Banner for Deleca

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend tevreden over deze peper- en zoutmolen set! De bestelling was goed verpakt en werd verrassend snel geleverd. De molens zelf werken perfect en zijn eenvoudig in te stellen qua maalg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima snijplankenset, mooie kleur en goede ingebouwde griprubbertjes aan de onderkant. Sapgeul is handig en het geheel staat netjes op het aanrecht. Al met al een prima prijs voor een degelijke set.

企業情報

1. キッチン家具店

当該企業による記述

Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.

Onze beloftes

Standaard bij elke bestelling

Standaard bij elke bestelling
Vóór 22:00 besteld = vandaag verzonden / Gratis verzending vanaf €20 (NL/BE) / Gratis retourneren binnen 30 dagen / 2 jaar garantie

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bestekset en bestekbak

Zowel een bestekset als een bestekbak van Deleca besteld via BOL.com. Beide voldoen uitstekend.

2026年4月5日

Deleca からの回答

Bedankt voor je mooie review Ronald! 😄 Geweldig om te horen dat zowel de bestekset als de bestekbak zo goed bevallen. Veel plezier ermee!

5つ星のうち3の評価

Staat mooi in de keuken

Mooi design, staat prachtig in de keuken. Helaas geen mooie afwerking, planken hebben doffe plekken bij levering dienen eerst behandelt te worden. Houder zit een barst in, producten kunnen beter gecontroleerd worden voor ze verzonden worden.

Deleca からの回答

Bedankt voor je review Kimberly! Jammer om te horen dat de afwerking niet naar verwachting is en dat er schade aanwezig was bij levering, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou je ons even willen mailen naar hello@deleca.nl ? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing 😊

Top product!

Het is boven verwachting, is echt heel mooi, 3 verschillende maten, wel makkelijk om bijvoorbeeld, vis, vlees en groente apart te snijden! Onderkant is voorzien van antislip! Hoog kwaliteit, voelt ook zo en komt mooi verpakt in doos dat al een kado is om uit te pakken! Zit een groef in zodat vloeistof niet over het randje vloeit. Makkelijk schoon te maken met warm water, af en toe inwrijven met olie en het blijft heel mooi! Ik beveel deze echt aan!! Precies is kwaliteit verhouding is goed!

Deleca からの回答

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review Bradley! 😄 Geweldig om te horen dat het product zo goed bevalt en dat je de kwaliteit en afwerking zo waardeert. Veel snijplezier gewenst!

Prima snijplankenset

Deleca からの回答

Bedankt voor je mooie review Mike! 😄 Fijn om te horen dat de snijplankenset zo goed bevalt en dat je de kwaliteit en het design waardeert.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooi design. Dankzij de houder staat strak op de aanrecht. Apparte plank voor vlees, groente.
Makkelijk in gebruik!

Deleca からの回答

Bedankt voor je fijne review Shani! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het design. Veel plezier met gebruiken!

Mooi

Een fantastisch product, uitstekende kleur en kwaliteit

2026年4月4日

Deleca からの回答

Bedankt voor je mooie review Kezban! ✨ Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kleur en kwaliteit.

geweldige snijplankset top!

Ik heb enkele weken deze snijplanken in mijn bezit en ben heel erg eerlijk ik ben om. Ben erg blij met deze snijplanken, ten eerste zien ze er erg goed uit. Echt een stukje kwaliteit. Even behandelen en laten drogen en snijden maar! Ook de voetjes aan de achterkant, daar is over nagedacht. Het persoonlijk geschreven kaartje met een kortingscode, ja dat doet het helemaal goed! Heb jaren gewerkt met NPS/verrassingselementen en ook ik stond even met de mond vol tanden. Ook netjes is de plankenset verpakt in een stevige doos. Ja mensen dit is top! :-D.

Deleca からの回答

Bedankt voor je geweldige en uitgebreide review! 😄 Fantastisch om te lezen dat je zo enthousiast bent over de snijplankenset en zelfs oog hebt voor de details zoals de verpakking en het kaartje, daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Super goede kwaliteit voor een scherpe…

Super goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Ik heb le laten leiden door andere reviews en ben zeker niet teleurgesteld.
Het bestek is vaatwasbestendig en de scherpe steakmessen snijden echt goed.

2026年4月13日

Deleca からの回答

Bedankt voor je mooie review Nathalie! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dat het bestek aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee!

Mooi stevig bestek

Mooi stevig bestek, netjes verpakt

2026年3月30日

Deleca からの回答

Wat fijn om te horen Pauline! 😊 Mooi dat het bestek stevig aanvoelt en netjes verpakt was, precies zoals het hoort. Veel plezier ermee aan tafel!

5つ星のうち5の評価

Snel geleverd en het product kwaliteit…

Snel geleverd en het product kwaliteit is goed . Ben erg blij ermee !!!

Deleca からの回答

Wat een fijne review Reshma, dank je wel! 😄 Super om te horen dat de levering snel was en dat je zo blij bent met de kwaliteit. Daar worden wij ook blij van!

Review snijplankenset Sevilla

Mooie en van goede kwaliteit snijplanken! Ook was de verzending snel!

2026年4月1日

Deleca からの回答

Wat leuk om te horen Tirza! ✨ Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én de snelle verzending. Veel plezier met je snijplanken!

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader
Mooi en stevig product
Helemaal blij mee

Deleca からの回答

Wat een fijne woorden Demi! 😍 Super om te horen dat je zo blij bent met het product en het als aanrader ziet. Daar doen we het voor!

Erg fijn bestekset

Erg fijn bestekset. Erg blij mee

Deleca からの回答

Wat leuk om te horen Daphne! 😊 Fijn dat de bestekset zo goed bevalt en dat je er blij mee bent.

5つ星のうち5の評価

Prijs-kwaliteit verhouding is echt top!

Prijs-kwaliteit verhouding is echt top!
Mooie bestekset, boven verwachting.
Ongeveer 2 weken in gebruik, en super blij mee:-)

Deleca からの回答

Wat geweldig om te horen Vanessa! 😄 Fijn dat de set boven verwachting is en zo goed bevalt na gebruik. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Wauw wat een mooie snijplanken zeg

Wauw wat een mooie snijplanken zeg! Mijn keuken ziet er echt super uit met deze set!

Deleca からの回答

Wauw, wat een leuke reactie Kim! 🤩 Super om te horen dat je keuken er zo mooi uitziet met de set, dat is precies het effect waar we op hopen!

Hele mooie set

Hele mooie set, goede kwaliteit

Deleca からの回答

Kort maar krachtig, dank je wel Roos! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling.

5つ星のうち4の評価

De bestekset is echt super mooi qua…

De bestekset is echt super mooi qua vorm en gewicht. Het was erg netjes en compact ingepakt! Het enige dat jammer is is dat er makkelijk vlekjes op komen door de vaatwasser, maar die krijg je er wel weer af met een doekje...

Deleca からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het design en de kwaliteit! 😄 Goed dat je het ook aangeeft van de vlekjes, dat kan inderdaad soms gebeuren in de vaatwasser, maar gelukkig zijn ze weer makkelijk te verwijderen.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en mooie prullenbak

Snelle levering en mooie prullenbak! Zeker aan te raden

Deleca からの回答

Top om te horen Thijs! 🚀 Fijn dat alles snel geleverd was en dat de prullenbak zo goed bevalt. Bedankt voor je aanrader!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。