ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... ãã£ãšèŠã
Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... ãã£ãšèŠã
Stickers besteld bij Stickerland en helaas stuk gemaakt door de postbezorger die wel netjes een papiertje erbij doet met sorry maar verder niets. Na telefonisch contact met Stickerland werd er per... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ãããŒã·ã§ãã
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ããŒ
- ãã¹ã¿ãŒå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering.
Snelle levering.
Na bestellen zag ik een foutje, dit werd snel en goed aangepast
Snel geregeld en snel ontvangen
Snel geregeld en snel ontvangen
Met zorg en kwaliteit vervaardigd enâŠ
Met zorg en kwaliteit vervaardigd en snel geleverd staat mooi op mijn ls2 carbon motorhelm
Stickers zijn keurig en snel geleverd.
Stickers zijn keurig en snel geleverd.
Netjes
Eenvoudig te bestellen
Ziet er netjes uit en voldoet aan mn verwachting
prima kwaliteit en prijsverhouding
prima kwaliteit en prijsverhouding. Snelle en vakkundige service.
Prijs/kwaliteit verhouding goed.
Prijs/kwaliteit verhouding goed.
Snelle levering, sticker ziet mooi uit.
Top snel en correct
Bitte ein Bit
Precies de juiste sticker en kleur.
Nette prijs en redelijk snelle levering!
Heel blij mee :))
Sticker "hartslag met racemotor" SilverâŠ
Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochtans proper, vetvrij en droog. Het bevestigen is ook op een correcte manier gebeurt (is niet de eerste keer dat ik bestickering aanbrengt)
Goeie na service
Goeie na service ,er was iets met andere kleur, kreeg staaltjes toe gestuurd en zonder nieuwe kosten zou het opnieuw gemaakt worden ,dus dat is top
Goed stevig verpakt
Goed stevig verpakt. Zonder scheuren en zonder gekreukt te zijn.
Goede communicatie en levering
Goede communicatie en levering. Goede kwaliteit. Ik bestel hier jaarlijks en al jaren naar tevredenheid.
de sticker hechte niet op hetâŠ
de sticker hechte niet op het materiaal. Na gebeld te hebben, werd ons verteld dat de ondergrond niet geschikt was om te stickeren. Na onze vraag waarom daarover dan niet iets werd vermeld op hun website, was het antwoord: "daar kunnen we niet aan beginnen". En hoe nu verder? Tja.......vette pech! Geen sprake van enige tegemoetkoming!

Stickerland ããã®åç
Super kwaliteit stickers en staanâŠ
Super kwaliteit stickers en staan Super!! Ook sneller binnen dan verwacht!
Mooje stickers prima kwaliteit top
Kleur komt niet overeen
Kleur van de wrapfolie komt niet overeen met de website.

Stickerland ããã®åç
Levertijd..komen hun belofte niet na.
Levertijd..komen hun belofte niet na.
Rekenen btw aan terwijl het een intracommunautaire levering is en dit niet mag volgens de Europese wetgeving.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ