Heb laatst 2 hele mooie dekbedovertrekken besteld, helemaal blij!! Helaas was er een klein foutje, maar dat hebben ze bij Kayori prima opgelost! En ook super duidelijk uitgelegd hoe dat heeft ku... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Vorig jaar, eind februari 2023, kochten we bij Kayori een dekbedovertrek, katoen satijn. Aanvankelijk waren we er superblij mee, heerlijk zacht materiaal, totdat... Er zat gisteren na... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek maakt Kayori duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. In 2018 zijn we begonnen met deze uitdaging, ondertussen zijn Kayori producten te koop in 9 landen in Europa bij meer dan 800 dealers én uiteraard online in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Van bed- & badgoed tot interieurgeuren en verzorgingsproducten. Kayori heeft een breed aanbod artikelen om het huis geheel duurzaam in te richten. Producten die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam zijn geproduceerd én van hoge kwaliteit. Zacht voor de planeet & zacht voor jou: in onze producten tref je namelijk geen onnodige chemicaliën of agressieve ingrediënten. Of het nu gaat om dekbedovertrekken of verzorging. Sinds 2020 zijn we daarnaast plastic-vrij: geen plastic zakjes om producten, geen plastic verpakkingen. Alles zit verpakt in duurzame materialen zoals karton en glas. Deze materialen zijn oneindig recyclebaar. Op deze manier proberen wij van te voren na te denken over de impact van het product als het 'op' is en maken we de productcyclus rond.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geweldige Service!!
Heb laatst 2 hele mooie dekbedovertrekken besteld, helemaal blij!!
Helaas was er een klein foutje, maar dat hebben ze bij Kayori prima opgelost!
En ook super duidelijk uitgelegd hoe dat heeft kunnen gebeuren.
Echt wat een geweldige service!!
Zo blij met mijn mooie dekbedovertrekken, staan prachtig!!🤩
Super!!!!!!
Klein probleempje is zéér groots opgelost.
Telefonisch keurig netjes (meedenkend) te woord gestaan.
Hartelijk dank hiervoor.

Perfecte service
Perfecte service, snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Hier kunnen heel veel (grote) bedrijven een voorbeeld aan nemen. Daarnaast kan ik iedereen de producten van Kayori aanbevelen (geen aandelen 😉) prima kwaliteit en comfort.

Kayori からの回答
De molton die ik had besteld en volgens…
De molton die ik had besteld en volgens de voorschriften heb gewassen, paste helaas niet goed om mijn toppermatras. Ik heb dit per mail gemeld, inclusief foto’s, en kreeg direct een reactie én een nieuwe toegestuurd. Deze paste wel perfect. Erg blij met deze service!

Dubbel lekker slapen
Na de eerste wasbeurt kwam ik erachter dat één van mijn nieuwe topper hoeslakens niet paste. Ondanks dat het volgens de omschrijving wel zou moeten passen. De winkel waar ik al het Kayori beddengoed had gekocht gaf niet thuis omdat het hoeslaken al gebruikt zou zijn (was niet zo, alleen gewassen voor eerste gebruik) en ik de verpakking niet meer had. Daarna de klantenservice van Kayori aangeschreven en het probleem voorgelegd. Na enige correspondentie wilden ze het hoeslaken vervangen. De wachttijd was lang omdat de kleur uitverkocht was, maar werd ruimschoots goedgemaakt door een kleine verrassing. Zo slaap ik nu dubbel lekker.

Productiefoutje netjes opgelost
Een paar maanden geleden kocht ik een mooi dekbedovertrek, was er erg blij mee. Maar na korte tijd kwamen er scheuren in de naden van de kussenslopen. Het bleek een productiefout. Erg jammer, maar kan natuurlijk gebeuren en de klantenservice heeft het supernetjes en snel opgelost.

Goed product, fijn bedrijf
Ben heel blij met Kayori, een heerlijke nachtrust op de hoeslakens van Tencel.
Goede kwaliteit en heerlijk zacht materiaal.

Super lieve mensen
Super lieve mensen werken bij dit bedrijf enorm coulant ik heb zelf een fout gemaakt in mijn bestelling en die hebben hun zo netjes opgelost super blij mee en het materiaal is ook super fijn voor een beddengoed.
Ik raad ze zeker aan.

Heerlijk beddengoed, goede service
Het beddengoed van Kyori is heerlijk. Lekker zacht en goede kwaliteit. Nu een nieuw set besteld en het hoeslaken paste niet lekker om de topper. Contact opgenomen met Kyori. Ze reageerde direct en hebben meegedacht naar een andere oplossing met als resultaat dat ze ons een andere hoeslaken hebben gezonden die prima past. Heel netjes!

Fantastische service!
Fantastische service!
Er was een probleem met de bestelling. Ik had navraag gedaan en kreeg toen een uiterst vriendelijke mail met meteen een aantal opties. Helaas zelf geen tijd om er in te duiken en gevraagd of zij een alternatief hadden. Er mee akkoord gegaan en vandaag ontvangen! Menig Klantenservice kan hier een voorbeeld aan nemen!
En de producten zijn so wie so top. Dit is de tweede bestelling. De eerste was ook super!

Kayori からの回答
De dekbedovertrekken zijn prachtig van…
De dekbedovertrekken zijn prachtig van stof en kwaliteit. Helaas zat er door een fabrieksfout in naad los. Na een bericht aan Kayori hebben zij dezelfde dag een nieuwe overtrek gestuurd.

Kayori からの回答
Ik had 2 dekbekken en 1 split topper…
Ik had 2 dekbekken en 1 split topper hoeslaken besteld. Dekbedden zijn perfect, luxe en slapen heerlijk.
Helaas paste de split topper niet goed om onze topper. Ik had hem al wel uitgewassen...
Dit was geen probleem. Ik kon hem kosteloos terugsturen en kreeg mijn geld terug.
FANTASTISCHE KLANTENSERVICE!
Ik bestel in de toekomst zeker bij jullie weer

Kayori からの回答
Nachtrust is verbeterd met dit beddengoed
De dekbedovertrekken slapen echt goddelijk. We hebben er een van tencel en het is als een 2e huid. Als die in de was zit en we gebruiken ons oude overtrek dan slapen we beide minder lekker.
Helaas zat er een gat in en na contact met de klantenservice direct een nieuwe toegezonden gekregen. Wat een fijne oplossing!
De kwaliteit is echter heel goed van het overtrek, dus ik zou hem zo weer opnieuw kopen.
Aardige klantenservice, fijne materialen en goede nachtrust!

wat een goede service
wat een goede service, nav een mailtje werd het probleem meteen goed opgelost.
Nu kunnen we genieten van de heerlijke producten

3 dekbedovertrekken gekocht
3 dekbedovertrekken gekocht, helaas zat er een gat in een kussensloop. De oplossing was perfect, er werd een hele nieuwe set toegestuurd! Bedankt!

Fijn product
Fijn product, zeer snelle service. Wel jammer dat het product een week later +-40 euro goedkoper wordt aangeboden.

Service na probleempje.
Overal kan een keer iets mis gaan, maar zoals het hier wordt opgelost kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Super goede service. Bedankt hiervoor.

Wauw, wat een service!
Wauw, wat een service! We hadden een probleem en konden niet direct nadat het probleem geconstateerd was contact opnemen. Toch is alles super fijn, snel en fantastisch opgelost.
Echt, wat een service!
Nogmaals dank jullie wel voor het meedenken en oplossen.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。