Degolfballenman レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Lekker no nonsense, prima assortiment, lakeballs kwamen mooi schoon in doosjes aan. Prijs ook oké. Snel geleverd. Aanrader!!

5぀星のうち4の評䟡

Leek goede mix lakeballs en prijs kwaliteit verhouding Echter! Bij 100 stuks aanbieding geen verzendkosten. En in praktijk met betalen werd dit toch toegevoegd. Al eerder mbv mail reactie o... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Doorgaans verdient Golfballenman een 5 sterren score. Deze keer wat minder vanwege de mindere kwaliteit van de ballen dan gewoonlijk. Veel oude ballen, een aantal met behoorlijke verkleuring en hier e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na onderstaande review is het zeer netjes opgelost. 1 mailtje en de volgende dag werd het naar tevredenheid opgelost. BEDANKT! Kwaliteit van de ballen is minder. Bestellin, levering en verpakking g... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゎルフショップ

圓該䌁業による蚘述

De Golfballenman is dé plek voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar kwalitatieve golfballen tegen een voordelige prijs. Dit bedrijf is gespecialiseerd in lakeballs, oftewel golfballen die eerder gebruikt zijn maar nog steeds van uitstekende kwaliteit zijn. Door het hergebruiken van deze ballen wordt er niet alleen bespaard op kosten, maar ook op het milieu. Bij de Golfballenman vind je een uitgebreid assortiment aan lakeballs van verschillende merken en types. Of je nu op zoek bent naar Titleist, Callaway, Nike of Srixon golfballen, hier vind je het allemaal. Bovendien biedt de Golfballenman ook de mogelijkheid om de ballen per 25 te bestellen, zodat je precies het aantal golfballen kunt bestellen dat je nodig hebt.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Kwaliteit minder

Kwaliteit minder, levering en verpakking goed.
Helaas voldoen de ballen niet aan de kwaliteit op de website. 16 van de 100 ballen zijn het niet waard om mee te spelen. Met andere leveranciers heb ik veel betere ervaringen, helaas.

2023幎6月3日
自発的なレビュヌ

Goedemorgen Patrick,

Wat vervelend dat de kwaliteit tegen valt. Kunt u een foto maken van de 16 ballen waar niet mee te spelen valt en deze mailen naar info@degolfballenman.nl. Dan kijken we naar een passende oplossing.

Goede service..

Hoewel de verzonden ballen zoek waren geraakt bij Post NL, werd mij zonder zeuren een nieuw setje in het vooruitzicht gesteld. Deze heden ontvangen. Goede kwaliteit. Bedankt.

2023幎4月13日

Goedemorgen Willem,
Goed om te horen dat ze nu wel goed zijn aangekomen. Veel plezier met de lakeballs.

5぀星のうち4の評䟡

Leek goede mix lakeballs en prijs

Leek goede mix lakeballs en prijs kwaliteit verhouding

Echter! Bij 100 stuks aanbieding geen verzendkosten.
En in praktijk met betalen werd dit toch toegevoegd.

Al eerder mbv mail reactie op gegeven. Geen reactie ontvangen.

Dat laatste is teleurstellend. En nodigt niet uit opnieuw op de3 manier ballen te bestellen.

2023幎3月31日

Goedemorgen Theo,
Dank voor de Feedback. Er zat inderdaad een fout in ons systeem. De te veel betaalde verzendkosten zijn inmiddels terugbetaald. We hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van onze Lakeballs.

Goed geholpen

Goed geholpen, jammer dat titlist de ballen niet had die ik wilde. Is goed opgelost. Jammer dat de naam bij betaling anders is, als jullie nog corrigeren zou dat twijfel van betaling weg nemen.

2023幎4月3日

Degolfballenman からの回答

Hi Gerard, Dank voor de feedback. Als het goed is, is dit nu aangepast.

5぀星のうち1の評䟡

Niets ontvangen

Niets ontvangen, wel vooraf betaald.
De bestelling zou 3 april geleverd worden, daarna op 4 april (na 17.00 uur moesten wij dringend weg) op5 april ook niets gehoord.
Fam. Baars

2023幎4月4日

Degolfballenman からの回答

Goedemiddag, We hebben de track en trace even bekeken en zien dat het pakket voor uitlevering vandaag staat bij postnl. Postnl geeft aan dat er iets fout ging bij hun in het sorteerproces. Excuses dat de bezorging wat langer duurde.

5぀星のうち1の評䟡

Ik kreeg niet de kwaliteit die

Ik kreeg niet de kwaliteit die aangeboden was en waar ik uitdrukkelijk om gevraagd had .
Ik verzocht om een kleine compensatie maar die heb ik nooit gekregen .
Er zijn veel betere ballen leveranciers waar je ook kwaliteitsballen krijgt .

2023幎3月14日

Degolfballenman からの回答

Helaas om te lezen dat u nog niet tevreden bent. We hebben u voorgesteld de ballen op onze kosten te retourneren toen u aangaf niet tevreden te zijn. Uw voorgestelde compensatie van 50 Pinnacle lady voor uw vrouw vonden we niet passend. Vandaar dat we het alternatief hebben geboden waar u aangaf geen gebruik van te willen maken.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。