Lekker no nonsense, prima assortiment, lakeballs kwamen mooi schoon in doosjes aan. Prijs ook oké. Snel geleverd. Aanrader!!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Leek goede mix lakeballs en prijs kwaliteit verhouding Echter! Bij 100 stuks aanbieding geen verzendkosten. En in praktijk met betalen werd dit toch toegevoegd. Al eerder mbv mail reactie o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Doorgaans verdient Golfballenman een 5 sterren score. Deze keer wat minder vanwege de mindere kwaliteit van de ballen dan gewoonlijk. Veel oude ballen, een aantal met behoorlijke verkleuring en hier e... ãã£ãšèŠã
Na onderstaande review is het zeer netjes opgelost. 1 mailtje en de volgende dag werd het naar tevredenheid opgelost. BEDANKT! Kwaliteit van de ballen is minder. Bestellin, levering en verpakking g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Golfballenman is dé plek voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar kwalitatieve golfballen tegen een voordelige prijs. Dit bedrijf is gespecialiseerd in lakeballs, oftewel golfballen die eerder gebruikt zijn maar nog steeds van uitstekende kwaliteit zijn. Door het hergebruiken van deze ballen wordt er niet alleen bespaard op kosten, maar ook op het milieu. Bij de Golfballenman vind je een uitgebreid assortiment aan lakeballs van verschillende merken en types. Of je nu op zoek bent naar Titleist, Callaway, Nike of Srixon golfballen, hier vind je het allemaal. Bovendien biedt de Golfballenman ook de mogelijkheid om de ballen per 25 te bestellen, zodat je precies het aantal golfballen kunt bestellen dat je nodig hebt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kwaliteit minder
Kwaliteit minder, levering en verpakking goed.
Helaas voldoen de ballen niet aan de kwaliteit op de website. 16 van de 100 ballen zijn het niet waard om mee te spelen. Met andere leveranciers heb ik veel betere ervaringen, helaas.

Goede service..
Hoewel de verzonden ballen zoek waren geraakt bij Post NL, werd mij zonder zeuren een nieuw setje in het vooruitzicht gesteld. Deze heden ontvangen. Goede kwaliteit. Bedankt.

Degolfballenman ããã®åç
Leek goede mix lakeballs en prijsâŠ
Leek goede mix lakeballs en prijs kwaliteit verhouding
Echter! Bij 100 stuks aanbieding geen verzendkosten.
En in praktijk met betalen werd dit toch toegevoegd.
Al eerder mbv mail reactie op gegeven. Geen reactie ontvangen.
Dat laatste is teleurstellend. En nodigt niet uit opnieuw op de3 manier ballen te bestellen.

Goed geholpen
Goed geholpen, jammer dat titlist de ballen niet had die ik wilde. Is goed opgelost. Jammer dat de naam bij betaling anders is, als jullie nog corrigeren zou dat twijfel van betaling weg nemen.

Niets ontvangen
Niets ontvangen, wel vooraf betaald.
De bestelling zou 3 april geleverd worden, daarna op 4 april (na 17.00 uur moesten wij dringend weg) op5 april ook niets gehoord.
Fam. Baars

Degolfballenman ããã®åç
Ik kreeg niet de kwaliteit dieâŠ
Ik kreeg niet de kwaliteit die aangeboden was en waar ik uitdrukkelijk om gevraagd had .
Ik verzocht om een kleine compensatie maar die heb ik nooit gekregen .
Er zijn veel betere ballen leveranciers waar je ook kwaliteitsballen krijgt .

Keurig verpakt in een handzaam net
Keurig verpakt in een handzaam net