Köpte en kod och fick inget som fungerade bra och matchade det jag va ute efter nÀr jag köpte pÃ¥ över 10 dagar och varje dag fick man bara svaret âidag fixar vi din kodâ men blev aldrig av
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter över 24h fick jag en kod som inte funkade. Efter det slutade de svara. Utöver det var det vÀldigt otydliga instruktioner och jag bestÀllde 3 rabattkoder men fick bara 1. Uppdatering: supporte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Billigt för bra koder. Men de var vÀldigt sega på att svara. Konstant missade varandra i chatten. Tog eventuellt två månader för mig att få koden.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Han Àr bra, tar lite tid att svara bara men man måste bara vara inne samtidigt. Dom gör bra grejer och bÀst köpa nÀr de live
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VI vÀgleder kunder till rabatter!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köpte en kod och fick inget somâŠ
Har inte fått mina Wolt koder på över 2 månd
Har inte fått mina Wolt koder på över 2 veckor och ingen svarar mig köp aldrig hÀrifrån
Har inte fÃ¥tt mina Wolt koder pÃ¥ över 2âŠ
It took 1 day to reply and they didntâŠ
It took 1 day to reply and they didnt give me what was promised to me. it said that the discount would be 75% but they only gave me 35%

Efter över 24h fick jag en kod som inteâŠ
Uppdatering: supporten sa att jag skulle fixa en ny kod av en vÀn eller mamma

DÃ¥lig kund service
Dålig kund service, ingen svar eller hjÀlp. Har inte fått tjÀnsten som jag köpt och vÀntat i hur lÀnge som helst på svar. Opålitlig och dålig kommunikation.

Billigt för bra koder

Fungerade super
Fungerade super, allt gick smidigt och felfritt

Dealhunt ããã®åç
Dunder rabattet och kundservice somâŠ
Dunder rabattet och kundservice som hjÀlper en snabbt och smidigt

RÀddade hela min sommar
RÀddade hela min sommar, 100% trust worthy och sÀljaren Àr skön

BÀsta order sidan
Ganska effektivt och snabb ordrar. Ãr ganska nöjd me detta!!!! Hör av er till brodern hÀra :)

Han Àr bra

Fick aldrig min kod
Fick aldrig min kod. Har försökt att nå han i över 2 dagar men han svarar inte

Betalade för en tjÀnst
Betalade för en tjÀnst, får allrdig kontot med koden. Det går inte att nå arbetarna för de Àr alltid offline. Kontaktat support via websidan flera gånger men svarar bara då och då.
Detta Àr ett stort scam och varnar för detta.

Betalade för en tjÀnst
Betalade för en tjÀnst, denna tjÀnsten får vi ingen kod för. Vi når aldrig arbetarna för att få en kod.
Detta Àr lurendrejeri och varnar er för detta.

Dealhunt ããã®åç
Dom lurar dig ger dig en rabbatkod somâŠ
Dom lurar dig ger dig en rabbatkod som inte fungerar och sÀger till dig att du inte får återbetalning för att du redan har fått en order, men samma order fungerade inte asså??

Koderna funkar!!!
De som skriver med en Àr vÀldigt trevliga och koderna funkar utan problem!

Sköna grabbar kommer 100% köpa igen

Allt fungerar bra
Allt fungerar bra, det kan ta lite tid men man måste bara vara aktiv samtidigt som de

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã