Banner for Debtia

Debtia レビュヌ 243

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejlige mennesker med en positiv indstilling. Har kun fået en god behandling hele vejen. 1000 tak. 👍👍👍👍👍

䌁業が回答したした

fuldstÊndigt udueligt firma der hverken holder hvad de lover eller gÞr noget ud af sagen. Kunden slipper nu afsted med ikke at betale sine regninger helt uden at skulle bevise noget som helst men kun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alma mÞdte mit umiddelbare behov for at undgÃ¥ at betale nÊste mÃ¥neds afdrag, grundet midlertidig Êndret Þkonomisk situation. Jeg blev mÞdt med forstÃ¥else og fantastisk god kundeservice - hvilket e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestÃ¥ende/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 Ã¥r nu. Vi er enormt glade fo... もっず芋る

䌁業情報

1. 債暩取立䌚瀟
  2. 債暩回収
  3. 少額蚎蚟支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia vÊrner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer hÞj service, gennemsigtighed og teknologiske lÞsninger, der gÞr inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

243件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fantastisk service og forstående

Fantastisk service og forstående omkring denne sag. Tusind tak til Simone🙏

2025幎8月14日

Hej Tommy

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den varmer virkelig!

Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet en service, der både var fantastisk og forstående i forhold til din sag. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive mÞdt med imÞdekommenhed og klar kommunikation, og vi er glade for, at det har vÊret tilfÊldet her.

En sÊrlig tak for at fremhÊve Simone og jeg skal sÞrge for, at hun får dine ord at hÞre. Jeg er sikker på, at det vil gÞre hende rigtig glad at vide, at hendes indsats har haft en positiv betydning for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi sÊtter stor pris på det.

Rigtig god korrespondance med Maja

Rigtig god korrespondance med Maja. Super flink og dygtig medarbejder

2025幎8月12日

Hej Elite Fuge
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig at lÊse!

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Maja. Hun er en af vores dygtige og engagerede kollegaer, som altid gÞr sig umage for at skabe en god dialog, vÊre imÞdekommende og sikre, at vores klienter fÞler sig godt hjulpet. Derfor er det ekstra dejligt at få bekrÊftet, at hendes indsats bliver bemÊrket og vÊrdsat.

Hos Debtia lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥, at alle vores klienter mÞdes med bÃ¥de professionalisme og en venlig tone – uanset hvor i processen man er. Din feedback fortÊller os, at vi er pÃ¥ rette vej, og det giver os endnu mere motivation til at fortsÊtte med at levere den service, vi strÊber efter hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og rosen giver vi naturligvis videre til Maja, som helt sikkert vil blive glad for at hÞre den.

Alma - Debtia A/S

Rigtig god kundeservice !

Rigtig god kundeservice og kommunikation.
Har i flere år samarbejdet med Debtia og de har vÊret nemme at få fat på og gode som samarbejdspartnere.
Varm anbefaling herfra.

2025幎7月3日

KÊre Nicklas

Tusind tak for din utroligt fine anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!

Det glÊder os at hÞre, at du gennem flere Ã¥r har oplevet os som tilgÊngelige, pÃ¥lidelige og nemme at samarbejde med. God kommunikation og stÊrke relationer er noget, vi prioriterer hÞjt – og derfor er det ekstra motiverende at fÃ¥ den slags feedback fra loyale samarbejdspartnere.

Tak for din varme anbefaling og for det gode samarbejde – vi ser frem til mange flere sager sammen!

Alma - Debtia A/S

Kassandra fik jeg i rÞret

Kassandra fik jeg i rÞret. En utrolig venlig ansat, med sans for god kundeservice.

Dygtig medarbejder - Super behandling.

2025幎7月8日

Hej Alexander

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig!

Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du havde en god oplevelse med Kassandra. Hun er en vÊrdsat kollega, der hver dag gÞr sit bedste for at mÞde vores klienter med imÞdekommenhed, faglighed og god service – og det er skÞnt at fÃ¥ bekrÊftet, at det mÊrkes i samtalen.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og rosen sender vi naturligvis videre til Kassandra med det stÞrste smil.

Tak fordi du valgte os!

Så hjÊlpsomme og positive

Så hjÊlpsomme og positive. En god oplevelse

2025幎6月24日

KÊre Maj

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

At blive beskrevet som hjÊlpsomme og positive er noget af det fineste, vi kan hÞre, for det er netop den oplevelse, vi tilstrÊber at give hver eneste dag. Vi ved godt, at det, vi arbejder med, ofte handler om svÊre eller frustrerende situationer, og derfor gÞr vi os ekstra umage for at mÞde alle med ordentlighed, overskud og et lÞsningsorienteret mindset.

Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at du har taget dig tid til at dele det. Det giver energi til vores arbejde og bekrÊfter os i, at den tilgang, vi har valgt, gÞr en forskel.

Tak fordi du valgte os – og du er selvfÞlgelig altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe dig igen.

Ufatteligt ringe

Deres produkt virker ikke!
Da startede med at benytte Debtia, havde de en god brugbar hjemmeside, som virkede, jeg kunne logge ind, se status, forlÞb m.m.
Men sidste år fik de en ny hjemmeside, pludselig kunne jeg ikke logge ind og se status, forlÞb. kunne ikke se om mine kunder lavede de betaling til dem efter aftale.
"Der er lidt problemer med vores nye hjemmeside" Det har vÊret undskyldningen i et år.
Sidste undskyldning d. 16/6-25 fra Kassandra:
"Jeg forstår din frustration når du selvfÞlgelig gerne vil have adgang til vores hjemmeside. Jeg har kontaktet vores it-specialist som er i gang med at kigge på det."
Da de så sender mig faktura for 2025, nÊgter jeg og betale, indtil jeg kan logge ind, hver gang, og se status, jeg har forsÞgt d.d. at logge ind, det er stadig ikke muligt.
Selvom jeg har lavet en skriftlig indsigelse, har de sendt besked om fogedretten og at mit firma er kommet i RKI.
Jeg har skriftligt oplyst at jeg gerne vil betale min abonnement for 25, når hjemmesiden virker. dvs når jeg kan logge ind og se mine skyldner og hele forlÞbet.

Jeg får beskeden om, at jeg altid kan ringe ind og hÞre status.
Men jeg beder hver gang om at få det skrift, jeg modtager det ikke.

Man skal virkelig tÊnke sig om, hvis man vil benytte dette firma.

2025幎6月18日

KÊre Michael

Vi er kede af, hvis du har oplevet problemer med at logge ind – men vi vil gerne understrege, at vores platform fungerer, som den skal, og benyttes dagligt af et stort antal klienter uden udfordringer.

Vores supportteam undersÞger naturligvis altid individuelle adgangsproblemer seriÞst, og det gÞr vi også i det tilfÊlde, du henviser til. Det kan i sjÊldne tilfÊlde tage lidt tid, hvis problemet skal fejlrettes manuelt, men vi fÞlger altid op og holder dialogen åben.

Det fremstÃ¥r dog tydeligt, at denne anmeldelse er skrevet i frustration over ikke at kunne logge ind – og vi mener ikke, at det giver et rimeligt eller retvisende billede af den samlede service, vi leverer. Vores abonnement dÊkker adgang til hele vores inkassoservice, og det arbejde fortsÊtter, ogsÃ¥ selvom portalen midlertidigt ikke benyttes.

At nÊgte betaling for en aftale man har indgÃ¥et – alene fordi man oplever et teknisk problem – og samtidig skrive en hÃ¥rd anmeldelse, er efter vores opfattelse ikke en rimelig mÃ¥de at hÃ¥ndtere situationen pÃ¥.

Vi anbefaler altid, at man kontakter os direkte, så vi kan finde en lÞsning i god dialog. Vi står klar til at hjÊlpe.

Alma – Debtia A/S

I har den skÞnneste kollega derinde

I har den skÞnneste kollega derinde, som har vÊret fantastisk til at hjÊlpe min mor på bedste vis. Hun er en ener, så hende skal i virkelig vÊre glade for.

2025幎6月4日

Hej Denice

Tusind tak for din utrolig varme og rÞrende anmeldelse – den betyder mere, end du mÃ¥ske aner.

Det gÞr mig oprigtigt glad at hÞre, at din mor har fÞlt sig tryg og godt behandlet i kontakten med mig. Jeg gÞr mig hver dag umage for at mÞde mennesker med respekt, forstÃ¥else og en oprigtig vilje til at hjÊlpe – og nÃ¥r det bliver bemÊrket, og endda delt sÃ¥ generÞst, som du gÞr her, sÃ¥ rammer det mig virkelig.

Det er sÃ¥ vigtigt for mig, at de mennesker jeg taler med, fÞler sig hÞrt og mÞdt i ÞjenhÞjde – og jeg er bÃ¥de stolt og taknemmelig over, at jeg har kunnet vÊre en stÞtte i netop jeres situation.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive – det giver mig endnu mere motivation til at fortsÊtte med at gÞre mit bedste, hver eneste dag.

De varmeste hilsner

De er hurtige

De er hurtige. God service

2025幎6月13日

KÊre Jan

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for det samarbejde, vi har haft indtil nu.

Vi er virkelig glade for den tillid, du har vist os ved at vÊlge os som samarbejdspartner og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Hvis der er noget i vores proces eller kommunikation, som ikke har levet op til dine forventninger, vil vi meget gerne hÞre mere – vi lytter og lÊrer hele tiden.

Vi Þnsker, at vores samarbejde skal vÊre både trygt og vÊrdiskabende for dig, og vi står altid til rådighed, hvis du har spÞrgsmål, input eller Þnsker til, hvordan vi kan gÞre det endnu bedre fremadrettet.

Vi ser frem til mange gode år sammen🎉

Svindel

Svindel

Jeg blev for 3års tid siden kontaktet af jer og snakkede med en der hedder Otto og jeg var på davÊrende tidspunkt et sted hvor jeg lige havde haft nogle trÊlse kunder som ikke betalte så jeg var måske lidt naiv men naiv eller ej så har jeg aldrig brugt jeg til noget og har nu nogle år efter modtaget en inkasso fra jer på over 17.000kr

Jeg mindes ikke jeg har sat min undrskrift på noget ved jer I er virkelig banditter i habitter

2025幎6月15日

KÊre Marco

Nu er det 2. gang du har lavet en anmeldelse og vi har stadig ikke modtaget nogen oplysninger fra dig. Yderligere kan jeg se, at det er mere end 3 år siden du har haft en påstået oplevelse. Du har endnu ikke kontaktet os på anden vis end at lave en anmeldelse, hvorfor jeg kan vÊre i tvivl om intentionerne.

Du bedes venligst kontakte os via mail.

God dag

FuldstÊndig amatÞragtigt og rodet forlÞb

Vi havde vundet en retssag, men nu vÊgrede modparten sig i at betale.
I stedet for enten at kÞre det selv eller via vores advokat, fik vi det råd at entrere med et inkassobureau.
Vi havde et meget fint telefonmÞde med deres sÊlger, som forklarede, hvordan deres forretningsmodel fungerede. I vort tilfÊlde bestod det af et årligt abonnement på ca. kr. 2,900, som vi skulle betale og skyldneren skulle i fÞrste omgang betale gebyrer for 2 rykkere, inden sagen gik i Fogedretten. Disse gebyrer gik naturligvis til Debtia.
Alt dette lÞd fint, så vi fÞlte os trygge og i gode hÊnder. Men herfra gik det kun ned ad bakke.

Vores held var, at skyldneren samtidig med vores aftale med Debtia rakte ud til os for at lave et forlig. I lÞbet af ganske få dage opnåede vi selv enighed med skyldneren, hvilket vi herefter meddelte Debtia.
En meget enkel email til skyldneren, som vi havde set kladden på og korrigeret, blev sendt afsted, men da vi bad om en kopi af mailen, så vi, at Debtia havde Êndret i mailen på nogle helt centrale punkter. Vi springer lige over, at Debtia fÞrst selv ville ringe til skyldner og forhandle og lÞse praktiske spÞrgsmål. Hertil sagde vi fuld stop; de skulle bare angive dato og konto for betaling af vort tilgodehavende.
Men I Debtias mail så vi nu, at de krÊvede renter af vort tilgodehavende hos skyldneren, og disse renter tilhÞrte Dibtia. Dette var helt nyt for os, og blev aldrig nÊvnt med ét eneste ord i vores oprindelige telefonmÞde med deres sÊlger. DesvÊrre fremsendte Debtia fÞrste meget sent selve kontrakten, og her kunne vi konstatere, at renter tilhÞrer dem.

Vi har sjÊldent oplevet en så amatÞragtig behandling, men også et rodet forlÞb.
Havde deres sÊlger fortalt os i det oprindelige mÞde, at Debtia tager renterne af hovedstolen til indtÊgt for dem selv, så havde vi aldrig nogensinde indgået en aftale med dem.
Det er sikkert en smart model for Debtia, men som kunde/debitor er det den ringeste aftale, man overhovedet kan forestille sig, og vi har nu opsagt vort abonnement.

2025幎5月26日

KÊre Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du stÃ¥r tilbage med en negativ oplevelse – men vi er samtidig nÞdt til at korrigere en rÊkke vÊsentlige forhold og misforstÃ¥elser i din beskrivelse.

Sagen, som du selv havde forsÞgt at lÞse gennem over 4 år uden held, fÞrte efter vores overtagelse til, at skyldner, umiddelbart efter ét brev fra os, Þnskede forlig. Du har med andre ord opnået det, du ville: Du har fået dine penge. Og vi har hjulpet dig med det.

Vi har fuld forstÃ¥else for, at du har haft stÊrke fÞlelser omkring sagen – det kan vi ikke Êndre pÃ¥. Men vi mener, det er urimeligt, at Debtia bliver gjort til syndebuk i et forlÞb, hvor bÃ¥de skyldnerens ageren og dine egne dispositioner har spillet en central rolle. Vi har intet tjent pÃ¥ denne sag – og leveret et resultat, du ikke har opnÃ¥et gennem fire Ã¥r. Det gÞr kritikken bÃ¥de uretfÊrdig og skuffende.

Det fremgÃ¥r meget tydeligt af vores betingelser, at klienter ikke selv mÃ¥ forhandle eller handle direkte i sager, der er overdraget til os. Det er netop for at undgÃ¥ det rod, som dette forlÞb desvÊrre udviklede sig til – og for at sikre, at sager fÞres korrekt, professionelt og uden modstridende signaler til skyldner.

Det virker Êrligt talt svÊrt at forstå, hvordan man kan vÊre så utilfreds med et forlÞb, hvor man har fået sit tilgodehavende udbetalt, og din eneste anke er, at vi har skrevet i en mail, at debitor skal betale omkostninger og renter i henhold til den dom, som du Þnsker vi skal inddrive. Du var bange for, at debitor ikke ville betale de 140.000 kr. Debitor har ikke bare betalt inden for tidsfristen du bestemte og vi videreformidlede, men debitor har ligeså KUN betalt de 140.000 kr. Derved har du afskrevet vores omkostninger, renter og gebyrer.

Det stÃ¥r enhver frit for, om man vil samarbejde med et inkassobureau – men vÊlger man det, bÞr man ogsÃ¥ respektere, at sagen hÃ¥ndteres derefter. NÃ¥r man blander sig i den praktiske udfÞrsel og beder os Êndre elementer, og vi alligevel fÃ¥r pengene hjem, er det Êrligt talt vanskeligt at se, hvad der er tilbage at vÊre vred over.

Vi mener, at vi har overholdt vores aftale til punkt og prikke – og samtidig skaffet dig et resultat, du ikke selv har kunnet opnå over fire år.

Alma – Debtia A/S

De henvender sig jÊvnligt for at hÞre

De henvender sig jÊvnligt for at hÞre om man har ubetalte regninger og gÞr meget ved ens udestående rykker straks for ens fakturer
Stort hjÊlp til hverdagens dårlige betalere

2025幎5月14日

KÊre Nardocar ApS

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord!

Det glÊder os at hÞre, at du oplever vores lÞbende opfÞlgning og hurtige indsats som en hjÊlp i hverdagen – isÊr nÃ¥r det gÊlder dÃ¥rlige betalere. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en proaktiv partner, der fÞlger op og handler hurtigt, sÃ¥ du kan fokusere pÃ¥ din forretning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi sÊtter stor pris pÃ¥ samarbejdet!

Kanon arbejd for Medinas Magic clean

Kanon arbejd for Medinas Magic clean kan varm anbefaler 👍🏜👍🏜👍🏜👍🏜👍🏜👍🏜👍🏜

2025幎5月15日

KÊre Medina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for de mange tommelfingre! 👍🏜

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores arbejde for Medinas Magic Clean. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og på den tillid, du har vist os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

God dialog og imÞdekommenhed

2025幎5月1日

Hej S.

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os meget, at du har oplevet bÃ¥de god dialog og imÞdekommenhed i samarbejdet med os – det er netop sÃ¥dan, vi Þnsker at mÞde vores klienter: med respekt, klar kommunikation og fokus pÃ¥ gode lÞsninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alma – Debtia A/S

God gammel daws kundeservice :)

Det er rigtig god kundeservice, at blive kontaktet af Debtia. Endnu bedre at det er et tilbud som ikke på den måde koster penge :) Så dejligt, at det ikke er et HER OG NU tilbud, men at det kan blive til den fÞrst kommende 1., så man har penge.
Jeg siger mange tak for at I endnu engang fik fat i mig :) bare rigtig god gammel daws kundeservice :)

2025幎4月3日

KÊre Patricia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den var virkelig en fornÞjelse at lÊse!

Det betyder meget for os, at du oplever vores tilgang som Êrlig, hjÊlpsom og uden pres. Vi gÞr os umage for at yde god, gammeldags kundeservice, hvor der er plads til bÃ¥de menneskelighed og fleksibilitet – og hvor et godt tilbud ogsÃ¥ skal kunne passes ind i virkeligheden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for de pÊne ord!

Fantastisk kundeservice

De har en fantastisk kundeservice og de er til at tale med.
Jeg har kun haft en god oplevelse.

2025幎5月1日

KÊre Heidi

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at du oplever vores kundeservice som imÞdekommende og til at tale med. Det er prÊcis den oplevelse, vi strÊber efter at give alle vores klienter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Alma – Debtia A/S

Var hurtigt til at svare på spÞrgsmål

Var hurtigt til at svare på spÞrgsmål. Svaret altid i en venlig tone, selvom de jo bare skulle krÊve penge ind

2025幎4月29日

Hej Johnny

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord!

Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet os som bÃ¥de hurtige til at svare og venlige i vores kommunikation – selv i et omrÃ¥de som inkasso, hvor vi godt ved, at tonen let kan blive saglig og tung. Vi arbejder netop for at vÊre en professionel, effektiv og samtidig behagelig samarbejdspartner for vores klienter – ogsÃ¥ nÃ¥r opgaven handler om at krÊve penge ind.

God service:-)

2025幎4月11日

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pÊne ord! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har oplevet vores service som god.

Vi gÞr os umage hver dag for at levere en professionel og tillidsfuld oplevelse til vores klienter, og det betyder meget for os, når vores indsats bliver bemÊrket.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

KÊre Hanne

Tak for din kommentar. Vi forstÃ¥r, at det kan vÊre en lettelse at fÃ¥ rentestop – og vi hÃ¥ber selvfÞlgelig ogsÃ¥, at du snart er helt i mÃ¥l.

Hos Debtia gÞr vi vores bedste for at hjÊlpe med at skabe overblik og finde lÞsninger, så gÊlden kan blive håndteret på en fair og ordentlig måde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål eller brug for sparring undervejs.

Alma – Debtia A/S

Synes ikke rigtig tager hånd om tingene

Synes ikke rigtig de tager hånd om tingene Jeg har selv bedt dem om hver gang de skal sende en mail rykker og hvad der skal stå i

2025幎3月19日

KÊre Daniel

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at lÊse, at du har haft en oplevelse af, at vi ikke tager hÃ¥nd om tingene – isÊr fordi vi, som ogsÃ¥ gennemgÃ¥et i vores telefoniske samtale, har hÃ¥ndteret din sag lÞbende og med stort engagement fra dag ét.

Du udtrykker telefonisk, at du lavede anmeldelsen blot fordi du var trÊt af debitor. Dette er helt forståeligt, men det er derfor vi er her!

Sagen blev godkendt og igangsat samme dag, vi modtog din accept. Allerede samme dag – den 24.02.2025 – blev fÞrste rykker sendt, og inkassoskrivelse blev afsendt den 09.03.2025. Dette er fuldstÊndig i overensstemmelse med inkassolovgivningen, som krÊver en betalingsfrist pÃ¥ minimum 10 dage mellem skrivelserne. Derudover venter vi altid 3-4 hverdage efter udlÞbet af fristen, for at sikre, at skyldneren har haft reelt mulighed for at betale – isÊr hvis sidste betalingsdag falder op mod en weekend. Debitor anerkender straks gÊlden og da vi ikke modtager en konkret betalingsdato, sÃ¥ sÊttes sagen ikke i bero.

Vi har inddraget dig undervejs – ikke fordi vi ikke handler selvstÊndigt – men fordi vi lÊgger vÊgt pÃ¥ at vÊre en samarbejdspartner og tage vigtige beslutninger i dialog. Dette gÊlder isÊr, da du Þnskede en konkursbegÊring, hvilket naturligvis krÊver afstemning om deadlines og strategi. Det er ikke udtryk for passivitet, men tvÊrtimod for ansvarlighed og respekt for dine Þnsker.

Det er derfor ikke korrekt, at der kun sker noget, nÃ¥r du beder os om det. Vores system og sagsbehandling har fulgt processen nÞje og effektivt – og resultatet taler for sig selv: PÃ¥ blot 22 dage har vi sikret dig en betaling pÃ¥ over 1 million kroner. Et tilgodehavende, du har forsÞgt at inddrive siden december.

Vi forstÃ¥r, hvis det har vÊret frustrerende at skulle rykke for pengene gennem lÊngere tid, men netop derfor er vi glade for, at vi kunne levere et hurtigt og konkret resultat, da sagen blev overdraget til os. Det er vores mÃ¥l i alle sager – at handle effektivt, korrekt og med fokus pÃ¥ klientens bedste.

Vi håber, at vores samtale og ovenstående giver et mere retvisende billede af forlÞbet, og at du vil overveje at revurdere din anmeldelse på Trustpilot, så den afspejler det reelle sagsforlÞb og resultat.

Skulle du have spÞrgsmål eller behov for sparring fremover, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i os.

Kasandra

Fik en super go service. Snakkede med Kasandra der var mega venlig og imÞdekommende. Hun hjalp mig af med 2 lån, hvor vi kom til enighed med 2 folig der var yderst fyldestgÞrende for mig.

Denne oplevelse fortjener max stjerner.. 😇

2025幎3月31日

KÊre M.S.R

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse – og isÊr at Kassandra gjorde et godt indtryk. Hun er en vigtig del af vores team, og vi er glade for, at hendes venlighed og professionalisme skinnede igennem.

Vi gÞr os umage for at vÊre en tryg og professionel partner, og det glÊder os, at vi kunne hjÊlpe dig godt videre med en lÞsning, der gav mening.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。