レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

䌁業情報

1. フィットネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 102ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Het is een prima apparaat

Het is een prima apparaat wat door de slagkracht tot diep in de spieren kan werken. Het heeft maar 1 nadeel: de PrO is echt qua gewicht wel pittig. Daarnaast zullen niet alle koppen die erbij zitten gebruikt gaan worden vermoed ik.
Prima service!

2026幎6月10日

TOP!

Wij hebben de Maicura Pro Gen 2 besteld en het apparaat is echt fantastisch! Wij hebben allebei last van een schouderblessure, dus de Gen 2 is een uitkomst met alle verschillende opties (zowel met opzetknoppen als met intensiteit). Het is ook heel fijn om te gebruiken bij opkomende spierpijn. De service is ook top: na 1 dag hadden wij het massageapparaat al binnen.

2026幎6月13日
5぀星のうち2の評䟡

Levering duurde heel lang

Levering duurde heel lang ! Bij afleveren) beneden in de hal gegooid, ipv brievenbus ) pakketje open zat nog 1 zak in netjes gemaild foto gemaakt maar helaas !

Ik kreeg geen nieuwe zak !

2026幎5月29日

Van Pro Gen2 naar de Go.

Na de Pro Gen2 besteld te hebben bleek deze toch te heftig. Deze hebben we zonder problemen kunnen ruilen voor de Go, welke tot nu toe perfect aan onze verwachtingen voldoet. Klein maar toch krachtig genoeg. Service is goed en communicatie met Maicura verliep prima.

2026幎5月21日
5぀星のうち5の評䟡

Maicura pro gen 2 topper!!

Had eerst de maicura pro SE besteld maar voor mij grote stevige man niet genoeg kracht en diepte. Via mail met eigenaar Willem gesprek gehad en keuze gemaakt voor de maicura pro gen 2, was wat sceptisch in eerste instantie, ipv prijs maar moet zeggen wat een kanon. Heerlijk super diep en stevig waardoor me spieren weer los komen. Terug sturen van eerste model was geen probleem en liep ook soepel.

2026幎5月21日

Vooralsnog goede service

Vooralsnog fijn contact via de mail, voor een probleem werd een adequate oplossing geboden. Verzending vond meteen dezelfde dag plaats en het artikel was goed verpakt.

Gezien het een vaderdag cadeau betreft, heb ik het artikel nog niet kunnen testen. Het is fijn te weten dat er sprake is van een 100 dagen tevredenheidsgarantie, hopelijk hoeven we hier geen gebruik van te maken.

2026幎5月19日
5぀星のうち5の評䟡

Had ik dit maar eerder gekocht!

Mijn schoonzoon vertelde al eerder hierover, maar ik kocht de Maicura Pro deze week pas. Het is een enorm fijn ding. En ik merk echt verbetering. Ik heb last van mijn schouder, dit helpt goed tegen de pijn. Ook ziet het product en de verpakking er erg mooi en degelijk uit.

2026幎5月8日

Maicura Pro Gen2 TOP!

Ik heb de Maicura Pro Gen2. Een goede kwaliteit en 'stille' massagegun. De verschillende koppen geven je een breed scala aan mogelijkheden.

Voor mij is het na intensief sporten fijn om de stijve en stramme spieren los te masseren. Zo voel ik mijzelf sneller weer goed om door te gaan.

2026幎4月18日
5぀星のうち5の評䟡

Fijn bedrijf met een fijn product

Vorig jaar de eerste massage gun aangeschaft en zeer tevreden. Mijn vader wilde er daardoor ook graag 1. Helaas heeft deze het maar 1 dag gedaan door een defect, maar na contact met Maicura is er direct een vervangende massage gun opgestuurd. Heel fijn!

2026幎4月20日
5぀星のうち5の評䟡

Het uitpakken is al een feestje

Na een aantal vergelijkingen gedaan te hebben van verschillende merken heb ik gekozen voor de Maicura Go, het is werkelijk een super goede massage gun, hij is stil, zeer handzaam, en heeft een keuze uit een 6 tal massage heads. Zelfs de verpakking is al een feestje je wordt al blij bij het uitpakken van de Go, zo mooi verpakt én niet te vergeten 3 jaar garantie en je mag ‘m 100 dagen uit proberen, maar ik weet zéker dat je ‘m gaat houden!
Ik gebruik de Go voor m’n heupklachten en m’n peesplaatontsteking in m’n bovenbeen, het geeft pijn verlichting zodat ik wat minder vaak naar de fysio gaat..kortom “gewoon doen” het is uw geld meer dan waard!

2026幎4月16日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over de Maicura

Ik ben erg tevreden over de Maicura massage gun. Hij is krachtig, stil en makkelijk in gebruik. Heel fijn voor ontspanning en spierherstel. De verschillende opzetstukken zijn ideaal en de batterij gaat erg lang mee. Zeker een aanrader!

Het contact met het bedrijf naar aanleiding van mijn vragen was erg prettig.

2025幎9月10日

TOP service!!!

TOP service!!! Er was een fout gelopen in het type toestel (verkeerd oplaadsysteem). Onmiddellijk via mail geholpen geweest en een mooie korting en gratis retourlabel mogen ontvangen voor het ongemak. Zéér dankbaar voor de vriendelijke en zeer behulpzame eigenaar van MAICURA.

2026幎3月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス