De workshop was interessant en naar mijn mening goed oogebouwd. Chaemi was erg vlot, stelde vragen en toonde belangstelling. Ik heb een aantal tips mee kunnen nemen (en een aantal dingen die ik stieke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had de niet verwacht dat de workshop omgaan met verandering deze invulling zou hebben. Ik dacht veel theoretischer, terwijl het heel praktisch en herkenbaar is. Fijne bevestiging en weer even bewus... ãã£ãšèŠã
Super interessante workshop, veel bewustwording van lichaamshouding. Niet alleen mbt manier van zitten/staan, maar ook van omgevingsfactoren. Onze coach Lidia deed het super leuk. We hadden een Enge... ãã£ãšèŠã
Interessant onderwerp. Lastig om dit offline te doen toch wel. Wellicht meer werken met cameraâs aan, methodieken waarmee je meer contact hebt, meer filmpjes. Meer interactie
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zorgen voor de mooiste glimlach op jouw werkvloer. Op de werkvloer organiseren wij vitaliteitactiviteiten rondom de thema's: mentale gezondheid, werkdruk/stress verlagen en teambuilding. Zodat je organisatie een aantrekkelijke werkgever bent én blijft.Â
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- defittemedewerker.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooie eyeopeners over ergonomie
Mooie eyeopeners over ergonomie maar ook over je eigen verantwoordelijkheid wat betreft je werkhouding. (Letterlijk en figuurlijk)
Duidelijke uitleg en goede feedback
Goed advies
Verhelderend en praktisch
Het was verhelderend en er waren veel eye openers. Ook was er veel herkenning en waren er praktische tips hoe je dingen kan aanpakken en veranderen. Je hebt een keus en zorg goed voor jezelf zijn dingen die me zijn bijgebleven. Ik ga er zeker mee aan de slag!
Fijne duidelijke workshop
Er is een prettige en positieve sfeer gecreeerd waardoor ik me gemakkelijk kon openstellen en anderen volgens mij ook. Een heel duidelijke en concrete worksh
Hele fijne inzichten gekregen
Hele fijne inzichten gekregen. Veilige omgeving met humor en persoonlijk. Er werd ook echt geluisterd. Fijne tips.
It was a super nice!!
It was a super nice!!! Highly recommend
energieke workshops die je verder helpen
Als onderdeel van onze sectordag 2 enerverende workshops ingepland. Voorbereiding en afstemming verliep heel soepel met aandacht voor onze groep. De trainers waren sterk op hun vakgebied en wisten de groep op een leuke manier mee te nemen en uit te dagen. Zowel de workshop 'Lichaamstaal' als de workshop 'Baas in eigen inbox' hadden veel ruimte voor interactie en leverden concrete inzichten en verbeteracties op; was leuk om te doen!
Anita gehad als vitaliteitscoach
Anita gehad als vitaliteitscoach, ik zou haar aanraden bij andere collegaâs; ik heb concrete tips waarmee ik aan de slag kan gaan.
Heldere uitleg
Heldere uitleg! Veel wist ik al nu in de praktijk brengen.
Leuke workshop met tips en tricks dieâŠ
Leuke workshop met tips en tricks die je aan inspireren.
Leerzaam en gezellig
Helemaal ZEN!
Wat is het fijn dat dit kan tegenwoordig en dat dit aangeboden wordt door ons bedrijf. Kijk er elke keer weer naar uit, even ontspannen en helemaal ZEN.
Leuke en leerzame workshop
Zeer kundige trainer van de workshop. Veel informatie over gezond eten en gezonde smoothies gekregen. We hebben 1 smoothies zelf gemaakt en 4 verschillende soorten smoothies geproefd. Ze waren, verrassend genoeg, allemaal lekker.
verrassend en leerzaam en lekker
Gezondheids PMO
Goede PMO gezondheidscheck op kantoor DNB . Handvaten en een report in de mail van Anita gekregen om met 2 aandachtspunten aan de slag te gaan.
Goed om op deze laagdrempelige manier je eigen basisinzichten in je lichaamsgesteldheid gepresenteerd te krijgen.
Goed geholpen
Ik ben goed geholpen en goed geadviseerd door de medewerkster (Janneke). Wij hadden zo'n "Health Week" waar de collega's hun gezondheidsniveau beoordeeld konden worden door De Fitte Medewerker.
Erg goede ervaring!
Het onderzoek heeft mij een erg goed beeld gegeven van mijn gezondheid. Ik heb nu niet alleen een duidelijk beeld van mijn gezondheid, maar heb ook erg nuttige tips gekregen om deze te verbeteren. Erg tevreden!
Aanrader!
Het was een goede ervaring omdat je meegenomen wordt in de keuzes die je kunt maken om je lichaam gezondere voedingstoffen te voeden. Je krijgt inzichten over betere keuzes, maar ook makkelijke keuzes. Echt een aanrader en erg lekker!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ