ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had de niet verwacht dat de workshop omgaan met verandering deze invulling zou hebben. Ik dacht veel theoretischer, terwijl het heel praktisch en herkenbaar is. Fijne bevestiging en weer even bewus... ãã£ãšèŠã
Super interessante workshop, veel bewustwording van lichaamshouding. Niet alleen mbt manier van zitten/staan, maar ook van omgevingsfactoren. Onze coach Lidia deed het super leuk. We hadden een Enge... ãã£ãšèŠã
Interessant onderwerp. Lastig om dit offline te doen toch wel. Wellicht meer werken met cameraâs aan, methodieken waarmee je meer contact hebt, meer filmpjes. Meer interactie
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zorgen voor de mooiste glimlach op jouw werkvloer. Op de werkvloer organiseren wij vitaliteitactiviteiten rondom de thema's: mentale gezondheid, werkdruk/stress verlagen en teambuilding. Zodat je organisatie een aantrekkelijke werkgever bent én blijft.Â
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- defittemedewerker.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede voorbereiding en interactie metâŠ
Goede voorbereiding en interactie met deelnemers.
Leuke workshop
Prettige vrouw die de presentatie gaf. Interactief, leuk om elkaars ervaringen te horen.
Bewustwording en verfrissing
Het is goed om hier weer eens bewust mee bezig te zijn. Sommige punten zijn voor jou vanzelfsprekend, door te delen ga je toch weer open blik bekijken
Fijne duidelijke workshop
Fijne duidelijke workshop, goede balans tussen kennisdeling en interactie met collegas.
Duidelijk verhaal en ben tot nieuweâŠ
Duidelijk verhaal en ben tot nieuwe inzichten gekomen wat betreft werkgeluk/druk
Fijne sessie met diverse interactieveâŠ
Fijne sessie met diverse interactieve oefeningen. Niet te complex, gewoon praktisch
Super fijn om te doen
Super fijn om te doen. Hij had een gekke gestoorde groep maar ook die kreeg hij rustig. Een aanrader dus.
Leuk.om met 5 collega's tegelijk dit teâŠ
Leuk.om met 5 collega's tegelijk dit te volgen, we hebben nu direct een gesprek erover.
Het is heel goed om stil te staan bijâŠ
Het is heel goed om stil te staan bij je financiën, zo word je bewuster gemaakt. Door de feedback kun je kijken naar de feedforward om duidelijke doelen te stellen. En het delen van ervaringen inspireert mij om scherp te zijn.
Verhelderende workshop
Sympathieke trainster met een fijne rustige stem. Weet de groep mee te nemen door te wisselen tussen zowel actief als interactief. Legt goed uit en geeft de deelnemers de ruimte. Ik neem de info zeker mee, en raadt het mensen ook aan hetzelfde te volgen!
Fijn om goede handvatten te krijgen omâŠ
Fijn om goede handvatten te krijgen om mijn tijd beter te managen.
Prima uitleg en inzicht in situaties
Prima uitleg en inzicht in situaties
Leerzame workshop
Was duidelijk, goede tips gekregen om mee aan de slag te gaan
Top wokshop!
De workshop was interessant en naar mijn mening goed oogebouwd. Chaemi was erg vlot, stelde vragen en toonde belangstelling. Ik heb een aantal tips mee kunnen nemen (en een aantal dingen die ik stiekem wist maar waarvan toch werd bevestigd of deze helpen bij een digital detox of niet). Ik vond het een leuke workshop! Wat ik ook een waardevolle invulling zou vinden, is als kan worden ingegaan op tips of adviezen om huidig gedrag te kunnen beginnen veranderen voor minder schermtijd.
Timemanagement
Timemanagement
Leuke tips en inzicht gevers gehoord
Leuk uurtje
Leuk uurtje. Ik had wel wat meer cencrete time management tips verwacht
Zo, even tot rust komen
Wat is het toch fijn om even achter je computerscherm vandaag te komen en dan uitgerust terug te komen van zo'n behandeling. En ook op sociaal vlak is het natuurlijk een mooie gelegenheid om eens een praatje te maken over andere onderwerpen dan je werk.
Leuke training
Leuke training, zou wel iets uitgebreider kunnen denk ik als er meer tijd zou zijn
Worshop was fijn omdat je je bewust om kan gaan.
Worshop was fijn omdat je je bewust wordt gemaakt. Ook de tips zijn zeker nuttig die ik kan gebruiken.
Acties die je in je telefoon kunt doenâŠ
Acties die je in je telefoon kunt doen om niet afgeleid te worden. En kijken naar je eigen trigger.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ