レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne ervaring! Er was iets mis gegaan bij de bezorging, DPD. Hiervoor heb ik contact opgenomen, fijn geholpen / gerustgesteld en snel antwoord! En natuurlijk hartstikke blij met mijn bes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik vind het enorm fijn dat je bij vragen even snel een appje kunt sturen & antwoord krijgt! Laatst een (technisch) probleem met afrekenen en dat is super opgelost 👍 Prijzen zijn interessant & l... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop, ze leveren ontzettend netjes je bestelde producten, en als je contact met ze opneemt (in mijn geval via mail) krijg je heel spoedig en netjes reactie. Nu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie artikelen, fijne duidelijke site! Mijn pers werd los van mijn andere items Verzonden. Dit stond niet in de mail vermeld. Echter na kort mailcontact was er snel duidelijkheid! Vriendelijke medewe... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Ontdek bij Decorabel duizenden mogelijkheden om je eigen producten te personaliseren. Van het maken van kraamcadeautjes tot aan het bedrukken van je eigen t-shirt. Bij Decorabel vind je een groot assortiment aan plotter producten en blancotextiel.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

De stof van het T-shirt is zo licht dat

De stof van het T-shirt is zo licht dat je je huid kunt zien. De levering van Nederland naar België duurde meer dan een week en de bestelling kwam niet aan op de verzenddag, dus ik moest nog een dag thuis wachten. Ik hoop dat je deze fouten kunt overwinnen, want ik wil graag bij je blijven winkelen.

2025幎6月20日

Decorabel からの回答

Beste klant. Helaas is het voor ons niet mogelijk om via trustpilot uw order erbij te zoeken. Maar wellicht heeft u iets aan mijn antwoord? Wij hebben ruim 10.000 textiel artikelen waar u uit kunt kiezen. Sommige textiel zijn van dunnere kwaliteit omdat deze bedrukt worden voor festivals en maar 1 dag mee hoeven ( aan uw berichtje te lezen heeft u een minder gram stof gekozen ) Al onze textiel word verzonden binnen 2-4 werkdagen, zoals omschreven staat in onze algemene voorwaarden en op onze webshop onder FAQ. Uiteraard had u altijd contact met ons kunnen opnemen als een levering niet naar wens loopt. Achteraf kunnen wij hier helaas niets meer aan veranderen. Het spijt ons dat u geen goede ervaring heeft gehad met dpd. U kunt uiteraard ook altijd bij hen een klacht in dienen. Ik hoop uw vraag zo voldoende te hebben beantwoord en anders kunt u ons altijd benaderen via mail, telefoon, whatsapp, facebook of overige sociale media kanalen. Met hartelijke groet Decorabel

Prima webshop

Goede producten, prijzen en service.
Ik moest iets in mijn besturing wijzigen, dit was geen enkel probleem.
Goede communicatie.
Alleen jammer dat DPD veel tijd nodig heeft om het te leveren.

2025幎4月3日

Decorabel からの回答

Hi! Dank je wel voor de mooie review! Uiteraard kan een levering altijd wat vertraging op lopen, daar is helaas weinig aan te doen maar wij snappen de teleurstelling. Een zonnige groet namens Decorabel

Prima service

Prima service. Leveren volgens afspraak.

2025幎3月13日

5぀星のうち5の評䟡

Er blij met mijn bestelling

Er blij met mijn bestelling, communicatie is top kreeg meteen antwoord op mijn vragen.
Snelle verzending

2025幎3月13日

Goede prijs

Goede prijs, veel fijne blanco producten, duidelijke beschrijving op de site en snelle levering.

2025幎3月4日

5぀星のうち3の評䟡

Kiloknaller

Ik kocht o.a. de kiloknaller. Mooi pakket, veel leuke kleuren, maar ik vond het jammer dat er weinig info over de verschillende soorten vinyl bij zit
 Je krijgt er wel een blad bij waarop staat hoe je de vinyl herkent of raamstickers of dat er vinyl kan bijzitten waar een beschermfolie opzit. Maar de meeste vinyls hebben geen merknaam of soort op de dragers staan, dus geen idee welke vinyl ik heb. Je hebt ook totaal geen idee welke permanent is en welke niet. Als beginner is het leuk om dit pakket te gebruiken om verschillende testjes te maken, maar ik had er wel graag wat meer info bij gekregen.

2025幎3月10日

Decorabel からの回答

Hi! Dank je wel voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kleurtjes die in een kilo knaller zitten. We doen onze uiterste best altijd leuke pakketten samen te stellen. Zoals alleen in de omschrijving vermeld staat is alles rest vinyl. Dit is folie wat wij vanwege afmetingen niet meer in de webshop verkopen. Het is voor ons niet mogelijk om bij ieder stukje vinyl ( er zitten er soms wel 20 in ) een opmerking erbij te zetten wat voor vinyl het is, welk met en of snijinstellingen. Namate je langer met de machine aan het werk bent, zul je merken dat je meer feeling krijgt welke folie je voor wat kunt gebruiken. Als je de folie in de kilo knaller gewoon als niet permanente vinyl behandeld dan kun je de vinyl voor alle ondergronden gebruiken zonder problemen :-D Mocht je er toch niet uit komen, dan kun je ons altijd even een appje sturen of mailen. We helpen je echt heel graag op weg.

5぀星のうち5の評䟡

Deze zijn oprecht een hele leuke

Deze zijn oprecht een hele leuke mensen. Mijn eerst ervaring met hun ging heel soepel en behulpzaam . Ze hebben kennis van de vak. Grote assortiment, bestellingen en bezorging gaat heel goed en snel. Af en toe kies ik zelf voor om mijn orders zelf op te halen. Ik wist altijd vriendelijk ontvangen.
Ik ben zeker tevreden bij Decorabel.
Ik blijft bij hun bestellen.
Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid!
Cham fotografie

2025幎2月28日

5぀星のうち4の評䟡

Erg blij met het pakket

Erg blij met het pakket.
Voor een beginner met folie is het fijn als er wat duidelijker te zien is wat voor folie het is.

2025幎2月13日

Decorabel からの回答

Hi! Hartelijk dank voor je review. Op onze site vind je altijd de informatie die je nodig hebt bij je product. Mocht je er niet uit komen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je heel graag verder op weg.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。