レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

we hebben iets langer moeten wachten ivm onderdelen die niet op voorraad zouden zijn maar het bestelde materiaal hebben we in goede orde ontvangen. het is nu gemonteerd en het past allemaal perfect. i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5つ星のうち3の評価

De website is prima, alhoewel je best wat meer hulp mag hebben bij de bedieningsmogelijkheden. Bestellen gaat ook vlot. Hier mis ik de optie achteraf betalen. Zeker omdat NADAT je de bestelling hebt... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Keurig ingepakt, alles goed verzorgt alleen de buiten latjes met magneten deze zaten niet goed vast. Ook de maat was van allemaal gelijk terwijl dit niet zo was doorgegeven. Gelukkig konden we deze ma... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイナー
  2. 浴室リフォーム業
  3. 寝室家具店
  4. キッチン用品店
  5. リビングルーム用家具の店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Decodeal.nl is in Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

In de dag

Opgemeten in de dag, van muur tot muur.
Bij het ophangen van de sheerlight shades kwam ik erachter dat er nog een lat, links en rechts op het kozijn zat. De beugels zijn dan te kort, opgelost met een blokje hout achter iedere steun. Jammer dat dat niet beter wordt uitgelegd. Ook vind ik het gordijn iets te kort terwijl ik echt de juiste lengte heb opgegeven.

2022年1月28日

Decodeal からの回答

Hartelijk dank voor de review, ik heb u een email gestuurd. Vriendelijk groet, klantenservice Decodeal.

5つ星のうち5の評価

Originele Luxaflex voor een scherpe prijs en prima service

Originele luxaflex horizontale jaloezien besteld. Inmeten was eenvoudig met de meetinstructies. In de praktijk passen de jaloezien prima. Service is prima. Voor twee ramen was de verkeerde kleur geleverd. Waren per abuis verkeerd besteld. Is keurig opgelost. We mochten de verkeerde luxaflex houden zodat we wat voor de ramen konden hangen.
Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en personeel is vakkundig en en denkt mee. Prijs technisch zijn ze scherp met de originele luxaflex

2022年1月16日
5つ星のうち3の評価

Voor de snelle service geef ik 4* maar…

Voor de snelle service geef ik 4* maar er zit geen beschrijving in de doos dus je moet maar raden of gaan Googlen hoe je het moet monteren. Voor de rest netjes geleverd. Ga hier zeker nogmaals bestellen.

2021年12月28日

Decodeal からの回答

Beste Turkan, dank voor de review, in het kader van papier besparing heeft Luxaflex aantal jaar geleden besloten geen papieren handleidingen er meer bij te doen maar eentje die je kan scannen met een QR code op de doos.

Verminderde service

In 2016 voor de gehele benedenverdieping duetten besteld. Zo tevreden. Decodeal bij iedereen aanbevolen. Nu nog een zelde bijbesteld voor een nieuw geplaatst raam. Helaas de service van 5 jaar geleden is enorm gedaald (het door iemand van Decodeal laten inmeten voor 35 euro en bij bestelling werd dat weer in mindering gebracht gebracht. Nu kost dit 90 euro met een wachttijd van min. 6 weken en geen verrekening.) Zo jammer, voel me hier heel onzeker door want het is uiteindelijk geen broodje van de bakker. Ik ben hier niet in thuis en ben bang dat het niet zo perfect zal passen als de vorige. Zou dan nog graag kiezen om er 90 euro voor te betalen, maar niet om 6 weken te wachten

2021年11月7日

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor de review, ja het is inderdaad jammer dat de wachttijd zo lang is op het moment op de inmeetservice. De kosten worden wel gecrediteerd maar niet op 1 product als we helemaal naar jullie adres moeten rijden (3 uur rijden op en neer). Ik hoop dat je wel blij bent met de duette.
Vriendelijke groet,

De chatsupport is goed

Telefonisch geen helaas geen support. Ik heb die melding “tijdelijk niet bereikbaar” niet op de website gezien helaas. Werd ook niet op de voicemail vermeld. De chatsupport is goed, maar persoonlijk advies was echt nodig bij mijn bestelling. Via de email koste mij veel tijd. Reactiesnelheid was wel goed van e-mails. Wens om vaker mensen terug te bellen bij detailvragen. Mijn eerste bestelling ging uiteindelijk mis met verkeerde product ondanks alle support. De bestelflow niet erg duidelijk was voor draai-kiep ramen. Heb nu 15% korting gekregen bij nieuwe bestelling. Medewerker gesproken en die kon echt niet meer doen. Was veel aan het beredeneren vanuit het bedrijf (fout lag bij mij) en toonde weinig compassie met mijn verkeerde bestelling. Hierdoor 175 euro schade opgelopen en veel gedoe/stress. Ik merk dat dit soort op-maat producten meer persoonlijk advies nodig hebben en adviseer mensen zich wel daar bewust van te zijn bij een webshop. Alternatief is een installateur in de buurt.

2021年10月30日

Beste Roeland,
Dank voor je review, jammer dat je het zo hebt ervaren, ik zie dat we per chat en email direct hebben gereageerd op al je vragen, telefonisch waren we ivm een verhuizing inderdaad tijdelijk niet bereikbaar maar dat stond duidelijk op onze website. Ik hoop dat uiteindelijk veel plezier hebt van de bestelling.
Vriendelijke groet,

5つ星のうち3の評価

geschiktheid voor badkamer en montage

Informatie over geschiktheid van aluminium lamellen op het raam van Luxaflex voor badkamer is verwarrend.
Daarom gewone DCDL lamellen voor montage op raam besteld. Ziet er goed uit.
Montage op kozijn was wel erg moeizaam omdat de ophangbeugels veel te strak waren en moesten worden bijgebogen om de raambekleding vast te zetten op de beugels.
Bij eerdere bestellingen een paar jaar geleden was dit nooit het geval.

2021年10月26日

Beste mevrouw Luiten,

Dank voor de review, jammer dat het niet helemaal is zoals verwacht, uiteraard had u de klacht mogen melden dan hadden we nieuwe of andere montage steunen kunnen opsturen.

Vriendelijke groet

Goede prijs/kwaliteit

Goede website. Eenvoudig bestellen. Goede prijs. Levering van Luxaflex product eerder dan vermeld dus dat was fijn.Telefonische bereikbaarheid kan beter want heb enkele malen moeten proberen voordat ik daadwerkelijk iemand aan de lijn kreeg ipv een voicemail.

2021年10月9日

Mooie luxaflex

Mooie luxaflex, exact op maat, prima levertijd.
1 puntje van kritiek.
Helaas kwam ik er pas achter bij het openen van de vierde verpakking dat daar de montage instructie verstopt zat. Toen had ik er al drie hangen.
Daarvoor al gezocht op de website maar daar stond alleen een pdf voor een 50 mm jaloezie terwijl ik 25 mm moest hebben.
Ook gechat met de klantenservice maar die kwam er niet uit.
Is verder wel goed gekomen maar was handiger als het los in de doos had gezeten.

2021年10月6日

Trustpilot エクスペリエンス