikke meming. Jeg måtte returnere (øv) på sidste retur/byttedag - ned på posthuset om aftenen efter køb af fragtporto på nettet (også smart). Glemte at sende besked med pakken så jeg sendte besked på mail. Ingen problemer, de skulle nok finde ud af det - og returnere penge inden for 1-3 dage - det skete så at sige med det samme - jeg fik endda returfragt dækket - meget positivt og det var jeg ikke klar over. Dem har jeg så brugt og lidt ekstra, det synes jeg er fortjent.

2014年1月23日

Hej Claus

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb og vores kundeservice. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

DÅRLIGT

Jeg ringer til dealfighter fordi jeg havde fortrudt mit køb af en så kaldt (Hollywood taskek) og ville have mine penge retur. De fejede mig væk med jeg skulle kontakte leverandør dem har jeg så skrevet flere mails til og de svare slet ikke syntes det er så dårligt har hverken kunne modtage afbestille eller få hjælp nogle steder. KAN SLET IKKE ANBEFALES. At handle her

2014年1月23日

Hej Stephanie

Da du kontaktede vores support var leverandøren gået i gang med at sende disse tasker, og for at kunne refundere dig, er det nødvendigt for os at sikre os, at du ikke modtager tasken, og derfor blev du bedt om at kontakte leverandøren.
Det er beklageligt at du ikke føler du har fået den tilstrækkelige hjælp, da vi altid forsøger at hjælpe vores kunder til en tilfredsstillende løsning på eventuelle problemer.
Hvis du kontakter vores support på tlf 7199 0327 eller support@dealfighter.dk vil vi straks se nærmere på din ordre og sørge for vi finder en tilfredsstillende løsning.

5つ星のうち5の評価

Billige priser, hurtig levering og super god service

Rigtig Nice hjemmeside med en masse gode deals.
Bestilte er par EarPods og et hvidt cover. Mine EarPods kom dagen efter (rigtig dejlig), men mit cover dukkede ikke op. 5 dage efter skrev jeg så til dem, og de undskyldte for ikke at have sendt det da de slet ikke havde coveret i hvid alligevel, men kun i sort.
Så jeg blev enige med dem om at de kunne sende coveret i sort i stedet for, og som undskyld for ventetiden vil de også en Power Bank.
Så alt i alt, hurtig levering og super god service, kunne man ønske sig mere.

2014年1月22日

Hej Trine

Det er dejligt at du er en glad og tilfreds kunde på trods af en fejl. Tak fordi du delte din oplevelse.

Perfekt

Altid gode tilbud + super service.

2014年1月22日

Hej Søren

Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores priser og vores service.

Fin oplevelse

Bestilte en badekåbe, da de havde en god deal på denne inden jul.
Fik varen til det lovede tidspunkt, og er derfor tilfreds.

2014年1月13日

Hej Lisa

Vi er glad for at din deal forløb som forventet og at du havde en god oplevelse med Dealfighter.dk

5つ星のうち2の評価

Bestilte parkeringskive men har aldrig modtaget den

Jeg bestilte d. 29.12.2013 en parkeringskive, hvor pengene er trukket med jeg har aldrig modtaget noget information omkring afsendelse eller modtagelse af produktet.

Jeg afventer stadig svar på min mail fra d. 10.01.2014 fra deres support afdeling.

Jeg er ikke alt for imponeret over at det tager så lang tid at svare på en ail, der omhandler noget så essentielt, som at man ikke modtager sin vare.

2014年1月12日

Hej René.
Jeg er ked af den oplevelse du har haft med os. Du har sendt mailen i fredags, hvor at vi desværre ikke nåede det. Så er det selvfølgelig uheldigt at det er weekend, da der så går 2 dage ekstra. Men vi svarer altid indenfor maks 2 hverdage, så jeg kan love dig svar imorgen.

Så skal vi nok finde din p-skive, og få den hjem til dig hurtigst muligt!

Billig priser, god servic

tingende kom ret hurtigt, og jeg sparede en masse penge på at købe det på Dealfighter.

2014年1月9日

Hej Morten

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Dealfighter.dk

Manglende information i §5 Reklamationsret

Har fået et knivsæt i julegave.
Det er nu gået i stykker.
Under reklamationret står at varen skal sendes retur. Det er forståeligt nok, men hvad med mærkning?
Det bekymre mig at når jeg så prøver at ringe til firmaet i åbningstiden 9:00-16:00 så er det en telefonsvarer jeg kommer i kontakt med. Hvordan får jeg så besvaret de spørgsmål jeg måtte have i forbindelse med returnering af varen?
Skal jeg sende det hele retur eller kun den kniv der har en defekt. Hvem tager sig af returgebyret hvis min reklamation accepteres?
Ud fra disse manglende oplysninger på Dealfigheter's hjemme side og manglende direkte kontakt, vil jeg mene at de ikke er i god tro. Dette er min holdning.
Jeg har ordrenummer og faktura nummer hvis Dealfighter skulle ønske at kontakte mig.

2014.01.22
Efter god behandling og direkte kontakt med Dealfighters Team i Viborg kan jeg kun være tilfreds med den fine behandling. 2014.01.21 modtog jeg nye knive og har tilmed fået lov til at beholde de gamle og defekte.
Tusind tak!

2014年1月6日

Hej Michael

Det er super ærgerligt at du har modtaget en defekt kniv. Det skal der selvfølgelig rettes op på med det samme.

Vi sidder altid klar ved telefonenerne i vores åbningstid men der vil selvfølgelig være optaget af og til. Hvis du har svært ved at komme igennem på vores telefon kan du altid kontakte os på vores mail support@dealfighter.dk

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig og vil derfor bede dig henvende dig til os på vores mail så vi kan finde en tilfredsstillende løsning.

Amanda

5つ星のうち2の評価

Julegaverne ankom den 30. december

Jeg bestilte 4 serranoskinker i begyndelsen af december.
Skinkerne ville blive leveret senest den 21. december, så det var jo oplagte julegaver.
17. december får jeg at vide, at skinkerne muligvis ikke når frem til jul.
19.december får jeg at vide at skinkerne er afsendt fra Spanien og muligvis alligevel når frem til jul.
Der kommer ingen skinker til jul.
Den 27. december sender jeg en mail til Jens Thomsen for at få at vide, hvordan jeg får leveret skinkerne, han svarer hurtigt at skinkerne netop er ankommet til Kolding og vil blive sendt ud med fragt.
30. december ankommer skinkerne, men på det tidspunkt er vore julegæster, som skulle have skinkerne taget hjem. Det betyder at jeg skal til at sende dem videre, og med de helligdage, der er omkring nytår vil det nok tage en uges tid.

Jeg gætter på at slagteren i Spanien har haft skinkerne klar i transportpakning senest den 10. dec. - Jeg modtager dem den 30. dec.
Det vil sige, at de har været pakket i 20 dage før jeg får dem og sikkert undervejs oplagret under vidt forskellige forhold.
Firmaet Hamlovers som også sælger skinker i Danmark skriver på deres hjemmeside at skinker kan holde 7 dage i transportkasse.
Jeg håber ikke at det skal tages alt for bogstaveligt, for så har jeg jo modtaget et produkt, som jeg bare kan smide ud.

Når der alligevel bliver 2 stjerner er fordi, at jeg ikke tror at firmaet har været i ond tro, men et firma må jo stå på mål for de levandører og transportører, de benytter sig af.

2014年1月1日

Hej Peter.

Vi er helt enige om, at den deal vi havde med skinkerne langt fra levede op til vores standard. Vi har derfor også valgt at opsige samarbejdet med den pågældende leverandør, da de betingelser de blev leveret under, ikke var optimale for nogle.

Vi vil gerne gøre dig glad, så kontakt os endelig på support@dealfighter.dk og henvis til dette, så finder vi en kompensation til dig, hvis du har lyst til det.

Mvh.
Dealfighter

God kundeservice

Jeg bestilte min varer d. 19 december kl 01
Der stod i annoncen at hvis man bestilte inden kl 14 den 19 december ville man modtage inden JUL.

Idag er det så juleaften og har intet modtaget!
Alt for dårligt de ikke kan holde hvad de lover… håber da nu bare at jeg modtager dem inden næste år.
Men at trække pengene fra kontoen var der ikke nogle problemer med …

rettelse: Den 27 december modtog jeg så mine varer som så ellers var lovet jeg ville modtage inden Juleaften….
Produktet er okay men leveringen var 3 dage efter aftale… og ved sådan en højtid er levering vigtigt. Derfor trækker det så meget ned som det gør.
Derudover havde de heller ikke den farve jeg havde bestilt produktet i, så de gav mig to sorte i stedet for en af hver. Jeg kan dog tilføje at de havde lagt en lille gave med derned som undskyldning for de ikke havde den i farven hvid som lovet.
Den lille gave er det eneste der trækker op og derfor ender den på to stjerner fra min side.

Rettelse d. 30 dec. 2013: Idag fik jeg snakket med Karina fra Dealfighter og grundet den uheldige oplevelse jeg havde haft, fandt vi frem til en meget tilfredsstillende løsning. Top kundeservice der behandler deres kunder med respekt og manér.
Løsningen var at de ville refundere det fulde beløb og at jeg så dermed fik min bestilling gratis. Grunden til at jeg ikke kan give dem 5 stjerner er fordi alt den ballade der har været undervejs, men jeg vil helt sikkert handle her igen.
Jeg kan anbefale virksomheden, og selv hvis der skulle ske nogle uheldige problemer som i mit tilfælde så har Dealfighter en kundeservice der faktisk tager hensyn.

God fornøjelse

2013年12月24日

Hej Baran

Det er meget beklageligt at din vare ikke er nået frem til tiden, og da vi har afsendt den i tide, er vi i gang med at undersøge, hvad forsinkelsen kan skyldes, for det betyder meget for os, at vores kunder kan stole på den frist vi oplyser på vores deals, især når det gælder noget så vigtigt som julegaver.
Vi sætter pris på, at du trods forsinkelsen, er glad for, at vi oplyste at der har været sket en fejl i vores modtagne powercovers og derfor ikke kunne levere den ønskede farve, og derfor vedlagde en lille ekstra ting samt forklaring.
Du må meget gerne kontakte vores support på tlf 7199 0327 eller support@dealfighter.dk og så vil vi forsøge at finde en tilfredsstillende løsning på dette.

5つ星のうち3の評価

Fint nok, langsom levering.

Modtog først vare efter 8 dage, vil overveje om jeg bestiller igen.

2013年12月24日

Hej Mark

Jeg kan se, at det fremgår på den vare du har købt, at den ville blive sendt indenfor 3-4 hverdage og derfor senest har skullet forlade vores lager den 17. december hvilket også er sket.
Du skulle så modtage den indenfor 1-2 hverdage herefter, men var det ikke tilfældet, skal du bare kontakte vores support på tlf 7199 0327 eller support@dealfighter.dk og så vil vi selvfølgelig undersøge, hvad der kan være sket siden din vare ikke er nået frem indenfor den forventede frist, da det selvfølgelig er vigtigt for os, at varerne når frem indenfor den frist vi oplyser i den pågældende deal, og at vi har glade og tilfredse kunder.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。