Het materiaal is heerlijk..mooi en luxe. Bestelling voorspoedig. Geen dwingende mails. Het is dus een heerlijke en eerlijke ervaring. Ik ja het iedereen aanbevelen. Erg blij met mn dekbed... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het bestellen was eenvoudig te doen. Wat beloofd werd, werd nageleefd. Maar het slaapgenot op een laken van Egyptische katoen overtrof al mijn verwachtingen. Heerlijk zacht,blijft strak liggen (en da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wereld van verschil! Egyptisch katoenen dekbedovertrek of een ander goedkoper dekbedovertrek! Je slaapt ongeveer 1/3 van je levenâŠ.. dan ook het beste he! Kwaliteit is een langetermijn investering! Z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De overtrek die online besteld is
De overtrek die online besteld is, was niet meer leverbaar. Heb een mooi aanbod voor alternatief ontvangen.

dekbedovertrek.com ããã®åç
snel verzonden goede prijs kwaliteit

Mooie kwaliteit overtrek
Mooie kwaliteit overtrek.
Kleuren komen overeen met de foto.
Snelle levering.
Liggen heerlijk onder onze nieuwe overtrek met kussenslopen

Heerlijk hoeslaken van EgyptischâŠ
Heerlijk hoeslaken van Egyptisch katoen, erg mooi en prima op tijd geleverd!

Top winkel
Makkelijke website, snelle levering. Prachtig dekbed

dekbedovertrek.com ããã®åç
Top service en top kwaliteit!
Goede service! Dekbedovertrek TC400 Egyptisch katoen satijn besteld. Prachtige kwaliteit en heerlijk om onder te slapen. Uit bed gaan is nu nog lastiger geworden.

Geweldige kwaliteit
Geweldige kwaliteit, nog nooit zo lekker geslapen. Zal het zeker aanraden!

Waar voor je geld!
Super snelle levering. In de black Friday sale dekbedovertrekken gekocht (3 voor de prijs van 1) van Egyptisch katoen. Ongeloof fijn materiaal om onder te liggen. Fantastisch prijs-kwaliteitverhouding!

dekbedovertrek.com ããã®åç
Je word bedonderd door hun je krijgtâŠ
Je word bedonderd door hun je krijgt het
niet eens de zelfde dag dat zeggen ze wel
oplichters zijn het ik koop er nooit meer

Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Dekbed scheurt al naar 2 keer wassen

dekbedovertrek.com ããã®åç
Nog nooit zo snel een pakket ontvangen
Nog nooit zo snel een pakket ontvangen! Binnen 24 uur. Mooie overtrekken voor een leuke prijs.

Snel geleverd
Snel geleverd. super mooi verpakt en ze liggen heerlijk die dekbedden en hoeslakens. Jullie hebben er een vaste klant bij.

Mooi product
Egpytisch katoen dekbedovvertrek besteld. Mooi product. Gister uitgeproberd. Mooie kwaliteit.

dekbedovertrek.com ããã®åç
Zeer slechte ervaring met ditâŠ
Zeer slechte ervaring met dit internetbedrijf! Bestelling gedaan van ⬠119,- en niks ontvangen... gebeld, maar krijg te horen dat het bedrijf nu niet bereikbaar is.
Jammer dat er nog steeds mensen zijn die op deze manier anderen oplichten... hier kun je je toch niet goed bij voelen??
We lezen nu pas de andere reacties, anders hadden wij hier nooit besteld.
R. Wolters
Dekbedovertrek besteld en betaald, nooit geleverd
Dekbedovertrek besteld en betaald.
Na twee weken nog niets gehoord of gezien.
Telefonisch niet bereikbaar en mailen worden niet beantwoord.
Ik raadt iedereen af om hier een bestelling te plaatsen.
Aankomende week gaan wij naar Kassa om hulp te vragen.
Hele mooie kwaliteit gelverd
Bestel nooit wat bij dit bedrijf hetâŠ
Bestel nooit wat bij dit bedrijf het zijn de grootste fraudeurs ooit!
WEES GEWAARSCHUWD!
Dekbed besteld nooit geleverd. Wel 70 euro poter wat voor een ziek iemand veel geld is!
Oude mensen oplichten die in vertrouwen wat proberen te bestellen! Hoe durven ze!
9 oct een melli mello overtrek besteld âŠ
9 oct een melli mello overtrek besteld 109.95
Dekbedovertrek.com.
Nooit ontvangen. Niet mogelijk om t bellen.
25 emails gestuurd en geen reactie.
Adress klopt niet, Dus !! Oplichters
Ik heb een bestelling geplaatst bijâŠdekbedovertrek.com
Ik heb een bestelling geplaatst bij dekbedovertrek.com en meteen betaald, maar nooit wat gekregen. Ik kan niet in contact komen met het bedrijf, telefoonlijn is dood, mailtjes worden niet beantwoord. Jammer dat ik deze klachten nu pas zie. Het gaat om â¬75 terwijl ik het geld zelf hard nodig heb. Ik laat het hier zeker niet bij zitten. Wanneer wordt die site uit de lucht gehaald?!
Update: na aanhouden kreeg ik uiteindelijk 2 mailtjes. De eerste was âom welke bestelling gaat hetâ de tweede was âhet is niet meer leverbaar we zullen opdracht geven tot terugstorten van het geld en excuses voor de late afhandelingâ. Ik hoop dat ik het geld snel zal ontvangen. Ontvang ik geen geld dan geef ik het aan bij de politie als internetfraude. Toch zou ik niet aanraden hier wat te kopen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã