Dejlige mennesker med en positiv indstilling. Har kun fÃ¥et en god behandling hele vejen. 1000 tak. ððððð

äŒæ¥ãåçããŸãã
fuldstÊndigt udueligt firma der hverken holder hvad de lover eller gÞr noget ud af sagen. Kunden slipper nu afsted med ikke at betale sine regninger helt uden at skulle bevise noget som helst men kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alma mÞdte mit umiddelbare behov for at undgÃ¥ at betale nÊste mÃ¥neds afdrag, grundet midlertidig Êndret Þkonomisk situation. Jeg blev mÞdt med forstÃ¥else og fantastisk god kundeservice - hvilket e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestÃ¥ende/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 Ã¥r nu. Vi er enormt glade fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia vÊrner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer hÞj service, gennemsigtighed og teknologiske lÞsninger, der gÞr inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fantastisk kundeservice og hyppige opdateringer.
Thor har meget styr på tingene, er god til at forklare og sikrer sig at det hele kÞrer som det skal.

Debtia ããã®åç
Jeg talte med Thor idag og det var en meget behagelig og positiv samtale med god hjÊlp og hurtig betjening.

Debtia ããã®åç
Super service, og forstående medarbejder! Altid til klar til at hjÊlpe og komme med en god lÞsning :)

Debtia ããã®åç
Jeg har i dag snakket med Emilie hun var glad og imÞdekommende det var super god services tak for det
Mvh sbp

Debtia ããã®åç
Havde en super behagelig samtale og fik både den hjÊlp jeg sÞgte OG et godt tilbud! Alt i alt, meget tilfreds!

Debtia ããã®åç
Jeg fik en rigtig rar oplevelse og det var super fint at snakke med en forstående ansat der inde og rigtig god service

Debtia ããã®åç
Min oplevelse var i er super gode og meget venlige til at snakke med folk bare alle var sÃ¥dan som jer i fÃ¥r prikken over iâet jeg er super glad ved at snakke med jer hilsen Elisabeth thomsen

Debtia ããã®åç
Super god service af Oliver thinggaard virkelig behagelig at snakke med utrolig hjÊlpsom og super positiv hele vejen igennem han anbefales med kÊmpe stor Ug

Debtia ããã®åç
Jeg er så glad for at vÊre kunde hos debtia!
Jeg er i fuld gang med af aftjene en vÊrnepligt og derfor er tiden ikke lige tilgÊngelig.
Debtia har et fantastisk og serviceminded team, som altid arbejder i 6. gear. De tager dig som kunde seriÞs og du altid regne med at opgaverne bliver fuldfÞrt til fuld tilfredshed.
Derfor er jeg rigtig glad for at jeg har debtia til at håndtere mine sager. Det gÞr det hele nemmere og sikrer at jeg sover trygt.

Debtia ããã®åç
Det var en rigtig dejlig oplevelse jeg fÞlte mig godt tilpas og hÞrt

Debtia ããã®åç
Super behagelig samtale med en sÞd ung dame Line.
Har fået nyt kort da det gamle var udlÞbet og de havde derfor ikke kunne trÊkke det månedlige afdrag. Dette ville de bare lige informere om så vi kunne få det rettet. Så nu kÞre det hele igen:D
SÃ¥ hvis de ringer er der nok en grund til det :)

Debtia ããã®åç
Jeg har snakket med en der hedder Oliver. Oliver var super sÞd og hjÊlpsom, havde helt styr på god kundeservice. Vi fandt sammen en lÞsning som var god for mig.

Debtia ããã®åç
Behagelig samtale - fÞlte mig hÞrt, forstået og hjulpet på allerbedste vis.
Stort tak til Oliver!