Banner for Deleca

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Mooi design, staat prachtig in de keuken. Helaas geen mooie afwerking, planken hebben doffe plekken bij levering dienen eerst behandelt te worden. Houder zit een barst in, producten kunnen beter gecon... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het is boven verwachting, is echt heel mooi, 3 verschillende maten, wel makkelijk om bijvoorbeeld, vis, vlees en groente apart te snijden! Onderkant is voorzien van antislip! Hoog kwaliteit, voelt ook... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prima snijplankenset, mooie kleur en goede ingebouwde griprubbertjes aan de onderkant. Sapgeul is handig en het geheel staat netjes op het aanrecht. Al met al een prima prijs voor een degelijke set.

䌁業情報

1. キッチン家具店

圓該䌁業による蚘述

Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.

Onze beloftes

Standaard bij elke bestelling

Standaard bij elke bestelling
Vóór 22:00 besteld = vandaag verzonden / Gratis verzending vanaf €20 (NL/BE) / Gratis retourneren binnen 30 dagen / 2 jaar garantie

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige producten en service bij Deleca

Wij hebben een brullende besteld op Deleca. De kwaliteit is perfect en wij zijn er enorm blij mee! Zeker aan te raden

Deleca からの回答

Wat een mooie woorden Quinty, dank je wel! 😊 Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en de kwaliteit. Fijn dat alles naar wens is!

Fijne bestekbak

Fijne bestekbak. Fijn materiaal en luxe en stevige uitstraling. Zou helemaal top zijn als je ze op maat kan bestellen

Deleca からの回答

Wat fijn om te horen Dianne! 😊 Mooi dat de bestekbak zo goed bevalt en die luxe uitstraling heeft. En bedankt voor je tip over maatwerk, die nemen we zeker mee!

Mooi bestekset ontvangen

Mooi bestekset ontvangen, heel blij mee! Goede service. Dankjewel! Groetjes Roxanne

Deleca からの回答

Wat leuk om te lezen Roxanne, dank je wel! 😊 Fijn dat je zo blij bent met de bestekset en onze service. Geniet ervan!

Top ervaring

Top ervaring. Hele fijne snijplanken gehaald. Komen in een goede stevige doos en zijn veilig verpakt. Voelen goed stevig aan en schuiven niet weg. Ik ben helemaal gek van deze snijplanken en ze staan ook nog eens ontzettend mooi op het aanrecht!

Deleca からの回答

Wat een geweldige review Dani! 😍 Super om te horen dat je zo enthousiast bent over de snijplanken en dat ze zowel praktisch als mooi zijn. Daar doen we het voor!

Bestekset gekocht

Bestekset gekocht. Snelle levering met een leuk presentje erbij. Bestekset is van degelijke kwaliteit, zeker voor deze prijs.

2026幎4月14日

Deleca からの回答

Wat leuk om te horen Jan! 🎁 Fijn dat de levering snel was en dat het presentje in de smaak viel. Mooi dat je ook tevreden bent over de kwaliteit voor de prijs!

5぀星のうち4の評䟡

Mooi bestek

Mooi bestek en zeer degelijk prachtig materiaal

2026幎4月12日

Deleca からの回答

Wat een mooie woorden Jan, dank je wel! ✹ Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het materiaal.

5぀星のうち5の評䟡

Vlotte verzending van een uitstekende (

Vlotte verzending van een uitstekende ( plastic vrije ) snijplank . Ook de prijs is erg ok.

2026幎4月2日

Deleca からの回答

Wat fijn om te horen Gersom! 🌿 Mooi dat je blij bent met de kwaliteit én dat het plasticvrij is, daar zijn we trots op. Bedankt voor je mooie woorden!

5぀星のうち5の評䟡

Functioneel met een luxe look

Deze snijplanken van Deleca geven meteen een mooie uitstraling in de keuken. Ze voelen stevig aan en zijn fijn in gebruik, zowel om op te snijden als om hapjes te presenteren.
Wat ik vooral prettig vind, is dat ze goed blijven liggen tijdens het snijden.
Tips om ze mooi te houden:
– Regelmatig licht inoliën
– Niet in de vaatwasser
– Uit de zon bewaren

Deleca からの回答

Wat een prachtige en uitgebreide review Hayat, dank je wel! 😍 Geweldig om te horen dat de snijplanken zowel functioneel als stijlvol zijn in je keuken. En top dat je ook je onderhoudstips deelt, daar hebben anderen zeker wat aan!

Topproduct en superservice!

Ik ben ontzettend tevreden over deze peper- en zoutmolen set! De bestelling was goed verpakt en werd verrassend snel geleverd. De molens zelf werken perfect en zijn eenvoudig in te stellen qua maalgraad, wat echt een groot pluspunt is.

Kortom: een top product en een geweldige service. Zeker een aanrader!

2026幎4月10日

Deleca からの回答

Wat een geweldige review Kempers, dank je wel! 😄 Fantastisch om te horen dat alles van levering tot gebruik zo goed bevalt. Fijn dat je ook de instelbare maalgraad als pluspunt ervaart!

5぀星のうち5の評䟡

Goede prijs kwaliteit,goed ingepakt en

Goede prijs kwaliteit,goed ingepakt en goed geleverd was goed verpakt is al in gebruik en ben zeer tevreden

2026幎4月9日

Deleca からの回答

Wat fijn om te horen Carina! 🍎 Geweldig dat de Bestekset Essential zo goed bevalt en dat alles netjes verpakt en geleverd was. Veel plezier ermee aan tafel!

Geweldige Prullenbak!

Oast mooi in de keuken en geeft een schone uitstraling aan de keuken als eindproduct. Ik had een positieve review achtergelaten en kreeg een persoonlijk kaartje als bedankje van de oprichter! Super lief!!

2026幎4月16日

Deleca からの回答

Wat een geweldige review Mohamed, dank je wel! 😊 Super om te horen dat de prullenbak zo mooi in je keuken past en dat het kaartje in de smaak viel, dat persoonlijke stukje vinden we belangrijk!

Tevreden

Ik ben erg tevreden over het bestek, niks aan te klagen. Top service!!

2026幎4月16日

Deleca からの回答

Wat heerlijk om te horen Rabia! 😄 Fijn dat alles naar wens is en dat je onze service zo waardeert. Daar worden we blij van!

Snel geleverd

Snel geleverd, mooi degelijk bestek zal er zeker weer gaan kopen ben nog wel wat nodig 😀

2026幎4月15日

Deleca からの回答

Wat leuk om te horen Jan! 😄 Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. We helpen je graag weer bij je volgende aankoop!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。