Hele fijne ervaring! Er was iets mis gegaan bij de bezorging, DPD. Hiervoor heb ik contact opgenomen, fijn geholpen / gerustgesteld en snel antwoord! En natuurlijk hartstikke blij met mijn bes... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik vind het enorm fijn dat je bij vragen even snel een appje kunt sturen & antwoord krijgt! Laatst een (technisch) probleem met afrekenen en dat is super opgelost ð Prijzen zijn interessant & l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop, ze leveren ontzettend netjes je bestelde producten, en als je contact met ze opneemt (in mijn geval via mail) krijg je heel spoedig en netjes reactie. Nu... ãã£ãšèŠã
Mooie artikelen, fijne duidelijke site! Mijn pers werd los van mijn andere items Verzonden. Dit stond niet in de mail vermeld. Echter na kort mailcontact was er snel duidelijkheid! Vriendelijke medewe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ontdek bij Decorabel duizenden mogelijkheden om je eigen producten te personaliseren. Van het maken van kraamcadeautjes tot aan het bedrukken van je eigen t-shirt. Bij Decorabel vind je een groot assortiment aan plotter producten en blancotextiel.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Erg fijn vinyl
Erg fijn vinyl zal hier zeker vaker bestellen. De kiloknaller is een erg leuke actie. Je krijgt genoeg keuze waarmee je vanalles kan maken.

Perfecte service
Decorabel voorziet in een perfecte service. Super snelle verzending en wanneer er vragen zijn antwoorden zij snel en netjes.
Wat mij betreft de punten die een webwinkel prettig maken.
Decorabel is een fantastische webshopâŠ
Decorabel is een fantastische webshop nog nooit geen problemen gehad altijd correct en een goede klantendienst
Goede service - kwaliteit & prijs
Snelle levering van de bestelde artikels, aan een goede prijs. Mooi verpakt en nog een attentie in mijn pakket. Top
Er was een verkeerd product geleverdâŠ
Er was een verkeerd product geleverd maar dit is snel en netjes opgelost. Erg tevreden.
Geleverd wat ik had besteld
Goede producten, slechte kennis
Goede producten , maar weinig kennis over die producten. Als ik zelf niet verder had gekeken dan het advies dat ze gaven, had ik een verkeerde bestelling gedaan.... Zou fijn zijn als je op productkennis kunt vertrouwen; bij hun niet dus....... Jammer

Super bedrijf fijne kwaliteit
Kleding is van super kwaliteit. Helaas wat problemen gehad met pakket bezorgdienst en het bedrijf heeft alles op alles gezet en er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen en met succes. Contact is snel en heel erg vriendelijk. Wij zijn zo erg enthousiast dat we direct een nieuwe bestelling hebben gedaan, we hebben nu wel een maat groter besteld zodat het niet te klein uitvalt. We gaan zeker nog vaker bij hun bestellen.

Goede producten
Goede producten. Ook fijn dat er op de rollen een sticker zit met wat voor folie het is. En ik kreeg bij de vinyl zelfs de snij instellingen. Heel fijn dat dit zo duidelijk geleverd word. Ook enorm snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen.

Super bedrijf
Super bedrijf! Goede klantenservice en snelle verzending
Snelle levering fijn om zaken mee te
Goeie kwaliteit
Goeie kwaliteit
Heel goeie kwaliteit
Top Service
Super hoe ze met je meedenken en dat ze dingen voor je gaan uitzoeken. Top bedrijf. Ik heb mijn silhouette ook bij hun gekocht. Nog een plus punt ze leveren snel.
Top service
Kan alleen maar zeggen, Top !! Goede service en snelle levering ook. We zijn erg blij met alles. Bedankt, echt een aanrader !!
Een echte aanrader
Een echte aanrader!
Zeer tevreden over de service en levering van mijn bestelling.
Thnxð€
Geweldige service
Geweldige service, goede hulp en uitleg.
Er wordt echt met je mee gedacht.
De producten worden snel en goed verzonden.
Wij zijn fan âïžâïžâïžâïžâïž
Heel erg snel geleverd en goedeâŠ
Heel erg snel geleverd en goede kwaliteit!
SUPER
Super vriendelijke mensen .
Besteld betaald en ontvangen .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ