Banner for Debtia

Debtia レビュヌ 243

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejlige mennesker med en positiv indstilling. Har kun fået en god behandling hele vejen. 1000 tak. 👍👍👍👍👍

䌁業が回答したした

fuldstÊndigt udueligt firma der hverken holder hvad de lover eller gÞr noget ud af sagen. Kunden slipper nu afsted med ikke at betale sine regninger helt uden at skulle bevise noget som helst men kun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alma mÞdte mit umiddelbare behov for at undgÃ¥ at betale nÊste mÃ¥neds afdrag, grundet midlertidig Êndret Þkonomisk situation. Jeg blev mÞdt med forstÃ¥else og fantastisk god kundeservice - hvilket e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestÃ¥ende/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 Ã¥r nu. Vi er enormt glade fo... もっず芋る

䌁業情報

1. 債暩取立䌚瀟
  2. 債暩回収
  3. 少額蚎蚟支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia vÊrner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer hÞj service, gennemsigtighed og teknologiske lÞsninger, der gÞr inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

243件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

KÆMPE HJÆLP!

Er MEGET, MEGET, taknemmelig for Debtia. De har ydet mig en KÆMPE hjÊlp i en trÊls sag!
Og, så har de bare verdens bedste Kundeservice, der har gjort det nemmere, at komme igennem sådan en sag.

2023幎4月4日

Hej Anette

Tak for en rigtig fin anmeldelse.

Vi er glade for, at kunne hjÊlpe dig med din sag, da det er vores vigtigste opgave. Det betyder også meget for os, at holde serviceniveauet i top.

Alma

Jeg blev mÞdt af en utrolig rar person

Jeg blev mÞdt af en utrolig rar person meget sÞd og hjÊlpsom

2023幎4月3日

Hej Janni

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at levere den bedste service til alle, som er i kontakt med os. Derfor betyder det meget for os, at du er blevet mÞdt af en medarbejder der var hjÊlpsom i din sag.

Alma

Jeg har vÊret dum og var bange for at

Jeg har vÊret dum og var bange for at snakke med dem. Men det gik hurtigt og Sandra var virkelig sÞd. Fandt hurtig ud af en rimelig lÞsning.

2023幎3月31日

Hej Katja

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Den er vi glade for!

Det betyder meget for os, at få afviklet vores klienters sager og levere den bedste service.

Alma

En super professionel og indlevende

En super professionel og indlevende behandling fra Oliver, tusind tak for dig

Det var helt igennem en positiv oplevelse og der er gjort alt for at sagen kan lÞses på bedst mulig måde

Mvh

Bente Persson

2023幎3月28日

Hej Bente

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du har vÊret tilfreds med oplevelsen af vores service. Det betyder meget for os, at kunne vÊre behjÊlpelige og finde passende lÞsninger på vores sager.

Oliver

Hvad skal man kalde det?

Hornskov Vindberg, alias Debtia er poppet op som en trold af en Êske, en måned efter, at jeg afklaret mit betalingsforhold med en virksomhed.
De starter med at sende en "rykker" ikke en faktura på sit eget tilgodehavende, men en rykker tillagt rykkergebyr.
De sender den til forkert person - altså samme person som deres bruger, fejlagtigt sendt sin oprindelige faktura til, og som var årsag til den forsinkede betaling.
Virksomheden, Deptias klient, har anderkendt at fejlen var deres, og accepteret at deres kunde, kun skulle betale den oprindelige regning.
Men nu banker Deptia på sin klients', kundes dÞr, for at inddrive flere penge til sig selv.
Det handler ikke om at der er en ubetalt gÊld!
De mener at kunden skylder dem - selvom kunden vÊret uforskyldt i den for sene betaling.
Der er ingen der har sét Deptias oprindelige faktura. Eller det belÞb der pludselig dukker op som en gÊld til inkassofirmaet. Hverken den forkerte adressat eller kunden selv. Kun rykkeren tillagt gebyr. Deptias klient har ikke fremsendt nogen rykker for sin regning, eller varsel om overlevering til inkasso, til sin kunde - fÞr de gjorde det. Det er brud på inkassoloven, udover at vÊre klam forretningsgang fra begge parter!
Ikke mÊrkeligt at denne virksomhed kun har 1,5 stjerne på google. OG en masse rÞde stjerner på Trustpilot under sit tidligere navn Hornskov Vindbjerg. Og når jeg lÊser anmeldelserne er jeg glad for at jeg ikke er Deptias "klient".

2023幎3月20日

Super service og hurtig ekspedition når

Super service og hurtig ekspedition når du har spÞrgsmål og de har skaffet mig alle penge hjem der manglede på mit regnskab.

Hej LÞvens Lakering

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service og den hjÊlp vi har ydet. Det er vigtigt for os, at vores klienter er tilfredse med vores ydelser og den måde vi opererer på.

Vi ser frem til et fortsat godt og langt samarbejde.

Oliver

Der er ikke noget at sÊtte en finger

Der er ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥. Problemerne med dÃ¥rlige betalere bliver bare ordnet✌

Hej Viktor

Tak fordi du ville skrive en anmeldelse, den er vi virkelig glade for.

Det betyder meget for os, når vores klienter er tilfredse med det stykke arbejde vi yder over for dem. Vi gÞr meget ud af, at inddrive penge effektivt og sÞrge for, at tage os af udeståender således vores klienter, kan lÊne sig tilbage og trygt overlade sine sager til os. Vi er glade for at vi har kunne hjÊlpe dig og det betyder meget for os, at du vil dele din oplevelse.

Jeg Þnsker dig en god dag

Oliver

Rigtig god oplevelse sÞd og forstÃ¥elig

Rigtig god oplevelse sÞd og forståelig personale,spÞrge efter Thor han klarer mosten.

Hej Martin

Tusinde tak for de fine ord!

Det er vigtigt at man bliver mÞdt af den samme service hver gang man kontakter os og jeg er glad for, at du har vÊret tilfreds med mit serviceniveau. Vi gÞr alt vi kan for at levere en effektiv og servicemindet service til vores klienter.

Du Þnskes en god dag!

Thor

Havde betalt af pÃ¥ en gÊld i et par

Havde betalt af pÃ¥ en gÊld i et par mÃ¥neder, blev i tvivl om hovedstolen og det samlet belÞb var pÃ¥, efter jeg kontaktede Debita, fik vi hurtigt det afklaret og fik mit afdrag sat op og fik 6 mÃ¥neders fri rente. Kan anbefales at man tager kontakt istedet for at gÃ¥ og vÊre i tvivl omkring ens udestÃ¥ende 😊

2023幎3月2日

Hej Jacob

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Vi er glade for at du fik en hurtig afklaring på dit spÞrgsmål og at vores klient var villig til at give dig et tilbud, der var passende for begge parter. Vi er glade for at kunne bidrage til en god lÞsning og det betyder meget for os, at du har ville dele din oplevelse af vores service.

Jeg Þnsker dig en god dag

Thor

StÊrkt tilfreds med samarbejdet.

Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager.
Og har gjort dette igennem 5 år nu.

Vi er enormt glade for samarbejdet.
Der bliver lyttet og handlet - og vi har let adgang til deres support og service.

2023幎3月2日

Hej GSR Teknik

Tak for den virkelig flotte anmeldelse.

Klienterne er vores stÞrste fokus og det er vigtigt for os, at levere god service og effektiv inddrivelse. Vi hjÊlper med alle aspekter af inkasso og derfor betyder det meget for os, når vores klienter er tilfreds med det arbejde vi laver.

Vi håber på et fortsat godt og langt samarbejde.

Oliver

god kundeservice og venligt personale

Hej Jan

Tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse.

Vi gÞr alt vi kan for, at levere fantastisk service i ÞjenhÞjde. Derfor betyder det meget for os, at du har oplevet vores kundeservice som god og venlig.

Behagelig oplevelse

Behagelig oplevelse, villige til at finde lÞsninger og hjÊlpe så alle parter er tilfredse.

2023幎2月21日

Hej Tobias

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi lever af god service og det er vigtigt for os, at få lÞst alle sager hurtigst muligt og på bedste vis.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg Þnsker dig en rigtig god dag

Samtale som den bÞr gå.

Det var en meget behagelig samtale, hÞflige, sÞde og rare. Jeg var meget afslappet, ved at tale med dem. Hvilket ikke er nemt i den situation, hvor man står, som skyldner. Jeg blev tilbudt rentestop, som noget af det fÞrste. Det har jeg aldrig prÞvet fÞr, da det er det, mange firmaer. Tjener penge på. Det tog 5 min. Jeg kom igennem med det samme, ingen ventetid. Og blev osse med det samme stillet ind til den rigtige person som kunne hjÊlpe netop mig. Alt ialt, en god oplevelse

2023幎2月19日

Hej Anny

Tak for den virkelig flotte anmeldelse. Det betyder meget for mig, at lÊse beretningen omkring din oplevelse af vores service.

Det er vigtigt for os, at finde en passende lÞsning på vores klienters sager og i dette tilfÊlde har vores klient vÊret medgÞrlig og givet dig et tilbud, som faldt i god jord.

Samtidig er vi glade for, at du har vÊret glad for servicen, da det betyder meget for mig, at levere en professionel og venlig service.

Du Þnskes en rigtig god dag

SÞd og forstÃ¥ende sercicemedarbejder

SÞd og forstående sercicemedarbejder god kundeservice

Hej Elisabeth

Tusinde tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med vores serviceniveau og vi vÊrdsÊtter din feedback.

Du Þnskes en rigtig god dag

Alma

Meget behageligt at tale med.

Hej Maria

Tak for de flotte ord!

Vi gÞr meget ud af, at vi skal levere en god og professionel service. Det betyder meget for os, at vi kunne finde en lÞsning.

godt samarbejde

Jeg har vÊret super godt tilfreds for at de har kunnet hjÊlpe mig med min gÊld, altid en rigtig go og behagelig samtale - hjÊlpsomhed og samarbejde.

Hej Randi

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse!

Jeg vil altid gerne vÊre samarbejdsvillig, da jeg fÞler det er det vi kommer lÊngst med, så lÊnge det tilgodeser både debitor og klient. Vi gÞr meget ud af, at levere den bedste service, så det betyder meget for mig, at du synes samtalen var god!

Rigtig god dag!

Tusind tak for dig Oliver

Tusind tak for dig Oliver
Du har gjort et godt stykke arbejde
Der sku findes flere af dig

2023幎2月4日

Hej Irene

Tusinde tak for din anmeldelse. Den varmer!

Det betyder meget for mig, at du har vÊret glad for den service jeg har ydet og at vi kom frem til en god lÞsning.

Jeg Þnsker dig en rigtig god dag!

Oliver

Jeg ringede for at hÞre restgÊld

Jeg ringede for at få oplyst min restgÊld, hvilket blev fundet frem med det samme, jeg troede samtalen skulle vÊre slut der, men Thor som jeg snakkede med fortsatte samtalen ved at sige han kunne se jeg var en god betaler og bedte mig vente et Þjeblik, da han kom tilbage til telefonen, sagde han at han havde fået lov til at give mig fuld rentestop!
Det synes jeg er en formidabel service at yde når man ikke selv som låner har spurgt ind til det, men at han selv tager initiativ og undersÞger det for min skyld, er over alt forventning.
Mange tak til Thor for god service!

2023幎2月14日

Hej Tais

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse og de flotte ord!

Det er vores klients interesse at få afviklet disse sager og derfor, gik de med til at tilbyde dig en lÞsning, som var passende for situationen.

Jeg er virkelig glad for du har vÊret tilfreds med vores service og vi sÊtter pris på, at du vil dele det.

Thor

Jeg ringede derind fordi jeg skulle

Jeg ringede derind fordi jeg skulle hjÊlpe min far.
Med en trÊls situation han var kommet i.
Jeg fik fat i en medarbejder som virkelig lyttede, og gjorde alt for at hjÊlpe os, og det lykkes hende.
Hun hjalp også også med at komme videre med sagen, i forhold til politianmeldelsen.
SÃ¥ stor tak for hjÊlpen herfra 😊

Hej Teresa

Tusinde tak fordi du tog dig tid til, at skrive en rigtig flot anmeldelse. Jeg er meget glad for, at du har vÊret tilfreds med min service og at jeg har kunne hjÊlpe dig videre med din fars sag.

Jeg håber i får lÞst sagen og hvis du har nogen spÞrgsmål, er du altid mere end velkommen til at ringe til mig.

Alma

Meget behagelig at snakke med samt

Meget behagelig at snakke med samt hurtig og hjÊlpsom betjening.

KÊre Marianne

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for!

Vi gÞr meget for, at levere en effektiv og god service over for alle der er i kontakt med og derfor betyder det meget for os, at det er din oplevelse med os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。