Onlangs de Deeper Quest voerboot gekocht en hele goede service ð. Snelle levering, goede communicatie en boot werkt echt super ð¥. In de toekomst zeker meer bestellingen bij dit bedrijf vanwege de go... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
in eerste instantie bestelling gedaan via bol.com maar omdat het bedrag op de site van bol niet klopte is de bestelling geannuleerd en kon ik het zelfde product bestellen bij de Karpervisser zelf met... ãã£ãšèŠã
Super goed geholpen,snel verstuurd. Had nog wat vragen,want lukte niet om af te rekenen online...goed geholpen via whatsapp... Met een aardige en top medewerker ðvandaag gelijk getest,en zeer tev... ãã£ãšèŠã
Heb een zeer goede ervaring gehad met Dekarpervisser Heb daar een voerboot gekocht Die de volgende dag geleverd werd. Had nog wat vragen over evt een dieptemeter inbouw. Kreeg op al mijn vragen di... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij De Karpervisser â dé karperspeciaalzaak webshop voor gepassioneerde karpervissers! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde visdag, van hoogwaardige aas- en voerproducten tot de nieuwste technische snufjes en comfortabele visuitrusting.
é£çµ¡å
Kruzebrink 17, 8141WC, Heino, ãªã©ã³ã
- +31653148523
- info@dekarpervisser.com
- dekarpervisser.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Een jaar geleden een voerboot gekocht met GPS, doet wat deze moet doen. Helaas naar 11 maanden is de printplaat doorgebrand. Contact gezocht en de boot kon worden opgestuurd. Na onderzoek is de printplaat vervangen en de boot doet het weer als nieuw.
Snelle en duidelijke communicatie.
Bedankt voor de snelle service
Bart Bouwman
is prima service
De voerboot
Bij dit bedrijf een voerboot gekocht.
de communicatie met het bedrijf was zeer goed reageerde snel op E mails, en telefonisch contact.
wat er op de website staat over de boten klopt helemaal en als je een probleem heb wordt dat heel snel opgelost.
ik kan niet anders zeggen ik ben zeer tevreden.
Prima service!
Bestaande gewenste kleur was niet voorradig, er werd keurig gebeld en een goed alternatief geboden.
Vragen over bevestiging Deeper aan de boot werden ook gelijk beantwoord. Aardige mensen!
De communicatie was vanaf moment 1 alâŠ
De communicatie was vanaf moment 1 al gelijk goed, was er wat gewijzigd aan de bestelling werd is persoonlijk geappt.
Top service!! Boot goed ontvangen en nog steeds heel blij mee!
Top geregeld en kreeg na leveren ookâŠ
Top geregeld en kreeg na leveren ook duidelijk antwoord via de whats app bij al mijn vragen.
Top service
Ik had mijn huisnummer niet goed ingevuld
Werd netjes gebeld en goed gezet
Meteen even een vraag gesteld over de batterij duur van me gps voerboot
Die was zeer snel leeg
Werd zonder probleem een nieuwe batterij mee gestuurd die ik kan uitproberen top
Een mooie voerboot, voor weinig geld.
Ik vond de advertentie via marktplaats. Ik heb gekozen voor de voerboot met 3 voerbakken en hookrelease. Dat vond ik voor mij de beste optie. Er zit cruisecontrol en GPS op. De ervaring van de bestelling tot de bezorging is gewoon top. Voor 17.00 uur besteld en hij wordt de volgende dag geleverd. Kortom ik kan deze verkoper en de voerboot ten zeerste aanbevelen. M.V.G. Rob
Voerboot 2.5 Kilo
Voerboot 2.5 Kilo
De voerbootbakjes zijn groter dan ik dacht dus daar ben ik blij mee. Klantenservice is top.
Zeker een aanrader
Prachtig voerboot prijs kwaliteit
Prachtig voerboot prijs kwaliteit. Snel en netjes geleverd en prima na service.
Snelle levering top beschreven enâŠ
Snelle levering top beschreven en duidelijke website
Snel en goed verpakt geleverd
Ik heb een voerboot bij jullie gekocht
Ik heb een voerboot bij jullie gekocht, werkt zeer goed . Een deeper gekocht ,ook zeer goed . Snelle en goede service. Klasse . Alleen duurt het zeer lang dat de batterijen van de voerboot opgeladen zijn . Duurt uren . Misschien lader niet goed ? Mvg Gerrit-Jan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ