levering is weer keurig verpakt, en voorzien van alle gewenste info, inclusief een fraaie pen die je ook kunt gebruiken als touch pen voor je smartphone, door mij op tijd ontvangen in een brievenbuspa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snel en veilig geleverd. Magnesium besteld na eerst 1 maand te proberen en duidelijk minder vermoeid.Voel me fitter dan voordien.Daarom groter brievenbuspakket besteld.
Altijd goede verpakking.en nu een erg leuk cadeautje.maar belangrijker natuurlijk de goed producten succes verder. Met vriendelijke groet mew H van Dalen ðð
äŒæ¥ãåçããŸãã
De producten die ik gebruik bevallen heel goed, Deze ben ik gaan gebruiken voor mijn artrose, Curcumine C3 - Groenlip mossel en Boswellia serata. Worden keurig verstuurd als brievenbus pakketje dus h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!
Poststraat 4, 9628 AB, Siddeburen, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Er is een heldere uitleg van het product, de bestelling plaatsen gaat gemakkelijk, afrekenen idem, ik krijg vrijwel onmiddellijk een track en trace en het pakketje zit enkele dagen later in de postbus. in het pakketje nogmaals de productbeschrijving en waar je op moet letten ivm consumptie. en er zit een factuur bij, met de bevestiging van de betaling. Blij mee.

Gewoon zoals vanouds!
Goede service wat meerdere kleine bedrijfjes leveren, onze bakker, onze groente leverancier! Allemaal bedrijfjes die zich de schompus werken en kwaliteit leveren!

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Alle afspraken zoals op de webpagina vermeld, zijn ook gewoon op tijd uitgevoerd. De bestelling kwam op tijd en correct aan. Geen enkel probleem. Ook de bijlage toegevoegd in mijn geval was ook uitstekend en gaf allerlei tips en informatie. Niks dan lof voor deze afhandeling

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Bestelling was er de volgende dag, netjes verzorgd door de brievenbus.
Gewoon heel f8jn

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Het bestellen per telefoon is erg prettig en de bezorging was ook goed.

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Zoals alle vorige leveringen goed verzorgd, dat schept vertrouwen. Ook de producten zijn prima.

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Vooraf gebeld om vragen te stellen over de verschillende producten. Erg fijn om geadviseerd te worden vooraf.

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Duidelijk werkt naar mijn idee prima, snelle verzending

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Een fijn cadeau de glazenpot,alleen wat klein er kunnen maar 30 capsules in,graag een grotere gehad voor 90

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Voor een internetbedrijf waar ik nog nooit van had gehoord was dit een waar genot om het pakketje te openen! Veel extra informatie en nog een leuk kleinigheidje erbij! Heel leuk. Mooie miron potten ook.

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Heb deze bestelling ditmaal telefonisch gedaan, keurig te woord gestaan, verder prima geregeld zoals altijd.gr yvonne

De Kurkuma Specialist ããã®åç
Goede levering. Bj vragen kan je altijd contact opnemen en krijg je een helder antwoord.
Kwalitietsproducten met de nodige deskundige uitleg.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã