De Kurkuma Specialist レビュー

3,272
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De producten die ik gebruik bevallen heel goed, Deze ben ik gaan gebruiken voor mijn artrose, Curcumine C3 - Groenlip mossel en Boswellia serata. Worden keurig verstuurd als brievenbus pakketje dus h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed) De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.

企業情報

1. ドラッグストア卸業者

当該企業による記述

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

連絡先

(3,272)

過去12か月のレビュー数: 540

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

als vanouds tip top in orde

levering is weer keurig verpakt, en voorzien van alle gewenste info, inclusief een fraaie pen die je ook kunt gebruiken als touch pen voor je smartphone, door mij op tijd ontvangen in een brievenbuspakketje, inclusief. Op tijd, correct, netjes in orde.

2026年9月20日

Fijne ervaring

Bestellen ging makkelijk. Pakketje werd snel en netjes afgeleverd met kleine attentie. Ontzettend lief.

2026年9月18日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Weet u, wij waarderen iedere klant. Dus zorgen we ervoor dat onze klanten de bestellingen snel thuis hebben. En een kleine attentie is een waardering van onze kant, een "dank je wel" . We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Weer super snelle levering van een goed…

Weer super snelle levering van een goed product!👍

2026年9月18日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn erg blij met deze twee complimenten. Daarom vinden we dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Alles netjes en goed afgehandeld

Alles netjes en goed afgehandeld

2026年9月9日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee, en ook met uw complimenten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snelle levering.

2026年9月8日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij vlot verzenden. Ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen…

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen en meegedacht over snelle verzending

2026年9月11日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. En, ja, we waarderen onze klanten ten zeerste. Vandaar onze attente accuraatheid wat de verzending, kwaliteit én telefoondienst betreft. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snelle levering en kwaliteitsproducten

Goede kwaliteit van hun producten
Duidelijke uitleg van de werking ervan

2026年9月12日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Ja, we waarderen iedere klant ten zeerste. Vandaar onze duidelijke informatie, goede kwaliteit producten én onze práchtige biofotonische Miron glas flacons. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Zorgvuldig

Alles, van begin tot eind. Zoals altijd. Ik heb geen minpunten. Heel zorgvuldig.

2026年9月12日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Wij waarderen iedere klant en iedere bestelling. Dus zijn we zorgvuldig en accuraat in het verwerken van de bestellingen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

duidelijke uitleg over het product en…

duidelijke uitleg over het product en verwerking via de bezorgdienst.

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn erg blij met uw beide complimenten. Deze beide onderwerpen, goede informatie en goede track-en-trace zijn belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Hele snelle levering

2026年9月10日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Goede informatie bij de producten en…

Goede informatie bij de producten en snelle levering.

2026年9月8日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een snelle verzending regelen. We streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en prima producten

Snelle levering en prima producten. Ik bestel al jaren bij Kurkuma. Nl en ben steeds tevreden over hun service

2026年8月28日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende en constante klantenservice hebben. Daar geven we ook onze 100% voor en we zijn blij met dit grote compliment. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Snelle levering goed verpakt.

Snelle levering goed verpakt.
Heerlijk produkt

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u ons 3 complimenten geeft. Dat is mooi om te lezen en daarom vinden we dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

volle informatie

volle informatie, prima product

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u gewoon prima tevreden bent over onze info én over de hoogwaardige kwaliteit producten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Besteld en snel in huis.

Besteld en snel in huis.
Top kurkuma olie.

2026年8月31日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. Dat is fijn om als review te lezen en daarom vinden we dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik al jaren de supplementen en…

Ik gebruik al jaren de supplementen en ben ook heel erg tevreden.
Ook een groot compliment voor Tineke. Zij heeft mij heel goed geholpen.

2026年8月28日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank je wel voor je geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Ja, als je 38 jaren lang een fascinatie voor kurkuma hebt, dan weet je er wel een beetje van. En het is fijn om kennis te delen dan is een telefoontje snel beantwoord. Was gezellig om even weer met jou te praten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van je hele dekurkumaspecialist-team

Prima levering, uitstekende producten

Prima levering. Snel en goed verpakt. Al jaren gebruik en bestel ik tot grote tevredenheid bij de kurkumaspecialist

2026年8月23日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn erg blij met uw complimenten, we behandelen iedere bestelling zeker met zorg en accuratesse. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snel en accuraat

2026年8月29日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u, Kort-maar-krachtig schrijft dat we onze bestellingen lekker vlot en nauwkeurig kunnen verzorgen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Alles was dik in orde dankjewel

Alles was dik in orde dankjewel

2026年8月23日

De Kurkuma Specialist からの回答

Dank u wel voor uw mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat alles keurig in orde was. We zijn ook precies en nauwkeurig in het verzorgen van bestellingen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。