Onlangs de Deeper Quest voerboot gekocht en hele goede service ð. Snelle levering, goede communicatie en boot werkt echt super ð¥. In de toekomst zeker meer bestellingen bij dit bedrijf vanwege de go... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
in eerste instantie bestelling gedaan via bol.com maar omdat het bedrag op de site van bol niet klopte is de bestelling geannuleerd en kon ik het zelfde product bestellen bij de Karpervisser zelf met... ãã£ãšèŠã
Super goed geholpen,snel verstuurd. Had nog wat vragen,want lukte niet om af te rekenen online...goed geholpen via whatsapp... Met een aardige en top medewerker ðvandaag gelijk getest,en zeer tev... ãã£ãšèŠã
Heb een zeer goede ervaring gehad met Dekarpervisser Heb daar een voerboot gekocht Die de volgende dag geleverd werd. Had nog wat vragen over evt een dieptemeter inbouw. Kreeg op al mijn vragen di... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij De Karpervisser â dé karperspeciaalzaak webshop voor gepassioneerde karpervissers! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde visdag, van hoogwaardige aas- en voerproducten tot de nieuwste technische snufjes en comfortabele visuitrusting.
é£çµ¡å
Kruzebrink 17, 8141WC, Heino, ãªã©ã³ã
- +31653148523
- info@dekarpervisser.com
- dekarpervisser.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
zeer snel geleverd
zeer snel geleverd
maar helaas heb ik het stuk die er in schuift gebroken
Super snelle levering
Goeie webshop
Goeie webshop, de boot is goed en ze hebben snelle support. Ik heb de 3.5 kilo boot met ledstrip. Vriend van mij had hem ook getest en daarna voor zichzelf gekocht.
Goede serves
snel geleverd en goede service
Gewoon supper Servische alles gewoonâŠ
Gewoon supper Servische alles gewoon perfect kan allen maar zeggen top
En zeer accuraat klasse bedrijf ððððððð
Snel service
snel geleverd
TOP!
Correcte afhandeling van mijn bestelling, zorgvuldig ingepakt, duidelijke informatie over verzending en na de voerboot getest te hebben kan ik niet anders zeggen als: TOP!
Top klantenservice
Enige tijd geleden voerbootje besteld. Alles correct ontvangen. Uit ondervinding vond ik het nodig om de wier bescherming bij te bestellen. Product niet meer op voorraad. Dit tijdig laten weten en ook medegedeeld dat ze aan het zoeken waren naar een passende oplossing. Dag erna terug telefoon met het nieuws dat ze een oplossing hadden en het product ook verzonden is. Dit noem ik pas klantenservice. Daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren.
Åódka bardzo dobra decyzja good gpsâŠ
Åódka bardzo dobra decyzja good gps jestem bardzo zadowolony
POLECAM
Ging vlot en snel
Zeer vriendelijk personeel dat u ruimâŠ
Zeer vriendelijk personeel dat u ruim voldoende helpt bij het maken van een moeilijke keuze.
Product bestaat uit kwalitatief super materiaal.
Bestelling onbeschadigd geleverd op de afgesproken tijd en plaats.
Aanrader dus!!
Top voerboot doet het perfect iedereen zou hier een voerboot moeten halen en de service is ook echt super complimenten.
Mooie veerboot is aan gekomen
Mooie veerboot is aan gekomen
Goed verpakt en snelle levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ