レビュアーのコメントを見てみましょう
De producten die ik gebruik bevallen heel goed, Deze ben ik gaan gebruiken voor mijn artrose, Curcumine C3 - Groenlip mossel en Boswellia serata. Worden keurig verstuurd als brievenbus pakketje dus h... もっと見る
企業が回答しました
Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... もっと見る
企業が回答しました
De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed) De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.
企業情報
当該企業による記述
Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
als vanouds tip top in orde
levering is weer keurig verpakt, en voorzien van alle gewenste info, inclusief een fraaie pen die je ook kunt gebruiken als touch pen voor je smartphone, door mij op tijd ontvangen in een brievenbuspakketje, inclusief. Op tijd, correct, netjes in orde.
Fijne ervaring
Bestellen ging makkelijk. Pakketje werd snel en netjes afgeleverd met kleine attentie. Ontzettend lief.

De Kurkuma Specialist からの回答
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen…
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen en meegedacht over snelle verzending

Snelle levering en kwaliteitsproducten
Goede kwaliteit van hun producten
Duidelijke uitleg van de werking ervan

Zorgvuldig
Alles, van begin tot eind. Zoals altijd. Ik heb geen minpunten. Heel zorgvuldig.

De Kurkuma Specialist からの回答
duidelijke uitleg over het product en…
duidelijke uitleg over het product en verwerking via de bezorgdienst.

De Kurkuma Specialist からの回答
Snelle levering en prima producten
Snelle levering en prima producten. Ik bestel al jaren bij Kurkuma. Nl en ben steeds tevreden over hun service

De Kurkuma Specialist からの回答
Ik gebruik al jaren de supplementen en…
Ik gebruik al jaren de supplementen en ben ook heel erg tevreden.
Ook een groot compliment voor Tineke. Zij heeft mij heel goed geholpen.

Prima levering, uitstekende producten
Prima levering. Snel en goed verpakt. Al jaren gebruik en bestel ik tot grote tevredenheid bij de kurkumaspecialist

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。